Stigereol

Stigereol

Stigereol - Perfekt til alle hjem

I dag finder du næsten intet mere populært end stigereoler. I små som store hjem, i lejligheder, på ungdomsværelser, på badeværelser, i gangarealer og stuer finder du ofte dette enestående form for møbel, der næsten er en dekoration i sig selv.

Køb en stigereol i Biva i det design, der matcher dit behov, din boligstil og ikke mindst dit budget.

Vælg imellem stilfulde designs med bl.a.:

• 3 hylder
• 4 hylder
• Skuffe
• Bogkasse

Vi frister med både de klassiske og de tidløse såvel som de mere moderne og trendy designs.

Forskellige materialer, størrelser og farver præger sortimentet, og der skulle gerne være noget for enhver smag og ikke mindst enhver økonomi, når du handler stilfuldt design til dit hjem lige her hos Biva.

Med vores populære 0% rentefri afbetalingsordning, så er der rig mulighed for at friske hjemmet op, uanset om du er ved at flytte hjemmefra, er veletableret med hus eller lejlighed eller måske bare trænger til en indretnings make-over.

Bredt udvalg

Måske har du brug for en model, der indtager rummet og lader din personlige boligstil skinne igennem - måske er du mere til en model, der er gemt lidt diskret? Vi har alt fra de mere iøjnefaldende til de mere enkle.

Find dem med eller uden skuffe eller bogkasse - oftest i farverne sort, hvid, metal eller træfarvet. Vælg også imellem forskellige overfladebehandlinger og looks:

1. Mat
2. Lakeret
3. Træ
4. Bambus
5. Mesh

Her kan du gå på opdagelse i spændende designs af stål, bambus, træ og MDF. Stor som lille, smal som bred - de mange forskellige designs er alle af høj kvalitet.

Vores sortiment byder på varianter med både 2 og 4 ben. Skal den hvile op ad væggen, eller skal den stå stabilt på gulvet? Skal den være bred eller måske smal og diskret?

Vi ved, at det kan være svært at vælge - derfor får du altid hele 14 dages returret, når du handler hos Biva.

Hurtig levering af din ordre

Find din stigereol online her hos os, og glæd dig over hurtig ekspedition, når du handler med Biva. Vi er en e-mærket webshop og tilbyder prismatch til alle vores kunder. Vi sørger ikke alene for tryg og sikker betaling, mulighed for rentefrit køb, men også en hurtig ekspedition af din ordre

Har du spørgsmål til din ordre, så er du altid velkommen til at skrive til os eller ringe til os på tlf. 75 62 62 62.