Brugskunst & Tekstil

Brug billig brugskunst og gør dit hjem mere hyggeligt og indbydende. Her på siden finder du et kæmpe udvalg, som skaber rammerne om en hyggelig atmosfære. Når man taler om brugskunst til hjemmet, er det ikke til at komme uden om alle de flotte puder der findes på markedet i dag. For selve definitionen på brugskunst må vel alt andet lige være: kunst, der også kan bruges i hverdagen. Derfor rammer du plet, hvis du indretter med en dekorativ pude.

 13 varer

Underkategorier

  • Malerier

    Med billige malerier fra BIVA.dk kan du få kunst på væggen, uden at det kommer til at koste en formue. Læs meget mere her på siden og skabe flotte resultater i dit hjem.

  • Puder

    Forny dit hjem med komfortable og dekorative puder fra BIVA. En flot pude kan sætte prikken over i'et og bidrage til at give din bolig et hyggeligt og stemningsfyldt udtryk. Ønsker du at opnå en hyggelig stemning omkring dit sofaarrangement, kan det nemt skabes med lækre, bløde puder og med dæmpede bordlamper. Derved vil du hurtigt opleve, at rummet indbyder til afslapning og nydelse. Tag en god pude i ryggen og find en bog frem. Så er det bare at smække fødderne op

pr. side
Viser 1 - 12 af 13
Viser 1 - 12 af 13