Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
25 ,- 5379 ,-
Farve
mere.. mindre

Lamper

366 varer

Forny dit hjem med stilfulde lamper fra Biva til billige priser. Lamper giver ikke kun lys, men er også en udsmykning, der løfter indretningen og skaber en stemningsfuld atmosfære i dit hjem. Hos Biva finder du blandt andet gulvlamper, væglamper, loftlamper, pendler, bordlamper og udendørslamper i forskellige former og materialekombinationer – nogle er lavet af kobber og messing, mens andre er udført i træ og glas. Uanset om du leder efter en lampe med et råt og industrielt look, en klassisk og tidsløs lampe eller en moderne lampe i messing, finder du den her på siden – til en uimodståelig pris.

Underkategorier

 • Bordlampe

  Den helt rette bordlampe i dit hjem er altafgørende for, hvor hyggeligt og indbydende dit hjem virker, og en god belysning er ligeledes essentielt, når du skal arbejde hjemme. Derfor kan du hos Biva finde et bredt og forskelligartet udvalg af moderne og flotte bordlamper, så du kan skabe de helt rette forhold i dit hjem. Når du har en behagelig belysning, så skabes der automatisk en mere hyggelig stemning, og dette kan du skabe med en af vores bordlamper.

 • Gulvlampe

  Har du fundet lige dem gulvlampe, der passer helt perfekt ind i din stue? Er pengene lidt små, så er et køb med rentefri afbetaling en helt perfekt løsning for dig. Du kan dele betalingen op i passende bidder, mens du samtidig får lige det stilikon, der passer ind i dit hjem.

 • Pendler

  Pendler er uden tvivl en af de mest populære lampetyper, der findes. Der er nemlig pendler, der passer til alle typer af rum og værelser, og det er det lille ekstra, som dit hjem ikke kan være foruden. Køb dem med rentefri afbetaling når du alligevel er ude og finde alt det flotte til dit hjem.

 • LED-spots

  Indbygningsspots med LED er fantastiske på flere områder. De giver et rigtig godt lys, og kan derfor bruges i store rum, entreer og køkkener. Samtidig bliver de ikke varme som andre lamper og spots, og det gør dem sikre. Desuden kan du købe dem med rentefri afbetaling og sikre både lys hjemme og økonomien.

 • Børnelampe

  Belysning er essentielt i ethvert rum i hjemmet, men derfor behøver designet af en lampe ikke være kedeligt. Nogle gange kan indretningen af et bestemt værelse sige lidt om hvem, der bor der. Detaljer om et barns fritidsinteresser kan afspejles i udvalget af legetøj, plakater og hvilken slags sengetøj, der er lagt på sengen. Det samme er gældende for lamperne, der lyser værelset op

 • Loftlampe

  Loftlamper er ideelle til at skabe en god og behagelig belysning, og de kan benyttes i alle hjemmets rum. Uanset om du er på udkig efter belysning til køkkenet, stuen, badeværelset, børneværelset eller entreen, så kan du finde en passende loftlampe i vores store og spændende sortiment. Vi fører LED loftlamper i mange forskellige stilarter - lige fra det enkle og stilrene til det kreative og moderne look. Diversiteten er stor, og vores loftlamper kommer i et væld af smukke farver og materialer - blandt andet kobber, træ og glas. Søger du en sjov og farverig børnelampe til dit barns værelse, kan du også finde dette. Se hele udvalget af stilfulde loftslamper her. 

 • Væglampe

  Med en væglampe slipper du for at have lamper til at stå over det hele i din bolig. Det er så vigtigt, at du har ordentligt lys alle steder i din bolig. Det er med til at sikre, du hurtigt og let kan bevæge dig rundt og at du ikke skal sidde og anstrenge øjnene for at læse eller se fjernsyn. Det er faktisk mere vigtigt, end vi går og tror i hverdagen og specielt i den mørke tid. Se vores udvalg af væglamper herunder.

 • LED-lampe

  LED er meget mere end de indbygningsspots, du ser på badeværelser og i køkkener. Der er nemlig flere og flere lamper, der kommer med LED. Det er lamper til alle rum, og de kan fås med rentefri afbetaling så du kan få et smukt og energirigtigt lys i alle værelser hjemme.

 • Udendørslampe

  Hos Biva har vi lamper til alle formål, og derfor kan du selvfølgelig finde et bredt udvalg af flotte og moderne udendørslamper, der kan skabe de rette lysforhold udenfor. Når du er udenfor, så er en god og behagelig belysning mindst lige så vigtig, som den er indenfor. Uanset om du leder efter en udendørslampe, der kan skabe en hyggelig og dejlig stemning ude på terrassen, eller om du leder efter en udendørslampe, der kan lyse din indkørsel op, så kan du finde det her hos Biva – selvfølgelig til billige priser.

