Entremøbler

Information

Entremøbler

Hos BIVA finder du altid et stort udvalg i flotte og funktionelle møbler til din entre. For vi ved, at hvis du indretter med de rigtige møbler i din entre, så kan du skabe et rum, der er dit hjem værdigt. Skulle det knibe lidt med økonomien, så husk at vi også tilbyder rentefri afbetaling på dit køb.

 77 varer

Underkategorier

 • Spejle

  Pift boligen op med et prisvenligt spejl i stilrent kvalitetsdesign. Vi har samlet et stort udvalg til badeværelset, soveværelset og entreen, der med deres minimalistiske design er både funktionelle og flotte. Hvad enten du søger et spejl med ramme eller uden ramme, så kan du finde det her.  

 • Knagerækker

  Selvom der tit vil være fyldt med jakker og tasker i en entré, så betyder det rigtig meget for indtrykket samme sted, at der er en enkel og stilfuld indretning. En entré er det første, både du og dine gæster ser, og du kan nemt indrette den helt perfekt med rentefri afbetaling.

 • Skoskabe

  Her finder du et kæmpe udvalg af billige skoskabe, som passer ind i en lang række af indretninger. Her på siden kan du blive inspireret til, hvordan du kan skabe flotte resultater med vores kæmpe udvalg.

 • Bænke

  En bænk er måske et lidt overset møbel, men det er der al mulig grund til at lave om på. For med en bænk får du en meget fleksibel siddeplads, så der altid er plads til én mere. Hvis du føler, at det kniber lidt med økonomien, så tilbyder vi i BIVA rentefri afbetaling på dit køb.

 • Skabe og skænke
 • Stumtjenere

  Du har uanede mange muligheder med en stumtjener. Og selv om de ikke er ret dyre, så kan det jo være, at du alligevel ikke synes, at det er en udgift, som du kan tillade dig lige nu. Men det kan du - hvis du benytter dig af vores rentefri afbetaling.

 • Urban Nation
 • Home Couture
 • NEW ARRIVALS
 • Brugskunst &amp- Tekstil
pr. side
Viser 1 - 12 af 77
 • Veronica skoskab - Hvid Veronica skoskab - Hvid
  1.499 ,- 3-5 uger
  Veronica skoskab - Hvid

  Rummeligt hvidt skoskab i eg struktur med 6 hylder og plads til 12 par sko. Dette yderst flotte og funktionelle skab er elegant udført med spejlfront på skabslågen. Lågen kan monteres på højre eller venstre side af skabet. Fås også i eg struktur.BEMÆRK: Af sikkerhedsmæssige årsager anbefaler vi, at skabet monteres i væggen, da det ellers kan tippe forover.

  1.499 ,-
  3-5 uger
 • Arianne skobænk Arianne skobænk
  1.799 ,- 3-5 uger
  Arianne skobænk

  Flot skobænk i hvid og mørk egstruktur med 2 låger og 4 hylder, hvor der er plads til 8 par sko. Skobænken passer perfekt til dig som søger et elegant møbel at opbevare sine sko i, samtidig med at man har muligheden for at sidde og tage sko af og på.Bemærk: Hynden medfølger ikke.Se også de andre Arianne møbler her >

  1.799 ,-
  3-5 uger
 • Marcos garderobepanel - Eg Marcos garderobepanel - Eg
  1.049 ,- 3-5 uger
  Marcos garderobepanel - Eg

  Praktisk garderobepanel i i eg struktur med hattehylde, bøjlestang samt knager til f.eks. tørklæder og tasker. Garderobepanelets kompakte størrelse gør det velegnet til entreen eller soveværelset, hvor det kun optager begrænset plads.Se de andre møbler i Marcos serien her >

  1.049 ,-
  3-5 uger
 • Patricia skoskab m. 4 klaplåger - Eg Patricia skoskab m. 4 klaplåger - Eg
  1.399 ,- 3-5 uger
  Patricia skoskab m. 4 klaplåger - Eg

  Funktionelt skoskab i lys og indbydende eg struktur. Skoskabet er forsynet med 4 klap-låger og har plads til 12 par sko.Se de forskellige skabe og farver på Patricia serien her >

  1.399 ,-
  3-5 uger
 • Oakly entré vægmodul Oakly entré vægmodul
  1.199 ,- 1-2 uger
  Oakly entré vægmodul

  Vægmodul til entré i oliebehandlet egetræ med bøjlestang samt lille hattehylde.

