Opbevaring

Opbevaring

Er du på udkig efter unikke og praktiske løsninger til opbevaring, som samtidig godt må være til at betale? Så er du landet det rette sted. Hos Biva finder du et kæmpe udvalg af gode opbevaringsløsninger. Vi har en lang række af forskellige opbevaringsløsninger til din spisestue, dagligstuen, soveværelset eller entréen. Med et opbevaringsmøbel fra Biva går du hverken ned på kvalitet eller design, samtidig med at prisen holdes nede. Pryd din stue med en flot vitrine, eller hvad med en fin og praktisk skænk. Kig siden igennem og bliv inspireret.

Husk, at vi tilbyder rentefri finansiering, såfremt du foretrækker at afbetale over en længere periode.

Læs mere

Underkategorier

 • Hylder

  Forny dit hjem med funktionelle og farverige hylder og kasser til lavpris. Med en opbevaringsløsning fra Biva kan du nemt opbevare og organisere dine ting og dermed undgå rod i din bolig. Brug hylderne på væggen til billeder, nips og lysestager, eller brug dem med kasser til opbevaring af lys, elektronik og legetøj. Hylderne giver mulighed for at fremvise danske designklassikere og personlige fotos og at gemme rod af vejen på en pæn og stilfuld måde. Se vores store udvalg af prisvenlige kvalitetshylder herunder.

 • Konsolborde

  Leder du efter et billigt konsolbord, som er i det helt rigtige design, og hvor kvaliteten er i top? Hos Bivakan du finde et bredt udvalg af konsolborde i top kvalitet til gode priser. Køber du dit konsolbord via vores rentefri afbetaling slipper du for at lægge hele beløbet med det samme.

 • Reolvægge og Bogreoler

  Få et flot og funktionelt reolvæg

  Hos Biva finder du billigt reolsystem i høj kvalitet i mange lækre varianter. Her kan du finde masser af flotte reoler med og uden låger i et væld af størrelser. 

  Trænger stuen, teenageværelset eller måske entréen til flot og praktisk opbevaring af huer og vanter, bøger, mapper eller andet, der måske også gerne må gemmes bag en låge, så kan du roligt glæde dig til at gå på opdagelse i vores spændende udvalg af reoler.

 • Rumdelere

  Hos Biva finder du et stort udvalg af moderne rumdelere i flotte og indbydende designs. En rumdeler er et smart og dekorativt opbevaringsmøbel, der kan benyttes til opbevaring af dokumenter, bøger, dekorationer mv. i stuen eller på kontoret. Fordelen ved en rumdeler er, at den både kan fungere som en traditionel reol og som skillevæg. Se vores store udvalg af praktiske opbevaringsmøbler i mange forskellige størrelser og farver med alt fra 2 til 16 rum.

 • Vitrineskabe

  Forny dit hjem med et stilfuldt og billigt vitrineskab fra Biva. Her finder du et stort udvalg af vitrineskabe i alle størrelser og udformninger. Opbevar og udstil eksempelvis bøger, glas, service og kaffestel på en smart og indbydende måde. Et vitrineskab kombinerer på elegant vis funktionalitet og æstetik. Derfor er det også en særdeles god opbevaringsløsning, der tilfører spisestuen en hyggelig og stemningsfyldt atmosfære. Vi kan tilbyde et varieret udvalg af vitriner med glaslåger i vintage, retro, moderne og klassisk stil – både høje, lave, brede, smalle og hængevitriner.