Senge

Senge

Flotte senge i alle størrelser

Hos Biva finder du altid et stort og spændende udvalg af kvalitetsmøbler til hjemmet - også til soveværelset. Køb senge og alt det tilbehør du kunne drømme om i lækre materialer med høj komfort og masser af smukke detaljer, der kan give dig et indbydende og harmonisk sovemiljø. 

Kontinentalsenge, boksmadrasser, elevation og et væld af sengerammer og stel præger vores stilfulde sortiment, der naturligvis byder på størrelsesvarianter som:

 1.      90x200 cm
 2.      140x200 cm
 3.      160x200 cm
 4.      180x200 cm

Find det design, der matcher dit hjem, dit behov og ikke mindst din pengepung. Vi har presset priserne i bund trods en høj kvalitet, så du kan forkæle dig selv, din familie eller andre du holder af med gode nætters søvn og høj komfort.

Image du loader

  Kvalitetssenge i mange varianter

  Her finder du mange forskellige stilarter. Dette giver dig mulighed for at vælge præcis det design, der matcher din indretning. 

  Er du til cool industrielt look, en romantisk indretning eller måske en afslappet og enkel nordisk stil? Find dit eget yndlingsdesign blandt varianter som:

  •          Kontinentalsenge
  •          Boksmadrasser
  •          Springmadrasser
  •          Sengerammer
  •          Sengestel
  •          Topmadrasser

  Glæd dig til at gå på opdagelse i et væld af designs, størrelser, materialer og egenskaber, der alle har til formål at give dig en god og rolig nats søvn.

  Forny dit soveværelse og få optimal søvn

  Vi har gjort det let at handle møbler og ikke mindst senge i høj kvalitet online. Her finder du alt det bedste til både familien, teenageren, der er ved at flytte hjemmefra, singlen eller kæresteparret. Hos Biva har vi nemlig sørget for intet mindre end:

  1.      Populære designs
  2.      Høj kvalitet
  3.      Lave priser
  4.      Hurtig levering

  Livet kan være fyldt med både drømme og udfordringer - også rent økonomisk. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at gøre dine indretningsdrømme til virkelighed - bl.a. med at forny møblerne i dit soveværelse, så du kan få optimal søvn og blive fyldt op med energi til dagens mange opgaver.

  Vi tilbyder intet mindre end 0% rentefri afbetaling. På den måde kan du let få det soveværelse, som du drømmer om. Vi sørger tilmed for attraktive priser på stilfulde designs i høj kvalitet og gør det ekstra lækkert med hurtig levering.