Opbevaring

Information

Opbevaring

Er du på udkig efter unikke løsninger til billig opbevaring? Så har Biva.dk et kæmpe udvalg af forskellige løsninger. Her på siden kan du finde en lang række af forskellige opbevaringsløsninger til din spisestue. Med et opbevaringsmøbel fra BIVA går du hverken ned på kvalitet eller design, samtidig med at prisen bliver holdt i bund. Pryd din stue med en flot vitrine, skænk eller noget helt tredje. Kig siden igennem og bliv inspireret.

 106 varer

Underkategorier

 • Skænke

  Har du brug for en rummelig og funktionel løsning til opbevaring i stuen, så er en skænk et rigtig godt valg. Hos BIVA finder du et stort udvalg af skænke i forskellige design, materialer og stilarter. Uanset, dit behov for opbevaring, finder du her et møbel i den rigtige størrelse med forskellige typer ruminddeling, låger og skuffer samt et stort udvalg af højskænke. Se hele sortimentet, find inspiration og vælg den skænk, der passer perfekt ind i din boligindretning.

 • Reoler

  Reoler skal først og fremmest være funktionelle, fordi de anvendes til opbevaring af bøger, brugskunst og meget andet, men designet skal også gerne være pænt og indbydende. Hos BIVA finder du et stort udvalg af billige reoler, der både er stilfulde og praktiske. I vores sortiment kan du finde reoler i et væld af størrelser, former og farver – lige fra smalle stigereoler i minimalistisk design til store, rummelige reolsystemer med låger og skuffer. Vi har noget for enhver smag – og noget til alle hjemmets rum. Se de mange designs her på siden, få inspiration og frisk din bolig op med en moderne reol i god kvalitet.

 • Kommoder
 • Vitrineskabe

  Forny dit hjem med et stilfuldt og billigt vitrineskab fra BIVA. Her finder du et stort udvalg af vitrineskabe i alle størrelser og udformninger. Opbevar og udstil eksempelvis bøger, glas, service og kaffestel på en smart og indbydende måde. Et vitrineskab kombinerer på elegant vis funktionalitet og æstetik. Derfor er det også en særdeles god opbevaringsløsning, der tilfører spisestuen en hyggelig og stemningsfyldt atmosfære. Vi kan tilbyde et varieret udvalg af vitriner med glaslåger i vintage, retro, moderne og klassisk stil – både høje, lave, brede, smalle og hængevitriner.

 • Hylder

  Forny dit hjem med funktionelle og farverige hylder og kasser til lavpris. Med en opbevaringsløsning fra BIVA kan du nemt opbevare og organisere dine ting og dermed undgå rod i din bolig. Brug hylderne på væggen til billeder, nips og lysestager, eller brug dem med kasser til opbevaring af lys, elektronik og legetøj. Hylderne giver mulighed for at fremvise danske designklassikere og personlige fotos og at gemme rod af vejen på en pæn og stilfuld måde. Se vores store udvalg af prisvenlige kvalitetshylder herunder.

 • Konsolborde

  Leder du efter et billigt konsolbord, som er i det helt rigtige design, og hvor kvaliteten er i top? Hos BIVA kan du finde et bredt udvalg af konsolborde i top kvalitet til gode priser. Køber du dit konsolbord via vores rentefri afbetaling slipper du for at lægge hele beløbet med det samme.

 • Rumdelere

  Hos BIVA finder du et stort udvalg af moderne rumdelere i flotte og indbydende designs. En rumdeler er et smart og dekorativt opbevaringsmøbel, der kan benyttes til opbevaring af dokumenter, bøger, dekorationer mv. i stuen eller på kontoret. Fordelen ved en rumdeler er, at den både kan fungere som en traditionel reol og som skillevæg. Se vores store udvalg af praktiske opbevaringsmøbler i mange forskellige størrelser og farver med alt fra 2 til 16 rum.

 • Tilbehør
pr. side
Viser 1 - 12 af 106
Viser 1 - 12 af 106