Tæpper

Tæpper

Tæpper - Ren forkælelse til dit hjem

Et tæppe kan let hjælpe dig med at skabe en hyggelig og harmonisk stemning i dit hjem. Afhængig af din indretning og din personlige stil, så kan du her finde et spændende udvalg med både store, små, farverige og mønstrede designs - sand forkælelse til dig og din bolig.

 1.      Stilfuldt design
 2.      Høj kvalitet
 3.      Attraktive priser
 4.      Hurtig levering

Her får du boligtilbehør, der tilmed er med til at skabe en god akustik i din bolig - bløde genstande opsuger nemlig lyd og er med til at give dig et mere dæmpet lydniveau.

Her finder du designs, der er perfekte under sofaen, praktiske under spisebordet eller bare flotte og indbydende i entréen. Der er mange muligheder, når du indretter din bolig - også, når det gælder tilbehør som dette.

Underkategorier

Image du loader

  Bredt udvalg i mange stilarter

  Er du til nordisk stil, romantiske farver, industrielt look eller måske en minimalistisk eller varm indretning - du finder her et bredt udvalg af stilarter, farver og mønstre og ikke mindst et bredt udvalg af størrelser, der bl.a. tæller:

  •          80x150 cm
  •          120x170 cm
  •          160x230 cm
  •          200x290 cm
  •          240x340 cm
  •          300x400 cm

  Find din egen favorit blandt forskellige størrelser og farver. Om du ønsker dæmpet og neutral indretning eller de mere iøjnefaldende designs, så finder du her noget for enhver smag - tilmed i flere prisniveauer.

  Køb tæpper online

  Når du handler hos Biva, så kan du finde alt online. Vi har gjort det let at finde både møbler og tilbehør lige her på siden. 

  Har du spørgsmål til din ordre, så står vores engagerede team af medarbejdere klar til at hjælpe dig med valg af møbler og boligtilbehør, så du kan skabe den helt rigtige stemning i dit hjem.

  Altid billige priser

  Vi har ikke alene gjort det let at handle tæpper online, når du handler hos Biva - vi har også gjort det billigt. 

  Vi har presset priserne i helt bund, så du kan handle kvalitet, der holder til hverdagen. 

  Vi giver dig også mulighed for at handle møbler med rentefri finansiering. Vi tilbyder nemlig afbetaling med 0%, så alle kan være med. Forkæl dit hjem, teenageren, der flytter hjemmefra eller måske bare dig selv med alt det, som du lige drømme om fra vores store sortiment. 

  Det er ofte de små, men vigtige detaljer, der gør den store forskel, når det gælder en smuk og harmonisk indretning.