Havemøbler

Havemøbler

Havemøbler er det vigtigste til haven, for uden disse ville grillhyggen bare ikke være den samme. Om du har en have, stor som lille, eller måske en terrasse eller en lille altan, har vi med garanti noget som passer til dig. Uanset om du er på udkig efter havemøbler i en mere klassisk stil, eller om du foretrækker farverige havemøbler i et unikt og nytænkende design, så kan du finde dem i vores brede sortiment. 
Mange af vores havemøbler er vedligeholdelsesfri og gør dermed livet lidt nemmere. 

Haven skal være et sted hvor man kan slappe af, virkelig nyde tilværelsen og bare koble helt fra. Og med gode havemøbler i lækkert design, er man allerede over halvvejs. 

Hos Biva tilbydes du et bredt udvalg af flotte og funktionelle havemøbler i forskellige størrelser, farver, materialer og stilarter. Find dine nye havemøbler her og gør evt. brug af vores rentefri finansiering.

Læs mere

Underkategorier

 • Haveborde

  Bliv klar til sommersæsonen med et havebord fra Biva Glæder du dig også til, at sommeren for alvor kommer, og det igen bliver muligt at sidde udenfor i dejligt vejr og nyde god mad i godt selskab? Så vent ikke med at finde de helt rigtige havemøbler, så du bliver helt klar. Hos Bivakan du finde et bredt udvalg af haveborde i forskellige størrelser, designs, farver og materialer, så du kan helt sikkert også finde det havebord, som passer til din stil og dine behov. Et havebord skal ikke kun være flot, det skal også være i en god kvalitet og funktionelt, og dette er du også sikret med et havebord fra Biva. Uanset om du ønsker et lille havebord til solterrassen eller et stort havebord, som hele familien og vennerne kan samles om, så kan du finde det hos os.
 • Havesofaer

  En havesofa kan hjælpe med mange ting i haven, og gøre det lige det hyggeligere. En flot og god havesofa, kan være en god ide hvis du nyder at være i haven og gerne vil have et lille hvil i ny og næ. Derfor tilbyder vi hos Biva havesofaer til gode priser i god kvalitet. tjek vores sortiment her og find din nye havesofa.

 • Havestole

  Find flotte og billige havestole hos BivaBliv klar til sommersæsonen med et par havestole fra Biva, så du kan nyde sommeren og sidde komfortabelt udenfor. Hos Bivatilbydes du et bredt udvalg af billige havestole, men hvor der samtidig er lagt vægt på en god kvalitet og tidssvarende designs. Vores udvalg består af havestole i forskellige farver, materialer, former og designs, så uanset hvad du søger, så kan du helt sikkert finde det rigtige hos os. Så hvis du ønsker havestole i et enkelt og afdæmpet design, eller du mere er til et farverigt og moderne design, så kan du finde dette i vores udvalg. Havestole skal ikke kun være flotte, de skal også være komfortable og funktionelle, og dette er du også sikret med havemøbler fra Biva. Kig vores sortiment igennem, og hvis du har spørgsmål til dit køb eller et af vores produkter, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 75 52 52 52 eller Support@Biva.dk. Du får billig fragt og 30 dages fuld returret - så find de helt rigtige havestole allerede i dag.

 • Havesæt

 • Hjørnesofaer