 • Lampeskærm

  Skal din lampeskærm skiftes ud? Så står Biva klar med en lang række af flotte, og designrige lampeskærme. Tjek vores sortiment her på siden. 

 • Lampe tilbehør
 • UMAGE VITA Copenhagen
pr. side
Viser 49 - 72 af 366
 • VITA SILVIA GULVLAMPE Børstet messing - Sort fod
  1.249,- Levering 2-8 hverdage

  Reference: Vita20

  VITA SILVIA GULVLAMPE Børstet messing - Sort fod

  Skærm Ø45 Størrelse: Fot: Ø60 cm H109 cm skærmMærke: VITA CopenhagenDæmpbar: NejLyskilde: 1 x max 60W E27 standartpære (medfølger ikke)Ledning: 3m med afbryder

  1.249,-
  Levering 2-8 hverdage
 • VITA SILVIA GULVLAMPE Børstet stål - Hvid fod
  1.249,- Levering 2-8 hverdage

  Reference: Vita22

  VITA SILVIA GULVLAMPE Børstet stål - Hvid fod

  Skærm Ø45 Størrelse: Fot: Ø60 cm H109 cm skærmMærke: VITA CopenhagenDæmpbar: NejLyskilde: 1 x max 60W E27 standartpære (medfølger ikke)Ledning: 3m med afbryder

  1.249,-
  Levering 2-8 hverdage
 • Lærke bordlampe - sort
  949,- 3-5 uger

  Reference: 021150

  Lærke bordlampe - sort

  Lærke er en flot og funktionel sort bordlampe i moderne design. Iøjnefaldende og alligevel afdæmpet.

  949,-
  3-5 uger
 • Teo gulvlampe
  1.999,- 3-5 uger

  Reference: 021158

  Teo gulvlampe

  Teo er en gulvlampe med to skærme i tidløst design. Lampen kan både roteres og hæves/sænkes, hvilket giver en høj grad af fleksibilitet i belysningen.

  1.999,-
  3-5 uger
 • Haiba pendel - hvid
  1.599,- 3-5 uger

  Reference: 021157

  Haiba pendel - hvid

  Haiba er en pendel med 3 hvide skærme i stilrent og elegant design. Skærmene er på praktisk vis fremstillet med magnet funktion, hvilket sikrer at du nemt og hurtigt kan tilpasse belysningen efter dit specifikke behov.

  1.599,-
  3-5 uger
 • Haiba pendel - sort
  1.599,- 3-5 uger

  Reference: 021156

  Haiba pendel - sort

  Haiba er en pendel med 3 sorte skærme i stilrent og elegant design. Skærmene er på praktisk vis fremstillet med magnet funktion, hvilket sikrer at du nemt og hurtigt kan tilpasse belysningen efter dit specifikke behov. 

  1.599,-
  3-5 uger
 • Haiba væglampe - hvid
  799,- 3-5 uger

  Reference: 021155

  Haiba væglampe - hvid

  Haiba er en stilren væglampe i tidløst design med hvid lampeskærm i metal. Skærmen har en magnet funktion, så den nemt kan justeres og tilpasses dit behov. Ideel som f.eks. læselampe.

  799,-
  3-5 uger
 • Haiba væglampe - Sort
  799,- 3-5 uger

  Reference: 021154

  Haiba væglampe - Sort

  Haiba er en stilren væglampe i tidløst design. Skærmen har en magnet funktion, så den nemt kan justeres og tilpasses dit behov. Lampen er udført i sort metal på ydersiden og hvid metal på indersiden. 

  799,-
  3-5 uger
 • Lærke gulvlampe - hvid
  1.299,- 3-5 uger

  Reference: 021153

  Lærke gulvlampe - hvid

  Lærke er en flot og funktionel hvid gulvlampe i moderne design. Iøjnefaldende og alligevel afdæmpet.

  1.299,-
  3-5 uger
 • Lærke gulvlampe - sort
  1.299,- 3-5 uger

  Reference: 021152

  Lærke gulvlampe - sort

  Lærke er en flot og funktionel sort gulvlampe i moderne design. Iøjnefaldende og alligevel afdæmpet.

  1.299,-
  3-5 uger
 • Lærke bordlampe - hvid
  949,- 3-5 uger

  Reference: 021151

  Lærke bordlampe - hvid

  Lærke er en flot og funktionel hvid bordlampe i moderne design. Iøjnefaldende og alligevel afdæmpet.

  949,-
  3-5 uger
 • Erika bordlampe
  899,- 3-5 uger

  Reference: 021146

  Erika bordlampe

  Erika er en enkel og elegant bordlampe i minimalistisk design. Lampen er udført i sort/guldbelagt metal.

