Senge 180x200

Senge 180x200

Seng 180 cm - Optimal søvn til lave priser

Hos Biva har vi gjort det let for dig få en bedre nattesøvn, hvis du er på udkig efter en flot og funktionel dobbeltseng. En seng 180x200 i størrelsen giver dig god plads og med de mange flotte, ergonomiske, komfortable og billige soveværelsemøbler i vores store sortiment, så er det ingen sag at handle møbler online til dit hjem. Vi tilbyder rentefri afbetaling på alle vores populære møbler. 

Der er mange fordele ved at handle online i Biva. Vi frister nemlig med intet mindre end:

 1.      Attraktive priser
 2.      Mulighed for rentefri afbetaling
 3.      Hurtig levering

Du kan altså på ingen tid udskifte gamle møbler, få ergonomien i orden og glæde dig til mange timers fantastisk søvn i stilfuldt design.

Vi har alt det, du lige drømmer om til dit soveværelse - uanset om du er ved at flytte hjemmefra, køber din første seng med dit livs udkårne eller familiens store dobbeltseng trænger til en udskiftning.

Læs mere

Flotte senge - Mange varianter

Er du på udkig efter stilfuld dobbeltseng til soveværelset, så finder du her et spændende udvalg i mange forskellige varianter. Forkæl dig selv med en seng 180 cm i bredden og tilmed i lækkert design. Vælg imellem mange varianter af:

 •          Boksmadrasser
 •          Springmadrasser
 •          Topmadrasser
 •          Kontinentalsenge

Det kan være næsten svært at vælge, da udvalget byder på noget for enhver smag - uanset om du er til elevation eller måske et flot hovedgærdet eller en trendy sengeramme. Vælg blandt designs med bl.a.:

 •          Ben
 •          Stel
 •          Sengerammer
 •          Elevation

Find soveværelsesmøbler, der passer ind i din indretning og til din helt personlige stil. Skal det være elegante ben i egetræ eller måske en cool sengeramme i stål? 

Harmonisk soveværelse på ingen tid

Vælger du et design med praktisk opbevaring, så undgår du let eventuel rod, og du har lettere ved at holde din indretning mere harmonisk og indbydende.

Vores store sortiment byder også på praktiske kommoder, skabe og reoler til praktisk opbevaring i dit soveværelse. Uanset din foretrukne indretning, så finder du alt det, som du lige står og mangler online hos Biva.

Vi sørger naturligvis for hurtig levering, når du handler hos os, og skulle du fortryde, så tilbyder vi hele 14 dages returret på dit køb. Du kan således på ingen tid få den indretning du drømmer om. Tag din soveværelsesindretning og ikke mindst din nattesøvn til nye højder med alt det bedste fra Biva.