Boligtilbehør

Information

Boligtilbehør

Forny dit hjem med stilfuldt og stemningsskabende boligtilbehør fra BIVA. Det er nemt at pifte boligen op med flot brugskunst. Det kan for eksempel være smarte vaser eller puder til sofaen og lænestolen. Her er det nemt at skifte både udtryk og stil efter behag, da du let kan udskifte pudebetrækkene igen og igen, lige så ofte som du ønsker det.

 231 varer

Underkategorier

pr. side
Viser 1 - 12 af 231
 • Kombi kasse - Æblegrøn Kombi kasse - Æblegrøn
  697 ,- 1-3 uger
  Kombi kasse - Æblegrøn

  Kombi foldekasser æblegrøn kan klappes sammen så den ikke fylder meget at opbevare. Kasserne giver friske farver på børneværelset.

  697 ,-
  1-3 uger
 • High turn skoskab m. stort spejl - Hvid High turn skoskab m. stort spejl - Hvid
  1.799 ,- 3-5 uger
  High turn skoskab m. stort spejl - Hvid

  Har du brug for at opbevare dine sko og accessories på en stilfuld måde, så er High Turn skoskabet ideelt. Møblet er særdeles velegnet til små entreer, hvor både plads og design skal gå hånd i hånd. Udført i kvalitetsfulde materialer i hvid med fuld spejllåge, får du virkelig noget for pengene. Skabet monteres til væggen,

  1.799 ,-
  3-5 uger
 • High turn skoskab m. stort spejl - Eg High turn skoskab m. stort spejl - Eg
  1.799 ,- 3-5 uger
  High turn skoskab m. stort spejl - Eg

  Har du brug for at opbevare dine sko og accessories på en stilfuld måde, så er High Turn skoskabet ideelt. Møblet er særdeles velegnet til små entreer, hvor både plads og design skal gå hånd i hånd. Udført i kvalitetsfulde materialer i eg med fuld spejllåge, får du virkelig noget for pengene. Skabet monteres til væggen.

  1.799 ,-
  3-5 uger
 • Select skoskab (korpus) - 2 skuffer Select skoskab (korpus) - 2 skuffer
  1.299 ,- 3-5 uger
  Select skoskab (korpus) - 2 skuffer

  Select skoskab med plads til to skuffer udført i hvid kvalitetsmelamin. Select er serien til dig, der selv vil bestemme størrelse og design. Kombinationsmulighederne er uendelige og du kan løbende udbygge eller redesigne møblet, så det til enhver tid opfylder dit behov.BEMÆRK: Fronter købes seperat. Se dem her >

  1.299 ,-
  3-5 uger
 • Select front - Petrol Højglans Select front - Petrol Højglans
  579 ,- 3-5 uger
  Select front - Petrol Højglans

  Skuffefront i petrolfarvet højglanslakeret MDF med ekslusivt metalhåndtag. Select er serien til dig, der selv vil bestemme størrelse og design. Kombinationsmulighederne er uendelige og du kan løbende udbygge eller redesigne møblet, så det til enhver tid opfylder dit behov.

  579 ,-
  3-5 uger
 • Select front - Gul Højglans Select front - Gul Højglans
  579 ,- 3-5 uger
  Select front - Gul Højglans

  Skuffefront i Eg melamin med ekslusivt metalhåndtag. Select er serien til dig, der selv vil bestemme størrelse og design. Kombinationsmulighederne er uendelige og du kan løbende udbygge eller redesigne møblet, så det til enhver tid opfylder dit behov.

  579 ,-
  3-5 uger
 • Select front - Hvid Højglans Select front - Hvid Højglans
  579 ,- 3-5 uger
  Select front - Hvid Højglans

  Skuffefront i hvid højglanslakeret MDF med ekslusivt metalhåndtag. Select er serien til dig, der selv vil bestemme størrelse og design. Kombinationsmulighederne er uendelige og du kan løbende udbygge eller redesigne møblet, så det til enhver tid opfylder dit behov.

  579 ,-
  3-5 uger
 • Select vægophæng - Gul Select vægophæng - Gul
  1.099 ,- 3-5 uger
  Select vægophæng - Gul

  Smart vægmonteret gul entrevæg med 3 knager til enten bøjler eller direkt ophæng af jakker, tasker osv. Select serien er udført i højglanslakeret kvalitets MDF, og fås i 7 farver, så den kan passes ind i enhver boligindretning.

  1.099 ,-
  3-5 uger
 • Entrance skænk m. 3 skabe / 3 skuffer Entrance skænk m. 3 skabe / 3 skuffer
  3.499 ,- 3-5 uger
  Entrance skænk m. 3 skabe / 3 skuffer

  Skænk med 3 låger og 3 skuffer. Denne fleksible Entrance garderobe serie kendetegnes ved den store mængde plads det giver til opbevaring af eksempelvis sko og overtøj. Den har højglans topplader og fronter i høj kvalitets MDF, og har en klar hvid finish.

  3.499 ,-
  3-5 uger
 • Hallway skoskab smal - Hvid Hallway skoskab smal - Hvid
  1.799 ,- 3-5 uger
  Hallway skoskab smal - Hvid

  Skoskab i hvidt melamin, med top- og bundplade i egetræs melamin og metal håndtag. Skabet har 2 låger og 2 skuffer. Bag lågerne er der forskudte hylder til sko. Der er plads til 12 par sko i dette skoskab.Hallway er en alsidig garderobeserie, som tilbyder en række fleksible muligheder, så det bliver nemt at organisere sko og overtøj. Se de andre møbler i...

  1.799 ,-
  3-5 uger
 • Hallway skobænk - Hvid Hallway skobænk - Hvid
  1.199 ,- 3-5 uger
  Hallway skobænk - Hvid

  Skobænk i hvid og eg strukturmelamin. Bænken har en metalhylde med plads til 3 par sko og en skuffe med metal håndtag, hvori der er opbevarings plads.Hallway er en alsidig garderobeserie, som tilbyder en række fleksible muligheder, så det bliver nemt at organisere sko og overtøj. Max bæreevne: 80kg.Se de andre møbler i Hallway serien her >

  1.199 ,-
  3-5 uger
Viser 1 - 12 af 231