Senge

Senge

Flotte senge i alle størrelser

Hos Biva finder du altid et stort og spændende udvalg af kvalitetsmøbler til hjemmet - også til soveværelset. Køb senge og alt det tilbehør du kunne drømme om i lækre materialer med høj komfort og masser af smukke detaljer, der kan give dig et indbydende og harmonisk sovemiljø. 

Kontinentalsenge, boksmadrasser, elevation og et væld af sengerammer og stel præger vores stilfulde sortiment, der naturligvis byder på størrelsesvarianter som:

 1.      90x200 cm
 2.      140x200 cm
 3.      160x200 cm
 4.      180x200 cm

Find det design, der matcher dit hjem, dit behov og ikke mindst din pengepung. Vi har presset priserne i bund trods en høj kvalitet, så du kan forkæle dig selv, din familie eller andre du holder af med gode nætters søvn og høj komfort.

Læs mere

Underkategorier

 • Senge 120 cm

 • Senge 140 cm

  Seng 140x200

  Hos Biva finder du et stort udvalg af senge, heriblandt senge i størrelsen 140x200. Skal du bruge en seng 140 cm, så gå på opdagelse i vores store sortiment. Vi har senge i flere forskellige materialer, farver og designs, der giver dig mange valgmuligheder og gør det nemmere at finde en seng 140 cm, der passer til dit soveværelse og din stil. Vores senge er alle lavet i høj kvalitet, der sikrer dig en seng med lang levetid. Det er vigtigt for os, at vi kan give dig muligheden for at vælge blandt smukke og gode kvalitets senge, da en seng er essentiel for god nattesøvn.

  Trekvartseng

  En 140 cm seng kaldes også en trekvartseng. Denne type seng er meget populær, hvis man sover alene, men gerne vil have mere plads, eller hvis man sover to, men ikke har et lille soveværelse. Når du vælger en seng 140 cm, så er det vigtigt, at du først har gjort dig nogle overvejelser om, hvilken madras du ønsker. Det er nemlig vigtigt, at du får købt en seng, der passer til den ønskede madras. Når du bestiller en seng hos Biva, får du uden ekstra omkostninger sengen bragt hjem til dig. 

  Herunder finder du et stort udvalg af kvalitets senge i størrelsen 140x200

 • Senge 160 cm.

  Seng 160x200

  Her på siden finder du vores gode udvalg af kvalitets senge i størrelse 160x200. Når du køber en seng 160x200 hos Biva, er du sikker på at få en god seng i den kvalitet, du ønsker. Vores senge er holdbare og holder sig flotte i mange år. Find nemt den type seng, du drømmer om hos Biva, hvor du kan vælge imellem flere forskellige farver, størrelser og designs. En god seng er vigtig for, at du få en god nattesøvn, og at du dermed er frisk om morgenen. Gå på opdagelse i vores sortiment og find din næste seng 160x200.

  Seng 160 cm

  Når du har fundet den seng 160x200, som du ønsker her på siden, finder du let en madras, der passer dertil. Du skal være opmærksom på, at nogle af vores senge passer udelukkende til en type madras. Vi vil gerne gøre det så nemt og billigt som muligt for dig at handle hos os. Derfor tilbyder vi gratis levering af din seng. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om trailerleje og store leveringsomkostninger. Det kalder vi god service. Bliv inspireret til en ny, flot seng her på siden, hvor du helt sikkert vil finde netop den seng, der klæder dit soveværelse. 

 • Senge 180 cm.

  Seng 180 cm - Optimal søvn til lave priser

  Hos Biva har vi gjort det let for dig få en bedre nattesøvn, hvis du er på udkig efter en flot og funktionel dobbeltseng. En seng 180x200 i størrelsen giver dig god plads og med de mange flotte, ergonomiske, komfortable og billige soveværelsemøbler i vores store sortiment, så er det ingen sag at handle møbler online til dit hjem. Vi tilbyder rentefri afbetaling på alle vores populære møbler. 

  Der er mange fordele ved at handle online i Biva. Vi frister nemlig med intet mindre end:

  1.      Attraktive priser
  2.      Mulighed for rentefri afbetaling
  3.      Hurtig levering

  Du kan altså på ingen tid udskifte gamle møbler, få ergonomien i orden og glæde dig til mange timers fantastisk søvn i stilfuldt design.

  Vi har alt det, du lige drømmer om til dit soveværelse - uanset om du er ved at flytte hjemmefra, køber din første seng med dit livs udkårne eller familiens store dobbeltseng trænger til en udskiftning.

 • Senge 80x200 cm

 • Senge 90 cm

  Seng 90x200

  Leder du efter en seng 90 cm, som også kaldes en enkeltseng, så har vi hos Bivaet stort udvalg, som du kan vælge imellem. Uanset hvilken stilart, materiale og farve, du leder efter, så finder du sikkert én, du kan lide i vores sortiment. Vi fører kun senge lavet af gode råmaterialer, som du med sikkerhed kan have i mange år. En god seng er essentiel for en god nattesøvn, og derfor er det vigtigt, at den er præcis, som du ønsker det. Inden du vælger en sengeramme, er det vigtigt, at du finder ud af, hvilken madras du ønsker, så du er sikker på, at sengerammen og madrassen passer sammen. Nogle af vores senge passer udelukkende til boksmadrasser og andre til springmadrasser. 

  Find din seng på 90 cm hos Biva

  I vores sortiment finder du senge, der med et par store puder nemt kan bruges til sofa om dagen, hvilket er praktisk i små lejligheder eller på et teenageværelse. Derudover finder du også en gæsteseng, der kan slås sammen, så den ikke fylder ret meget, når den ikke er i brug. Uanset hvilken seng 90 cm du søger, kan du finde din nye enkeltseng i vores store sortiment.

 • Sengetilbehør

  Er du på jagt efter billigt sengetilbehør? Så er du landet det helt rigtige sted. På Biva.dk finder du et kæmpe udvalg. Se mere her og lad dig inspirere.

Kvalitetssenge i mange varianter

Her finder du mange forskellige stilarter. Dette giver dig mulighed for at vælge præcis det design, der matcher din indretning. 

Er du til cool industrielt look, en romantisk indretning eller måske en afslappet og enkel nordisk stil? Find dit eget yndlingsdesign blandt varianter som:

 •          Kontinentalsenge
 •          Boksmadrasser
 •          Springmadrasser
 •          Sengerammer
 •          Sengestel
 •          Topmadrasser

Glæd dig til at gå på opdagelse i et væld af designs, størrelser, materialer og egenskaber, der alle har til formål at give dig en god og rolig nats søvn.

Forny dit soveværelse og få optimal søvn

Vi har gjort det let at handle møbler og ikke mindst senge i høj kvalitet online. Her finder du alt det bedste til både familien, teenageren, der er ved at flytte hjemmefra, singlen eller kæresteparret. Hos Biva har vi nemlig sørget for intet mindre end:

 1.      Populære designs
 2.      Høj kvalitet
 3.      Lave priser
 4.      Hurtig levering

Livet kan være fyldt med både drømme og udfordringer - også rent økonomisk. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at gøre dine indretningsdrømme til virkelighed - bl.a. med at forny møblerne i dit soveværelse, så du kan få optimal søvn og blive fyldt op med energi til dagens mange opgaver.

Vi tilbyder intet mindre end 0% rentefri afbetaling. På den måde kan du let få det soveværelse, som du drømmer om. Vi sørger tilmed for attraktive priser på stilfulde designs i høj kvalitet og gør det ekstra lækkert med hurtig levering.