  899,-
  3-5 uger
 • Dania gulvlampe - Hvid
  3.399,- 3-5 uger

  Reference: 021264

  Dania gulvlampe - Hvid

  Dania lampen er designet ud fra skandinavisk stil, der blander træ og metal i et smukt udført design med et slankt og minimalistisk look. Dania er fremstillet af træ og metal med en skærm i metal, der sikrer robusthed og kvalitet til din indretning. Lampen tændes/slukkes nemt ved brug af knappen, der er monteret på ledningen.

  3.399,-
  3-5 uger
 • Ranheim bordlampe
  1.799,- 3-5 uger

  Reference: 021136

  Ranheim bordlampe

  Stilfuld bordlampe med hvid skærm i stof. Lampen er placeret på en rustik træfod med unikke åretegninger. Denne ekstraordinære lampe giver stemningsfuld belysning i hjemmet. 

  1.799,-
  3-5 uger
 • Osaka gulvlampe - Metal
  3.099,- 3-5 uger

  Reference: 021135

  Osaka gulvlampe - Metal

  Osaka gulvlampe er en iøjnefaldende og dekorativ gulvlampe, hvor lampeskærmen på ekstraordinær vis er udført af flettede træpinde. Skærmen er placeret på et spinkelt stel i metal, som skaber en lækker kontrast til det rustikke træ. Et yderst spændende og kreativt design, der hylder naturen og hjemmet stemningsfuld belysning.

  3.099,-
  3-5 uger
 • Osaka gulvlampe
  3.599,- 3-5 uger

  Reference: 021134

  Osaka gulvlampe

  Osaka gulvlampe er en iøjnefaldende og dekorativ gulvlampe, som er udført af flettede træpinde på en fod i sort metal. Et yderst ektraordinært og kreativt design, der hylder naturen og giver hjemmet en varm og stemningsfuld belysning.

  3.599,-
  3-5 uger
 • Sparta bordlampe
  1.099,- 3-5 uger

  Reference: 021129

  Sparta bordlampe

  En unik bordlampe med hvid stof skærm. Lampens fod er designet som et metal gitter, der giver lampen en yderst indbydende antik finish.

  1.099,-
  3-5 uger
 • Haifa Bordlampe
  699,- 3-5 uger

  Reference: 021128

  Haifa Bordlampe

  Haifa er en stilfuld bordlampe i minimalistisk design.  Lampen er udført med en lys træbund og hvid stof skærm, som giver et afdæmpet og varmt lys.

  699,-
  3-5 uger
 • Castillo Pendel
  899,- 3-5 uger

  Reference: 021127

  Castillo Pendel

  En særdeles elegant pendel med spændende detaljer. Lampen er udført med en sort og kobberfarvet lampeskærm, der giver et behageligt og varmt lys.

  899,-
  3-5 uger
 • Castillo Gulvlampe
  1.349,- 3-5 uger

  Reference: 021126

  Castillo Gulvlampe

  En særdeles elegant gulvlampe med spændende detaljer. Lampen hviler på en bronzebelagt metalfod. Den er udført med en sort lampeskærm, der giver et behageligt og varmt lys.

  1.349,-
  3-5 uger
 • Castillo Bordlampe
  999,- 3-5 uger

  Reference: 021125

  Castillo Bordlampe

  En særdeles elegant bordlampe med spændende detaljer. Lampen hviler på en bronzebelagt metal fod, og er udført med en sort og kobberfarvet lampeskærm, der giver et behageligt og varmt lys.

  999,-
  3-5 uger
 • Pixa Væglampe - Hvid
  849,- 3-5 uger

  Reference: 021124

  Pixa Væglampe - Hvid

  Stilfuld væglampe med justerbar arm, der gør lampen yderst funktionel. Lampearmen er fremstillet i lyst træ, mens beslag og skærm er i hvid metal. 

  849,-
  3-5 uger
 • Venia gulvlampe - Sort
  3.399,- 3-5 uger

  Reference: 021263

  Venia gulvlampe - Sort

  Venia lampen er designet ud fra skandinavisk stil, der blander træ og metal i et smukt udført design med et slankt og minimalistisk look. Venia er fremstillet af træ og metal med en skærm i metal, der sikrer robusthed og kvalitet til din indretning. Lampen tændes/slukkes nemt ved brug af knappen, der er monteret på ledningen.

  3.399,-
  3-5 uger
 • Rakel gulvlampe - Sort
  3.999,- 3-5 uger

  Reference: 021265

  Rakel gulvlampe - Sort

  Smart sort justerbar gulvlampe i ekstraordinært design udført i metal og et stativ i lyst træ. Denne lampe har et særdeles flot look, der er inspireret af de karakteristiske film studio lamper. Et ideelt valg, hvis du er på jagt efter unikt design og stemningsfyldt belysning til din bolig. Lampen tændes/slukkes nemt ved brug af knappen, der er monteret på...

  3.999,-
  3-5 uger
Viser 49 - 72 af 366