Kontormøbler

Kontormøbler

Kontormøbler - Flotte, funktionelle og ergonomiske

Er du på udkig efter møbler til kontoret i høj kvalitet udført i stilfuldt design og med fokus på god ergonomi, så er Biva det rette sted at handle billige kontormøbler i høj kvalitet.

Vi klæder hjemmet, hjemmekontoret og teenageværelset på med stilfuldt interiør og møbler i både flotte og funktionelle designs.

Vi byder på alt, hvad du lige skal bruge til store som små i familien af praktisk indretning, arbejdsstationer og smarte kontormøbler - også til dig med den lidt mere professionelle hjemmearbejdsplads.

Find din egen favorit af kontorborde, stole og opbevaring i både klassisk og moderne design - naturligvis med mulighed for rentefri afbetaling.

Underkategorier

 • Kassetter

 • Kontorreoler

  Synes du, at det er en kamp at finde den rigtige reol til kontoret? Savner du funktionalitet OG design? Så kig med her. Du kan se flere reoler her. På Biva.dk finder du et kæmpe udvalg af kontorreoler til en lang række af forskellige formål.

 • Kontorskabe

 • Kontorstole

  Kontorstol - Flot, ergonomisk eller praktisk

  Hos Biva finder du et altid spændende udvalg af kontorstole til store som små, gamere som arbejdspladser, hyggekrogen som det dekorative hjørne. Vi har gjort det let at handle flot og funktionel stol med fokus på god ergonomi og et stilfuldt design. Her finder du bl.a. designs med:

  • Hæv & sænk
  • Armlæn
  • Nakkestøtte
  • Siddejustering
  • Ergonomisk design

  Forkæl dig selv, din hjemmearbejdsplads eller måske teenageren med alt det bedste fra Biva. Vi har sørget for noget for enhver smag og naturligvis til priser, så alle kan være med.Selv om vi frister med billig kontorstol, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Her kan du glæde dig over muligheden for stole med lækker PU læder eller blødt stofsæde. Find den med eller uden nakkestøtte, armlæn og ergonomisk udformning.

 • Skrivebord

  Skrivebord - Mange lækre varianter

  Det er aldrig kedeligt at handle skrivebord hos Biva - her finder du nemlig så mange spændende, flotte og funktionelle designs, at det kan være næsten helt svært at vælge.

  Hyggeligt eller professionelt hjemmekontor eller måske et praktisk bord til gameren - find din egen favorit blandt skriveborde med bredde på fx 100 - 180 cm. Vælg mellem designs med:

  • Hjul
  • Træben
  • Stålramme
  • Opbevaring
  • Udtræk til tastatur
  • Hæve- sænkefunktion

  Find dem store, små eller midt i mellem. Find dem med hæve- og sænkefunktion eller måske som en kombineret spise- og arbejdsplads til studieboligen.

  Skønne detaljer som udtræk til tastatur, praktisk opbevaring og arkivskabe med nøgle er blot nogle af de lækkerier sortimentet byder på. Et væld af materialer, udformninger og farver præger vores altid stilfulde udvalg - ens for dem alle er den høje kvalitet.

  Vi topper naturligvis med hurtig levering og mulighed for rentefri afbetaling, når du handler online hos Biva.

  Stilfuldt og billigt


  Uanset om du handler det helt store bord til hjemmearbejdspladsen, eller du er på udkig efter en mere diskret udgave, der kan passe ind mellem stuens øvrige møbler, så glæd dig til at gå på opdagelse i alle lækkerierne til hjemmekontoret her hos Biva - vi har nemlig sørget for både stilfulde designs, masser af opbevaringsmuligheder og god ergonomi, men også lave priser på såvel klassiske som moderne designs

  Skal det være enkelt og stilet stålramme eller måske lidt mere blidt og nordisk design? Har du behov for skuffer eller at bordet kan hæves? Vi gør det let for den studerende, for store som små familier eller dig, der skal til at flytte hjemmefra at få mulighed for at få lækker indretning. Vi byder på 0% rentefri afbetaling. På den måde kan du let få møbleret hjemmet eller hjemmekontoret i en fart - tilmed uden at skulle betale renter.

  Du har naturligvis 14 dages returret, når du handler hos Biva. Vi har gjort det let at handle online.

  Hurtig levering


  Find lækker og praktisk møblering i en fart - køb et skrivebord lige her med hurtig levering.

  1. Hurtig levering
  2. Lave priser
  3. Høj kvalitet
  4. Stilfulde designs

  Vores webshop er e-mærket. Handl trygt og sikkert med Biva online. Vi tager din indretning til nye højder - uanset om det drejer sig om møbler til teenageren, mor og far eller de mindste. Tag også et kig på vores populære kontorstole, reoler, kassetter og rumdelere - altid med lave priser, når du handler hos os.

Altid stilfuldt design

Det er både let og lækkert at handle møbler til kontoret her hos Biva. Vi har sørget for alle de former for møbler, som du skal bruge til en god, ergonomisk og ikke mindst praktisk indrettet hjemmearbejdsplads:

• Kontorstole
• Skriveborde
• Reoler
• Skabe
• Kassetter

Det kan være fristende lige at sætte sig ved spisebordet eller smide fødderne op i sofaen med computeren på skødet alt imens du lige klarer lidt arbejde, men du kan let ende i uheldige siddepositioner, der kan resultere i hovedpine eller muskelømhed.

Når du handler flotte og funktionelle designs til dit kontor, lejlighed eller studiebolig, så er der også tænkt i ergonomisk design. En god siddekomfort, hæve- og sænkefunktion samt armlæn og god rygstøtte kan måske være det du lige har brug for til at gøre din dag på kontoret mere komfortabel.

Varianterne indenfor stilfulde og praktiske arbejdsborde er mange og frister, afhængig af sortiment og årstidens trends, bl.a. med aflåselige arkivskabe, hæve- og sænke funktion samt forskellige udformninger og størrelser.

Find dine egne favoritter indenfor møbler og opbevaring. Vi gør det let at handle online.

Køb nemt online

Der er mange fordele ved at handle hos Biva. Vores online shop har nemlig sørget for attraktive betingelser så som:

1. Rentefri betaling
2. Hele 14 dages returret
3. Hurtig ekspedition af din ordre
4. God kundeservice

Det er aldrig kedeligt at handle møbler til kontoret hos os. Klassiske og tidløse farver så som sort, hvid og trælook er altid et sikkert hit. Uanset om du handler til hjemmekontoret, til erhverv eller måske bare ønsker at forkæle én du holder af, så frister vi med lækkerier som kontorstole, skriveborde og opbevaring.

Forkæl dig selv, dit kontor eller én du holder af allerede i dag.