Opbevaring

Information

Opbevaring

Er du på udkig efter unikke løsninger til billig opbevaring? Så har Biva.dk et kæmpe udvalg af forskellige løsninger. Her på siden kan du finde en lang række af forskellige opbevaringsløsninger til din spisestue. Med et opbevaringsmøbel fra BIVA går du hverken ned på kvalitet eller design, samtidig med at prisen bliver holdt i bund. Pryd din stue med en flot vitrine, skænk eller noget helt tredje. Kig siden igennem og bliv inspireret.

 125 varer

Underkategorier

 • Skænke

  Har du brug for en rummelig og funktionel løsning til opbevaring i stuen, så er en skænk et rigtig godt valg. Hos BIVA finder du et stort udvalg af skænke i forskellige design, materialer og stilarter. Uanset, dit behov for opbevaring, finder du her et møbel i den rigtige størrelse med forskellige typer ruminddeling, låger og skuffer samt et stort udvalg af højskænke. Se hele sortimentet, find inspiration og vælg den skænk, der passer perfekt ind i din boligindretning.

 • Reoler

  Reoler skal først og fremmest være funktionelle, fordi de anvendes til opbevaring af bøger, brugskunst og meget andet, men designet skal også gerne være pænt og indbydende. Hos BIVA finder du et stort udvalg af billige reoler, der både er stilfulde og praktiske. I vores sortiment kan du finde reoler i et væld af størrelser, former og farver – lige fra smalle stigereoler i minimalistisk design til store, rummelige reolsystemer med låger og skuffer. Vi har noget for enhver smag – og noget til alle hjemmets rum. Se de mange designs her på siden, få inspiration og frisk din bolig op med en moderne reol i god kvalitet.

 • Kommoder
 • Vitrineskabe

  Forny dit hjem med et stilfuldt og billigt vitrineskab fra BIVA. Her finder du et stort udvalg af vitrineskabe i alle størrelser og udformninger. Opbevar og udstil eksempelvis bøger, glas, service og kaffestel på en smart og indbydende måde. Et vitrineskab kombinerer på elegant vis funktionalitet og æstetik. Derfor er det også en særdeles god opbevaringsløsning, der tilfører spisestuen en hyggelig og stemningsfyldt atmosfære. Vi kan tilbyde et varieret udvalg af vitriner med glaslåger i vintage, retro, moderne og klassisk stil – både høje, lave, brede, smalle og hængevitriner.

 • Hylder

  Forny dit hjem med funktionelle og farverige hylder og kasser til lavpris. Med en opbevaringsløsning fra BIVA kan du nemt opbevare og organisere dine ting og dermed undgå rod i din bolig. Brug hylderne på væggen til billeder, nips og lysestager, eller brug dem med kasser til opbevaring af lys, elektronik og legetøj. Hylderne giver mulighed for at fremvise danske designklassikere og personlige fotos og at gemme rod af vejen på en pæn og stilfuld måde. Se vores store udvalg af prisvenlige kvalitetshylder herunder.

 • Konsolborde

  Leder du efter et billigt konsolbord, som er i det helt rigtige design, og hvor kvaliteten er i top? Hos BIVA kan du finde et bredt udvalg af konsolborde i top kvalitet til gode priser. Køber du dit konsolbord via vores rentefri afbetaling slipper du for at lægge hele beløbet med det samme.

 • Rumdelere

  Hos BIVA finder du et stort udvalg af moderne rumdelere i flotte og indbydende designs. En rumdeler er et smart og dekorativt opbevaringsmøbel, der kan benyttes til opbevaring af dokumenter, bøger, dekorationer mv. i stuen eller på kontoret. Fordelen ved en rumdeler er, at den både kan fungere som en traditionel reol og som skillevæg. Se vores store udvalg af praktiske opbevaringsmøbler i mange forskellige størrelser og farver med alt fra 2 til 16 rum.

 • Tilbehør
pr. side
Viser 25 - 36 af 125
 • Bookie 2 bredde hylder - Hvid Bookie 2 bredde hylder - Hvid
  679 ,- 1-3 uger
  Bookie 2 bredde hylder - Hvid

  Bookie er reolen til alle husets rum og fås i flere størrelser og farver. Alle hylder og den ydre ramme i Bookie kollektionen er fremstillet i kraftig 18 mm. profil. Bookie reolerne har flytbare hylder, og der er mulighed for at sætte solide fronter eller glaslåger på. Her får du et flot skab, der kan bruges som vitrine i stuen, til opbevaring på...

  679 ,-
  1-3 uger
 • Bookie 2 brede hylder - Eg Bookie 2 brede hylder - Eg
  679 ,- 1-3 uger
  Bookie 2 brede hylder - Eg

  Bookie er reolen til alle husets rum og fås i flere størrelser og farver. Alle hylder og den ydre ramme i Bookie kollektionen er fremstillet i kraftig 18 mm. profil. Bookie reolerne har flytbare hylder, og der er mulighed for at sætte solide fronter eller glaslåger på. Her får du et flot skab, der kan bruges som vitrine i stuen, til opbevaring på...