  1.199 ,-
  1-2 uger
 • Woody bænk Woody bænk
  879 ,- 1-2 uger
  Woody bænk

  Flot bænk i oliebehandlet egetræ 140 cm. Brug for eksempel bænken til siddepladser i entreen, til når man skal have sko på. Se flere rustikke egetræsmøbler fra Woody-serien her >

  879 ,-
  1-2 uger
 • Venido skoskab 101 cm Eg/Hvid højglans Venido skoskab 101 cm Eg/Hvid højglans
  1.699 ,- 1-3 uger
  Venido skoskab 101 cm Eg/Hvid højglans

  Venido skoskab i et flot hvidt design med egetræsstruktur, der udstråler kvalitet, elegance og holdbarhed. En praktisk løsning til dit fodtøj, som samtidig pynter godt i hjemmet og entreen. Venido-serien tilbyder møbler i forskellige modeller, bredder, højder og farver.

  1.699 ,-
  1-3 uger
 • Venido skoskab 101 cm - Hvid højglans Venido skoskab 101 cm - Hvid højglans
  1.699 ,- 1-3 uger
  Venido skoskab 101 cm - Hvid højglans

  Venido skoskab med tre praktisk skuffer og et stort sideskab passer perfekt til entreen takket være sin smalle struktur, der er udformet i et elegant design. Kan i fås i flere forskellige materialer, farver og modeller.

  1.699 ,-
  1-3 uger
 • Fiesta entreskab - Hvid Fiesta entreskab - Hvid
  1.199 ,- 1-3 uger
  Fiesta entreskab - Hvid

  Fiesta entreskab kommer i et tidsløst design, der har vægt på funktionalitet og gode opbevaringsmuligheder, der samtidig ikke går på kompromis med det stilfulde design et enkelt og elegant skab med en struktur i hvid eg. Serien byder på forskellige skabe, bredder, højder og farver.

  1.199 ,-
  1-3 uger
 • Fiesta entreskab - Eg Fiesta entreskab - Eg
  1.199 ,- 1-3 uger
  Fiesta entreskab - Eg

  Fiesta entreskab kommer i et tidsløst design, der har vægt på funktionalitet og gode opbevaringsmuligheder, der samtidig ikke går på kompromis med det stilfulde design et enkelt og elegant skab med en struktur i eg. Serien byder på forskellige skabe, bredder, højder og farver.

  1.199 ,-
  1-3 uger
 • Elles stumtjener - Grå Elles stumtjener - Grå
  1.349 ,- 3-5 uger
  Elles stumtjener - Grå

  Denne knagerække fra Elles kommer i et stilfuldt nyfortolket design, der samtidig bevarer den traditionelle stumtjeners praktiske funktionalitet. Den kombinerer de sædvanlige knager med en base formet som en skammel til at øge funktionaliteten. En yderst smart og velfungerende stumtjener, du vil blive glad for, når du træder ind ad døren til hjemmet. Fås...

  1.349 ,-
  3-5 uger
 • Elles stumtjener - Hvid Elles stumtjener - Hvid
  1.349 ,- 3-5 uger
  Elles stumtjener - Hvid

  Denne knagerække fra Elles kommer i et stilfuldt nyfortolket design, der samtidig bevarer den traditionelle stumtjeners praktiske funktionalitet. Den kombinerer de sædvanlige knager med en base formet som en skammel til at øge funktionaliteten. En yderst smart og velfungerende stumtjener, du vil blive glad for, når du træder ind ad døren til hjemmet. Fås...

  1.349 ,-
  3-5 uger
Viser 1 - 12 af 77