Soveværelse

Soveværelse

Er du på udkig efter en ny og lækker seng, eller mangler du et praktisk og fint sengebrod? Hos Biva finder du et stort udvalg af møbler til soveværelset i stilfuldt og lækkert design. Vi har alt, hvad du skal bruge for at indrette et hyggeligt og indbydende soveværelse.

Er der lidt lavvande i kassen i øjeblikket, skal det ikke ødelægge dine drømme om nye møbler til soveværelset, for hos Biva kan du nemlig få rentefri afbetaling.

Underkategorier

 • Ben og Gavle

 • Klædeskabe

  Det er ikke til at forestille sig et soveværelse eller et børneværelse uden et klædeskab. Det er den bedste måde at opbevare tøj, sko og tasker på, sammen med alt det andet, der ikke bare skal flyde andre steder. Kan du heller ikke undvære et, så køb et med rentefri afbetaling.

 • Kommoder

  Kommoder er super smarte til opbevaring af dine ting og sager. Samtidig fås de i utroligt mange designs og farver. Nogle er meget minimalistiske, mens andre er rene kunstværker i sig selv. Vil du gerne købe en kommode, men kniber det med økonomien, så tilbyder vi hos Bivarentefri afbetaling på dit køb.

   

 • Madrasser

  Lækre madrasser - Mange varianter

  Er du på udkig efter den perfekte madras, så du kan få en god nats søvn, så er Biva det helt rigtige sted at handle. Her finder du nemlig et altid indbydende sortiment af lækkerier til din seng og din nattesøvn.

 • Natborde

  Hos Biva finder du et stort udvalg af natborde i forskellige farver, materialer og designs. Med et natbord får du en funktionel opbevaringsløsning til soveværelset. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af smarte sengeborde i flotte designs. Sengebordene er alle udstyret med enten hylder, rum eller skuffer, så du nemt kan opbevare bøger, blade, læsebriller mv. i nærheden af sengen. Du finder alt fra enkle og moderne designs i skandinavisk stil til romantisk inspirerede borde.

 • Senge

  Flotte senge i alle størrelser

  Hos Biva finder du altid et stort og spændende udvalg af kvalitetsmøbler til hjemmet - også til soveværelset. Køb senge og alt det tilbehør du kunne drømme om i lækre materialer med høj komfort og masser af smukke detaljer, der kan give dig et indbydende og harmonisk sovemiljø. 

  Kontinentalsenge, boksmadrasser, elevation og et væld af sengerammer og stel præger vores stilfulde sortiment, der naturligvis byder på størrelsesvarianter som:

  1.      90x200 cm
  2.      140x200 cm
  3.      160x200 cm
  4.      180x200 cm

  Find det design, der matcher dit hjem, dit behov og ikke mindst din pengepung. Vi har presset priserne i bund trods en høj kvalitet, så du kan forkæle dig selv, din familie eller andre du holder af med gode nætters søvn og høj komfort.

 • Sengebunde