Madrasser

Madrasser

Lækre madrasser - Mange varianter

Er du på udkig efter den perfekte madras, så du kan få en god nats søvn, så er Biva det helt rigtige sted at handle. Her finder du nemlig et altid indbydende sortiment af lækkerier til din seng og din nattesøvn.

Image du loader

  Vælg bl.a. imellem mange forskellige kvaliteter og materialer i størrelserne:

  •          90 x 200 cm
  •          140 x 200 cm
  •          160 x 200 cm
  •          180 x 200 cm

  Tag din søvn til nye højder med den rette madras. Vi har gjort det let at handle online, så du kan få mulighed for på ingen tid at få din søvn optimeret med bløde, behagelige og ikke mindst støttende underlag på din seng. 

  Sortimentet byder på noget for enhver smag og ikke mindst enhver pengepung. Forkæl dig selv og din krop med mulighed for maksimal restitution med populære designs som bonell fjedre, multi pocket fjedre eller måske koldskum? 

  Bredt udvalg af madrasser

  Hos Biva finder du ren forkælelse til en god nats søvn. Ikke alene frister vi med et væld af designs til soveværelset - vi giver dig også masser af mulighed for at vælge præcis den form for underlag, der matcher din krop.

  Skal det være ren luksus med trykaflastende design med fokus på de 7 komfortzoner? Er du på udkig efter skum, latex eller måske en boxmadras, så finder du helt sikkert din egen favorit her hos Biva, hvor sortimentet som oftest byder på:

  •          Skummadrasser
  •          Topmadrasser
  •          Springmadrasser
  •          Boxmadrasser

  Vi giver dig mulighed for at få en god og måske forbedret nats søvn med en god madras fra kendte og slidstærke mærker. Om den skal være blød, middelhård eller hård er helt op til dig. 

  Der er designet med velvære og maksimal komfort for øje. Der er mange valgmuligheder, størrelser og designs, men ens for alle vores produkter er den høje kvalitet.

  Skarpe priser på madrasser

  Der masser af penge at spare, når du handler hos Biva - uanset om du handler madrasser til hele familien eller måske til teenageren, der flytter hjemmefra. Vi tilbyder høj kvalitet til lave priser.

  Vi giver dig mulighed for at returnere din vare i hele 14 dage, hvis du skulle fortryde dit køb. Og så har vi tilmed 0% rentefri afbetaling. 

  Selv om vi har presset priserne i bund, så går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Find din nye madras online lige her hos Biva og glæd dig til masser af lækker søvn på det perfekte underlag.