Skrivebord

Skrivebord

Skrivebord - Mange lækre varianter

Det er aldrig kedeligt at handle skrivebord hos Biva - her finder du nemlig så mange spændende, flotte og funktionelle designs, at det kan være næsten helt svært at vælge.

Hyggeligt eller professionelt hjemmekontor eller måske et praktisk bord til gameren - find din egen favorit blandt skriveborde med bredde på fx 100 - 180 cm. Vælg mellem designs med:

• Hjul
• Træben
• Stålramme
• Opbevaring
• Udtræk til tastatur
• Hæve- sænkefunktion

Find dem store, små eller midt i mellem. Find dem med hæve- og sænkefunktion eller måske som en kombineret spise- og arbejdsplads til studieboligen.

Skønne detaljer som udtræk til tastatur, praktisk opbevaring og arkivskabe med nøgle er blot nogle af de lækkerier sortimentet byder på. Et væld af materialer, udformninger og farver præger vores altid stilfulde udvalg - ens for dem alle er den høje kvalitet.

Vi topper naturligvis med hurtig levering og mulighed for rentefri afbetaling, når du handler online hos Biva.

Stilfuldt og billigt


Uanset om du handler det helt store bord til hjemmearbejdspladsen, eller du er på udkig efter en mere diskret udgave, der kan passe ind mellem stuens øvrige møbler, så glæd dig til at gå på opdagelse i alle lækkerierne til hjemmekontoret her hos Biva - vi har nemlig sørget for både stilfulde designs, masser af opbevaringsmuligheder og god ergonomi, men også lave priser på såvel klassiske som moderne designs

Skal det være enkelt og stilet stålramme eller måske lidt mere blidt og nordisk design? Har du behov for skuffer eller at bordet kan hæves? Vi gør det let for den studerende, for store som små familier eller dig, der skal til at flytte hjemmefra at få mulighed for at få lækker indretning. Vi byder på 0% rentefri afbetaling. På den måde kan du let få møbleret hjemmet eller hjemmekontoret i en fart - tilmed uden at skulle betale renter.

Du har naturligvis 14 dages returret, når du handler hos Biva. Vi har gjort det let at handle online.

Hurtig levering


Find lækker og praktisk møblering i en fart - køb et skrivebord lige her med hurtig levering.

1. Hurtig levering
2. Lave priser
3. Høj kvalitet
4. Stilfulde designs

Vores webshop er e-mærket. Handl trygt og sikkert med Biva online. Vi tager din indretning til nye højder - uanset om det drejer sig om møbler til teenageren, mor og far eller de mindste. Tag også et kig på vores populære kontorstole, reoler, kassetter og rumdelere - altid med lave priser, når du handler hos os.

Læs mere