Reolvægge og Bogreoler

Reolvægge og Bogreoler

Få et flot og funktionelt reolvæg

Hos Biva finder du billigt reolsystem i høj kvalitet i mange lækre varianter. Her kan du finde masser af flotte reoler med og uden låger i et væld af størrelser. 

Trænger stuen, teenageværelset eller måske entréen til flot og praktisk opbevaring af huer og vanter, bøger, mapper eller andet, der måske også gerne må gemmes bag en låge, så kan du roligt glæde dig til at gå på opdagelse i vores spændende udvalg af reoler.

Underkategorier

 • Bogreol

  Bogreol - Mange lækre varianter

  Flot, elegant, funktionel, klassisk eller trendy - hos Biva finder du smart bogreol i mange lækre varianter. Find dem store, små eller midt i mellem i et væld af udformninger. Det bliver aldrig kedeligt at handle stilfuldt design og interiør hos os - vi har nemlig sørget for noget for enhver smag. Vi har tilmed presset priserne i bund, så du kan finde høj kvalitet til lave priser.

  Skab hygge og atmosfære med smart opbevaring, der findes i flere forskellige designs, farver og materialer, som

  • Reoler
  • Rumdelere
  • Væghylder
  • Vægskabe

  Find dem til at stå på gulvet, som ophæng eller med skuffer. Find din egen yndling i bl.a. træ eller stål og skab den indretning, som du altid har drømt om.

  Her får du let og praktisk løsning til mange former for opbevaring - ikke kun bøger. Med praktiske skuffer og kasser kan du let gemme smådele og andre genstande væk og lade bøger fungere som dekoration.

 • Reol

  En reol kan have mange funktioner, om det enten er til børne billederne, eller blot til at have flotte nips-ting stående. Hos Biva har vi et bredt sortiment af reoler og møbler til opbevaring. Du finder med garanti noget der tiltaler dig! Tjek vores brede sortiment her. 

 • Reolsystem

  Hos Biva finder du et stort udvalg i flotte og funktionelle reolsystemer, der vil pynte i ethvert hjem. Hvis du oplever lidt lavvande i kassen, skal det ikke være nogen hindring for, at du kan indrette dít hjem med et nyt reolsystem.For hos Bivatilbyder vi nemlig rentefri afbetaling når du køber dit nye reolsystem hos os.

 • Stigereol

  Stigereol - Perfekt til alle hjem

  I dag finder du næsten intet mere populært end stigereoler. I små som store hjem, i lejligheder, på ungdomsværelser, på badeværelser, i gangarealer og stuer finder du ofte dette enestående form for møbel, der næsten er en dekoration i sig selv.

  Køb en stigereol i Biva i det design, der matcher dit behov, din boligstil og ikke mindst dit budget.

  Vælg imellem stilfulde designs med bl.a.:

  • 3 hylder
  • 4 hylder
  • Skuffe
  • Bogkasse

  Vi frister med både de klassiske og de tidløse såvel som de mere moderne og trendy designs.

  Forskellige materialer, størrelser og farver præger sortimentet, og der skulle gerne være noget for enhver smag og ikke mindst enhver økonomi, når du handler stilfuldt design til dit hjem lige her hos Biva.

  Med vores populære 0% rentefri afbetalingsordning, så er der rig mulighed for at friske hjemmet op, uanset om du er ved at flytte hjemmefra, er veletableret med hus eller lejlighed eller måske bare trænger til en indretnings make-over.

Der er stor variation indenfor de forskellige modeller, men ens for alle vores reolsystemer er det stilfulde design, der matcher de fleste hjem. Vælg bl.a. imellem:

 •          Reoler
 •          Bogreoler
 •          Bogkasser
 •          Rumdelere

Afhængig af sortiment kan du her vælge imellem væghængte systemer eller reoler med sokkel eller fødder. 

Find dem høje, lave, kvadratiske, med højglans, med glaslåger eller måske med indvendig belysning.

Reolvæg - Køb nemt online

Vi har gjort det let at handle online. Her finder du let og overskuelig beskrivelse af målene på dine nye møbler. På den måde kan du altid sikre dig, at de passer perfekt ind i din indretning. 

Vores sortiment byder på masser af forskellige materialer og stilretninger, så du kan finde præcis det, der matcher dit hjem. Skulle du mod forventning skifte mening og ønske et andet af vores produkter eller helt fortryde dit køb, så bare rolig. Vi tilbyder hele 14 dages returret.

Vi har lækkerier til både famiien og til teenageren, der gerne vil flytte hjemmefra og mangler møbler. 

Få styr på opbevaring, ledninger, tv-ophæng og indretning med lækkerier fra det store udvalg her hos Biva. Vi hjælper dig med at gøre det overskueligt -  bl.a. med vores attraktive afbetalingsordning.

Gode priser på reoler


Vi vil gerne forkæle vores kunder, så uanset, hvor lille eller stort dit budget til møbler end måtte være, så kan du her glæde dig over:

 •          Lave priser
 •          Høj kvalitet
 •          Hurtig levering

 

Vi giver dig tilmed mulighed for køb med 0% rentefri afbetaling. Det skal være både overskueligt og billigt at handle i Biva. 
Forkæl dig selv eller én du holder af med det bedste af det bedste fra Biva. Vi har sørget for noget for enhver smag. 

Skal det være luksus? Skal det være lounge eller måske bare praktisk? Du finder det hele i vores store sortiment - naturligvis til lave priser.

Find det perfekte reolsystem til hjemmet og få den indretning, som du altid har drømt om.