Topmadrasser

Topmadrasser

Vi tilbringer mange af døgnets timer i vores seng og derfor er det vigtigt med ordentlige topmadrasser. Derfor er det vigtigt, at vi ligger godt. Men selv en god seng har altid plads til forbedringer. Her kommer topmadrassen ind i billedet. Føler du, at det kniber lidt med økonomien i øjeblikket, så tilbyder vi hos Bivarentefri afbetaling på dit køb.

Læs mere

Underkategorier

 • Topmadrasser 100 cm

 • Topmadrasser 120 cm

 • Topmadrasser 140 cm

  Topmadras 140x200

  Her på siden finder du alle de topmadrasser i vores sortiment, der passer til en tseng i str. 140x200. En topmadras er nødvendig, hvis du vil sørge for en lang holdbarhed og god hygiejne i sengen. Hvor en almindelig madras ikke kan vaskes, så kan vores topmadrasser tåle vask ved 60 grader. Det betyder, at du med en topmadras kan holde din seng ren og minimere risikoen for allergi.

  Topmadras 140 cm

  Hos Biva finder du tre forskellige typer topmadrasser, der hver især giver din krop unik støtte og komfort:

  Celcius: Luksus toppen lavet af celcius skum, der er temperaturfølsomt. Det betyder, at madrassen hele natten former sig efter din kropsvarme, hvilket giver dig optimal støtte de rigtige steder. Tekstilet er ligeledes åndbart, hvilket betyder, at komforten er i top.

  Latex top: Med sin tykke kerne af latex kombineret med det åndbare betræk, får du her en top, der sikrer, at din krop kan komme af med overskydende varme og fugt. Dette giver en mere jævn og behagelig temperatur i sengen.

  Top 400/600: Behagelig top med polyetherskumkerne, der giver dig god støtte hele natten. Toppen sikrer god beskyttelse af din madras og forbedrer samtidig liggekomforten.

 • Topmadrasser 160 cm

 • Topmadrasser 180 cm

  Topmadras 180x200

  Skal du bruge en topmadras 180x200? Så finder du et godt udvalg her hos Biva. En topmadras til en dobbeltseng kan udover at være god for sengens levetid og medvirke til, at du sover bedre. Mange har en dobbeltseng bestående af to madrasser, hvor der derfor er en revne. Denne er ikke rar at komme til at ligge i. Med en topmadras 180x200 undgår du dette. Derudover har du mulighed for at vaske en topmadras, hvilket er godt for sengehygiejnen.

  Topmadras 180 cm

  Når du skal købe en topmadras fra Biva, har du tre forskellige varianter at vælge imellem:

  Latex top: Denne top er ideel for dig, der gerne vil have en mere jævn temperatur i din seng. Lavet af åndbare tekstiler med en latexkerne, giver denne topmadras dig mulighed for effektivt at komme af med varme og fugt, imens du sover. Dette giver en bedre og roligere søvn.

  Top 400/ 600: Disse topmadrasser giver god liggekomfort på grund af deres polyetherskumkerne.

  Celcius top: En Celcius top giver utrolig god liggekomfort, da den er temperaturfølsom og dermed former sig efter din krop. Det betyder for dig, at den støtter din hvilende krop hele natten ud fra, hvordan du ligger. 

 • Topmadrasser 70 cm

 • Topmadrasser 80 cm

 • Topmadrasser 90 cm

  Topmadras 90x200

  Her på siden finder du alle de topmadrasser i vores sortiment, der passer til en enkeltseng i str. 90x200. En topmadras er nødvendig, hvis du vil sørge for en lang holdbarhed og god hygiejne i sengen. Hvor en almindelig madras ikke kan vaskes, så kan vores topmadrasser tåle vask ved 60 grader. Det betyder, at du med en topmadras kan holde din seng ren og minimerer risikoen for allergi.

  Topmadras 90 cm

  Hos Biva finder du tre forskellige typer topmadrasser, der hver især giver din krop unik støtte og komfort:

  Celcius: Luksus toppen lavet af celcius skum, der er temperaturfølsomt. Det betyder, at madrassen hele natten former sig efter din kropsvarme, hvilket giver dig optimal støtte de rigtige steder. Tekstilet er ligeledes åndbart, hvilket betyder, at komforten er i top.

  Latex top: Med sin tykke kerne af latex kombineret med det åndbare betræk, får du her en top, der sikrer, at din krop kan komme af med overskydende varme og fugt. Dette giver en mere jævn og behagelig temperatur i sengen.

  Top 400/ 600: Behagelig top med polyetherskumkerne, der giver dig god støtte hele natten. Toppen sikrer god beskyttelse af din madras og forbedrer samtidig liggekomforten.