Kontorstole

Kontorstole

Kontorstol - Flot, ergonomisk eller praktisk

Hos Biva finder du et altid spændende udvalg af kontorstole til store som små, gamere som arbejdspladser, hyggekrogen som det dekorative hjørne. Vi har gjort det let at handle flot og funktionel stol med fokus på god ergonomi og et stilfuldt design. Her finder du bl.a. designs med:

• Hæv & sænk
• Armlæn
• Nakkestøtte
• Siddejustering
• Ergonomisk design

Forkæl dig selv, din hjemmearbejdsplads eller måske teenageren med alt det bedste fra Biva. Vi har sørget for noget for enhver smag og naturligvis til priser, så alle kan være med.Selv om vi frister med billig kontorstol, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Her kan du glæde dig over muligheden for stole med lækker PU læder eller blødt stofsæde. Find den med eller uden nakkestøtte, armlæn og ergonomisk udformning.

Underkategorier

  • Gamer stole

    Når du sidder foran skærmen og spiller computer, bør du ikke gå på kompromis med komforten. Med en smart og funktionel gamer stol opnår du en yderst behagelig siddeposition med god ryg og nakkestøtte, så du kan sidde koncentreret og game i timevis uden at få ondt i ryggen.  

Funktionelle lækkerier

En god siddestilling kan gøre hele forskellen for dig, der tilbringer mange timer ved dit skrivebord. Vi giver dig her mulighed for at vælge stol, der matcher dit siddebehov.

• Støtte til nakke
• Støtte til ryg
• Støtte til arme

En god rygstøtte, armlæn til aflastning af sener og led eller måske en sæde, der lader sig justere i forskellige retninger - ergonomisk design er at foretrække for dig, der bruger stolen meget. Er du mere til den perfekte indretning, men bruger knap så mange timer i stolen, så kan et retro design eller smukke kurver måske gøre hele forskellen.

Vi har mange spændende designs - nogle i altid lækker klassisk og tidløst look og andre i mere friske og farverige udgaver. Find den som funktionel løsning til både arbejde eller spiseplads, til dekoration eller måske til gave til én du holder af. Vi klæder hjemmet på med de rette møbler - uanset om familien er stor eller lille, om du er single eller måske ved at flytte hjemmefra for at stå på egne ben.

Hurtig levering

Vi forkæler ikke bare med masser af stilfuldt design, når du handler hos Biva - vi forkæler også med hurtig ekspedition. Din ordre er vigtig for os - derfor har vi sørget for gode leveringstider, når du handler dine varer online. Vi er e-mærket. Her kan du handle trygt og sikkert.

Tag også et kig på vores store og spændende udvalg af øvrige kontormøbler som skriveborde, reoler, skabe, kassetter og boghylder. Vi byder på alt i interiør og møbler, der kan gøre hele forskellen i dit hjem.

Bestil hos Biva allerede i dag.