  679 ,-
  1-3 uger
 • Bookie 2 smalle hylder - Sort Bookie 2 smalle hylder - Sort
  649 ,- 1-3 uger
  Bookie 2 smalle hylder - Sort

  Bookie er reolen til alle husets rum og fås i flere størrelser og farver. Alle hylder og den ydre ramme i Bookie kollektionen er fremstillet i kraftig 18 mm. profil. Bookie reolerne har flytbare hylder, og der er mulighed for at sætte solide fronter eller glaslåger på. Her får du et flot skab, der kan bruges som vitrine i stuen, til opbevaring på...

  649 ,-
  1-3 uger
 • Bookie glaslåge - Hvid Bookie glaslåge - Hvid
  799 ,- 1-3 uger
  Bookie glaslåge - Hvid

  Hvid Bookie glaslåge, der kan bruges til at konstruere et flot skab, der kan bruges som vitrine i stuen, til opbevaring på kontoret, i entréen, på værelset eller andre steder. Lågen kommer i forskellige materialer og kan fås med eller uden glas. Se flere låger og møbler i serien. Se alle produkterne fra Bookie serien her >

  799 ,-
  1-3 uger
 • Bookie glaslåge - Eg Bookie glaslåge - Eg
  799 ,- 1-3 uger
  Bookie glaslåge - Eg

  Bookie glaslåge eg, der kan bruges til at konstruere et flot skab, der kan bruges som vitrine i stuen, til opbevaring på kontoret, i entréen, på værelset eller andre steder. Se alle produkterne fra Bookie serien her >

  799 ,-
  1-3 uger
 • Bookie glaslåge - Sort Bookie glaslåge - Sort
  799 ,- 1-3 uger
  Bookie glaslåge - Sort

  Sort Bookie glaslåge, der kan bruges til at konstruere et flot skab, der kan bruges som vitrine i stuen, til opbevaring på kontoret, i entréen, på værelset eller andre steder. Se alle produkterne fra Bookie serien her >

  799 ,-
  1-3 uger
 • Charlie skrivebordsreol Charlie skrivebordsreol
  1.299 ,- 1-3 uger
  Charlie skrivebordsreol

  Charlie skrivebordsreol i nordisk retro stil udført i flot eg strukturmelamin kombineret med hylder i mat hvid. Reolen forener behovet for design og funktionalitet, så du roligt kan have arbejdsstationen synligt placeret i stuen, alrummet eller på værelset. Reolen er udstyret med 1 tophylde, 1 notatbakkehylde samt skrivebordsplade med mulighed for...

  1.299 ,-
  1-3 uger
 • Polaris skænk 160 cm Polaris skænk 160 cm
  3.899 ,- 3-5 uger
  Polaris skænk 160 cm

  Denne skænk er designet som et enkelt stykke, men med tre separate fløje i et stilrent design, der udstråler kvalitetsbevidsthed og funktionalitet. Med to sideskabe i hver sin side og to skuffer i midten har du her en smart løsning til at skabe plads i hjemmet på en stilfuld facon. I hvid farve med naturligt træ giver Polaris skænken et sofistikeret look,...

  3.899 ,-
  3-5 uger
 • Caracas konsolbord Caracas konsolbord
  2.099 ,- 3-5 uger
  Caracas konsolbord

  Træ og jern i den perfekte blanding af de forskellige elementer skaber en elegant, simpel og minimalistisk udsmykning, der fokuserer på æstetik og fine, slanke linjer. Hårdfør og robust er Caracas konsolbordet en perfekt kombination af funktionalitet og komfort i en minimalistisk og kortfattet udstråling. Bordpladen er lavet i mangotræ.

  2.099 ,-
  3-5 uger
 • Charlie dobbelt kommode Charlie dobbelt kommode
  2.499 ,- 1-3 uger
  Charlie dobbelt kommode

  Dobbelt kommode fra Charlie-serien i hvid/eg struktur med i alt 8 skuffer, heraf 4 store for neden og 4 små for oven i elegant eg struktur. Dette stilrene og funktionelle opbevaringsmøbel er flot udført i et moderne nordisk design, som tilfører boligen et eksklusivt look.I Charlie-serien finder du et bredt udvalg af møbler til både daglig- og spisestue...

  2.499 ,-
  1-3 uger
 • Idala reol m. bøjlestang Idala reol m. bøjlestang
  1.299 ,- 3-5 uger
  Idala reol m. bøjlestang

  Stilfuld og enkel reol med smart bøjlestang som monteres ind i væggen. Reolen passer ind i værelser med skrå væg, da den øverste del af reolen er afskåret, hvilket gør den yderst praktisk til at udnytte pladsen mest optimalt.

  1.299 ,-
  3-5 uger
 • Sæt m. 3 hylder til Skagerak klædeskab Sæt m. 3 hylder til Skagerak klædeskab
  849 ,- 3-5 uger
  Sæt m. 3 hylder til Skagerak klædeskab

  Sæt med 3 hvide hylder i god kvalitet til Skagerak garderobeskab.

  849 ,-
  3-5 uger
Viser 25 - 36 af 125