417 varer

Borde

Der er stort set ikke et rum i hjemmet, der ikke har mindst ét bord stående, og det er ikke muligt at forestille sig et liv uden især sofabordet i stuen. For mange mennesker er et tv-bord også et uundværligt og praktisk møbel, og vi har med garanti et der falder i din smag. Tag et kig nedenfor og find inspiration til dit nye bord, uanset hvilken slags det drejer sig om. Husk desuden, at du kan få råd til mere med muligheden for rentefri afbetaling.

Underkategorier

 • Hjørnebord

  Hvis du kigger rundt i dine stuer, soveværelse eller entré, så er der tit et lille område, der ser helt tomt ud. Med et hjørnebord får du et helt andet rum, og det samt alt det andet til et smukt hjem, kan du få med rentefri afbetaling hos Bivaog få den hjemlige hygge.

 • Sofabord

  Sofabord - En vigtig del af dit hjem

  Hos Biva sælger vi ikke kun møbler ska. Vi skaber hjem - hjem med varme, personlighed og ikke mindst stor funktionalitet. Derfor finder du her også et spændende udvalg af borde med stilfuldt design, der kan matche netop din personlige stil - uanset om du er til store, små eller mellem borde med eller uden praktisk opbevaring. 

  Vælg bl.a. imellem stilfulde designs med forskellige former, farver og materialer. Her finder du fx former som:

  •          Rundt
  •          Kvadratisk
  •          Elipseformet
  •          Rektangulært

  Vi har gjort os umage for, at der skal være noget for alle - unge som ældre, enlige som familier, men også noget, der matcher enhver pengepung.

  Om stilen skal være minimalistisk, luksuriøs, praktisk eller prangende - valget er dit. Vi frister med et væld af forskellige designs og materialer, så du kan skabe præcis det udtryk, du ønsker i dit hjem.

 • Tv-bord

  Hos Biva finder du et stort og varieret udvalg af stilfulde og funktionelle tv-borde i god kvalitet. Vores tv-borde er på praktisk vis udført med låger, skuffer, hylder, åbne opbevaringsrum og udskæring til ledninger, så du kan være sikker på, at funktionaliteten er i top. Er du på jagt efter et kompakt hvidt tv-bord i enkel og minimalistisk, nordisk stil, et rummeligt og robust egetræsbord i lækkert retrodesign eller et sort tv-bord i et iøjefaldende og moderne design? Her på siden finder du lidt af hvert – og der er helt sikkert også et tv-bord, der passer perfekt ind i din indretning.

Image du loader