Soveværelse

Information

Soveværelse

Hos BIVA finder du et stort udvalg af soveværelsesmøbler i stilfuldt og lækkert design. Vi har alt, hvad du skal bruge for at indrette dit soveværelse. Har du lidt lavvande i kassen i øjeblikket, skal det ikke ødelægge dine drømme om nye soveværelsesmøbler, for hos BIVA tilbyder vi rentefri afbetaling af dit køb.

 544 varer

Underkategorier

 • Klædeskabe

  Det er ikke til at forestille sig et soveværelse eller et børneværelse uden et klædeskab. Det er den bedste måde at opbevare tøj, sko og tasker på, sammen med alt det andet, der ikke bare skal flyde andre steder. Kan du heller ikke undvære et, så køb et med rentefri afbetaling.

 • Opbevaringsmøbler

  Pift indretningen op med flotte og funktionelle opbevaringsmøbler. Med et opbevaringsmøbel fra BIVA kan du nemt organisere dine ting og samtidig skabe et indbydende miljø i boligen. Vi har samlet et stort og alsidigt udvalg af opbevaringsmøbler for enhver smag - alle udført i praktisk og moderne design. Gå på opdagelse, lad dig inspirere og find masser af prisvenlige opbevaringsmøbler. 

 • Senge

  Forny dit soveværelse med en seng eller sengeramme til soveværelset i et smart og prisvenligt design. Hos BIVA finder du et stort udvalg af billige kvalitetssenge i alle størrelser og typer. Vores udvalg indeholder bl.a. kontinentalsenge i str. 90x200 cm, 140x200 cm og 180x200 cm samt boksmadrasser, springmadrasser, topmadrasser og sengetilbehør. Uanset om du er til et enkelt og moderne nordisk design eller romantisk vintagestil, kan du finde senge, der matcher dine stilmæssige præferencer. Gå på opdagelse i vores brede sortiment, få inspiration og find den seng eller sengeramme, der passer perfekt ind i dit soveværelse.

 • Madrasser

  Forkæl din krop og pift soveværelset op med en komfortabel kvalitets madras i moderne design. Du kender det sikkert godt - efter et stykke tid føles madrassen bare ikke lige så behagelig og støttende, som den har gjort. Fjedre og skum er slidt, og det kan mærkes på kroppen, som ikke længere har ideelle betingelser for at restituere. Det er på tiden at skifte madrassen ud. I vores store madrassortiment kan du finde madrasser i mange forskellige prisklasser og kvaliteter – lige fra gode standard madrasser med bonell fjedre til luksusmadrasser med multipocket fjedre og op til 7 trykaflastende komfortzoner. Med en madras fra Biva får kroppen den nødvendige støtte og komfort under søvnen, så du kan vågne frisk og udhvilet. Se hele udvalget af skummadrasser, boxmadrasser,springmadrasser og topmadrasser i str. 90x200, 140x200, 160x200 og 180x200 her. 

 • Sovesofaer

  Har du brug for en ekstra sengeplads til overnattende gæster, eller ønsker du blot at udnytte pladsen i hjemmet bedst muligt? Med en sovesofa fra BIVA får du et yderst funktionelt møbel, som både kan benyttes som seng og sofa. Vi kan tilbyde et stort og varieret udvalg af flotte sovesofaer, der alle er udført i praktisk og moderne design. Mange af vores sovesofaer er konstrueret med rummelige opbevaringsmagasiner under sædet, så der er god plads til opbevaring af dyner, hovedpuder og sengetøj. Når du skal benytte din sovesofa som seng, vil du helst kunne omdanne den til en indbydende soveplads. Takket være det praktiske design, kan alle vores sovesofaer nemt og hurtigt laves om fra sofa til seng. Nogle af sofaerne vippes blot bagover, mens andre er udført med udtræk. Med en sovesofa fra BIVA kan du være sikker på, at funktionaliteten og kvaliteten er i top.

 • Tilbehør
 • Urban Nation
 • New Nordic Design
 • Sengetilbehør
 • Ben og Gavle
 • Skænke
 • Home Couture
 • BKidz
 • Koldskumsmadrasser
 • Sofaer
 • Springmadrasser
 • Børneserier
 • NEW ARRIVALS
 • Borde
pr. side
Viser 25 - 36 af 544
 • Bolmen garderobeskab 115 cm 3 låger - Eg/Hvid højglans Bolmen garderobeskab 115 cm 3 låger - Eg/Hvid højglans
  1.899 ,- 1-3 uger
  Bolmen garderobeskab 115 cm 3 låger -...

  Bolmen garderobeskab i egstruktur & låger i hvid højglans. 3 skuffer, 1 bøjlestang, 3 korte hylder & 1 lang hylde.Fås i flere farver & størrelser. 

  1.899 ,-
  1-3 uger
 • Bolmen garderobeskab 115 cm 3 låger - Eg Bolmen garderobeskab 115 cm 3 låger - Eg
  1.699 ,- 1-3 uger
  Bolmen garderobeskab 115 cm 3 låger - Eg

  Bolmen garderobeskab i egstruktur med 3 skuffer, 1 bøjlestang, 3 korte hylder & 1 lang hylde.Fås i flere farver & størrelser. 

  1.699 ,-
  1-3 uger
 • Bolmen garderobeskab 115 cm 3 låger - Hvid Bolmen garderobeskab 115 cm 3 låger - Hvid
  1.699 ,- 1-3 uger
  Bolmen garderobeskab 115 cm 3 låger - Hvid

  Bolmen garderobeskab i hvid. Til skabet medfølger 3 stk. skuffer, 1 stk. bøjlestang, 3 stk. korte hylder og 1 stk. lang hylde.Fås i flere farver & størrelser.

  1.699 ,-
  1-3 uger
 • Bolmen garderobeskab 154 cm 4 låger - Hvid Bolmen garderobeskab 154 cm 4 låger - Hvid
  2.199 ,- 1-3 uger
  Bolmen garderobeskab 154 cm 4 låger - Hvid

  Enkelt og stilrent Bolmen garderobeskab i hvid med 3 skuffer, 1 lang bøjlestang, 8 korte hylder & 1 lang hylde. Få masser af opbevaringsplads med dette flotte klædeskab.Fås i flere farver & størrelser.

  2.199 ,-
  1-3 uger
 • Bolmen garderobeskab 154 cm 4 låger - Eg Bolmen garderobeskab 154 cm 4 låger - Eg
  2.199 ,- 1-3 uger
  Bolmen garderobeskab 154 cm 4 låger - Eg

  Bolmen garderobeskab i egstruktur med 3 skuffer, 1 lang bøjlestang, 8 korte hylder & 1 lang hylde. Enkelt og stilrent klædeskab med masser af opbevaringsplads der vil passe ind i alle indretninger.Fås i flere farver & størrelser. 

  2.199 ,-
  1-3 uger
 • Dreamfield Continental m. top - 140 cm Dreamfield Continental m. top - 140 cm
  3.899 ,- Ca. 4-8 uger
  Dreamfield Continental m. top - 140 cm

  Dreamfield Continental inkl. ben og topmadras. Sengen er bygget på træramme med lameller og metalben, vendbar madras med bonellfjedre og 5 cm. tyk skumtop. En seng med medium liggekomfort betrukket med mørkt møbelstof på sider og madras inkl. topmadras i hvidt antibakteriel stof.- Medium liggekomfort

  3.899 ,-
  Ca. 4-8 uger
 • Dreamfield Continental m. top - 180 cm Dreamfield Continental m. top - 180 cm
  3.999 ,- Ca. 4-8 uger
  Dreamfield Continental m. top - 180 cm

  Dreamfield kontinentalseng inkl. ben og topmadras. Sengen er bygget på træramme med lameller og metalben, vendbar madras med bonellfjedre og 5 cm. tyk skumtop. En seng med medium liggekomfort betrukket med mørkt møbelstof på sider og madras inkl. topmadras i hvidt antibakteriel stof.- Medium liggekomfort

  3.999 ,-
  Ca. 4-8 uger
 • Millennium kommode m. 3 skuffer - Eg Millennium kommode m. 3 skuffer - Eg
  1.299 ,- 1-3 uger
  Millennium kommode m. 3 skuffer - Eg

  Millennium kommode i egstruktur med 3 skuffer. Millennium er fremstillet i en 15 mm. profil med en top og bund i en 18 mm. profil. Det særlige ved Millennium er den usynlige detalje: Fronterne på skuffer og skabe er grebsfri og uden kantbånd. I stedet er folien foldet om kanten på en måde, så der ingen synlige samlinger er. Samtidig gør foldemetoden...

  1.299 ,-
  1-3 uger
 • Millennium natbord - Eg Millennium natbord - Eg
  879 ,- 1-3 uger
  Millennium natbord - Eg

  Millennium natbord i egstruktur med 2 skufffer. Det særlige ved Millennium er den usynlige detalje: Fronterne på skuffer og skabe er grebsfri og uden kantbånd. I stedet er folien foldet om kanten på en måde, så der ingen synlige samlinger er. Samtidig gør foldemetoden kanten meget mere behagelig at tage ved med hænderne. Den øverste kant på låger og...

  879 ,-
  1-3 uger
 • Logan natbord Logan natbord
  799 ,- 1-2 uger
  Logan natbord

  Flot lille natbord i hvid højglans på krombelagt trompetfod. Natbordet er udstyret med en lille skuffe, så du kan opbevare nattens fornødenheder lige ved hånden. 

  799 ,-
  1-2 uger
 • Charlie kommode Charlie kommode
  1.399 ,- 1-3 uger
  Charlie kommode

  Charlie kommode i nordisk retrostil udført i flot eg strukturmelamin kombineret med korpus i mat hvid. Kommoden er udstyret med 2 små og 2 store skuffer. Kommoden er monteret på ben i massivt lyst egetræ.I Charlie-serien finder du et bredt udvalg af møbler til både daglig- og spisestue samt soveværelse, som passer ideelt ind i tidens trend.Se de andre...

  1.399 ,-
  1-3 uger
 • Afrodite natbord - Hvid Afrodite natbord - Hvid
  899 ,- 1-2 uger
  Afrodite natbord - Hvid

  Hvidt natbord i højglans med 1 skuffe og 1 hylde. Et funktionelt og stilfuldt møbel til soveværelset.

  899 ,-
  1-2 uger
Viser 25 - 36 af 544