Lamper

Information

Lamper

Forny dit hjem med stilfulde og billige lamper fra BIVA. Lamper giver ikke kun lys, men er også en udsmykning, der løfter indretningen og skaber en stemningsfuld atmosfære i dit hjem. Hos BIVA finder du blandt andet gulvlamper, væglamper, loftlamper, pendler, bordlamper og udendørslamper i forskellige former og materialekombinationer – nogle er lavet af kobber og messing, mens andre er udført i træ og glas. Uanset om du leder efter en lampe med et råt og industrielt look, en klassisk og tidsløs lampe eller en moderne lampe i messing, finder du den her på siden – til en uimodståelig pris.

 208 varer

Underkategorier

 • Bordlamper

  Den helt rette lampe i dit hjem er altafgørende for, hvor hyggeligt og indbydende dit hjem virker, og en god belysning er ligeledes essentielt, når du skal arbejde hjemme. Derfor kan du hos BIVA finde et bredt og forskelligartet udvalg af moderne og flotte bordlamper, så du kan skabe de helt rette forhold i dit hjem. Når du har en behagelig belysning, så skabes der automatisk en mere hyggelig stemning, og dette kan du skabe med en af vores bordlamper.

 • Gulvlamper

  Har du fundet lige dem gulvlampe, der passer helt perfekt ind i din stue? Er pengene lidt små, så er et køb med rentefri afbetaling en helt perfekt løsning for dig. Du kan dele betalingen op i passende bidder, mens du samtidig får lige det stilikon, der passer ind i dit hjem.

 • Pendler

  Pendler er uden tvivl en af de mest populære lampetyper, der findes. Der er nemlig pendler, der passer til alle typer af rum og værelser, og det er det lille ekstra, som dit hjem ikke kan være foruden. Køb dem med rentefri afbetaling når du alligevel er ude og finde alt det flotte til dit hjem.

 • LED-spots

  Indbygningsspots med LED er fantastiske på flere områder. De giver et rigtig godt lys, og kan derfor bruges i store rum, entreer og køkkener. Samtidig bliver de ikke varme som andre lamper og spots, og det gør dem sikre. Desuden kan du købe dem med rentefri afbetaling og sikre både lys hjemme og økonomien.

 • Børnelamper

  Belysning er essentielt i ethvert rum i hjemmet, men derfor behøver designet af en lampe ikke være kedeligt. Nogle gange kan indretningen af et bestemt værelse sige lidt om hvem, der bor der. Detaljer om et barns fritidsinteresser kan afspejles i udvalget af legetøj, plakater og hvilken slags sengetøj, der er lagt på sengen. Det samme er gældende for lamperne, der lyser værelset op

 • Loftlamper

  Loftlamper er ideelle til at skabe en god og behagelig belysning, og de kan benyttes i alle hjemmets rum. Uanset om du er på udkig efter belysning til køkkenet, stuen, badeværelset, børneværelset eller entreen, så kan du finde en passende loftlampe i vores store og spændende sortiment. Vi fører LED loftlamper i mange forskellige stilarter - lige fra det enkle og stilrene til det kreative og moderne look. Diversiteten er stor, og vores loftlamper kommer i et væld af smukke farver og materialer - blandt andet kobber, træ og glas. Søger du en sjov og farverig børnelampe til dit barns værelse, kan du også finde dette. Se hele udvalget af stilfulde loftslamper her. 

 • Væglamper

  Det er så vigtigt, at du har ordentligt lys alle steder i din bolig. Det er med til at sikre, du hurtigt og let kan bevæge dig rundt og at du ikke skal sidde og anstrenge øjnene for at læse eller se fjernsyn. Det er faktisk mere vigtigt, end vi går og tror i hverdagen og specielt i den mørke tid. Se vores udvalg af væglamper herunder.

 • LED-lamper

  LED er meget mere end de indbygningsspots, du ser på badeværelser og i køkkener. Der er nemlig flere og flere lamper, der kommer med LED. Det er lamper til alle rum, og de kan fås med rentefri afbetaling så du kan få et smukt og energirigtigt lys i alle værelser hjemme.

 • Udendørslamper

  Hos BIVA har vi lamper til alle formål, og derfor kan du selvfølgelig finde et bredt udvalg af flotte og moderne udendørslamper, der kan skabe de rette lysforhold udenfor. Når du er udenfor, så er en god og behagelig belysning mindst lige så vigtig, som den er indenfor. Uanset om du leder efter en udendørslampe, der kan skabe en hyggelig og dejlig stemning ude på terrassen, eller om du leder efter en udendørslampe, der kan lyse din indkørsel op, så kan du finde det her hos BIVA – selvfølgelig til billige priser.

pr. side
Viser 13 - 24 af 208
 • BRENDA PENDEL 2M LEDN. SORT/KOBBER BRENDA PENDEL 2M LEDN. SORT/KOBBER Sale

  SPAR 10%

  674 ,- 749 ,- -10% 4-10 hverdage
  BRENDA PENDEL 2M LEDN. SORT/KOBBER

  Flot sort og kobberfarvet pendel fra Brenda. Lampen er designet med flere skærme, som er arrangeret i en afbalanceret og harmonisk formation. En klassisk lampe, der kaster et blødt og behageligt lys og bringer charme og stil ind i hjemmet. Lampens ledning er 2 meter.

  674 ,- 749 ,- -10%
  Nedsat pris!
  4-10 hverdage
 • TARBES PENDEL Ø175 SORT TARBES PENDEL Ø175 SORT Sale

  SPAR 10%

  314 ,- 349 ,- -10% 1-2 hverdage
  TARBES PENDEL Ø175 SORT

  Elegant sort pendel. Lampen er udført i en særpræget luftig stil, der udstråler lethed og ynde. Et godt valg, hvis du ønsker en lampe, der giver dig et velbelyst hjem uden at gå på kompromis med designet.

  314 ,- 349 ,- -10%
  Nedsat pris!
  1-2 hverdage
 • ROCAMAR PENDEL KOBBER/KLAR ROCAMAR PENDEL KOBBER/KLAR Sale

  SPAR 10%

  539 ,- 599 ,- -10% 4-10 hverdage
  ROCAMAR PENDEL KOBBER/KLAR

  Flot pendel i kobber og glas. Pendlens design kendetegnes ved den smukke, kugleformede kobberskærm, der elegant omsluttes af en kuppel af klart glas. Det runde formsprog tilfører både lampen og det rum, lampen befinder sig i, ro og harmoni.

  539 ,- 599 ,- -10%
  Nedsat pris!
  4-10 hverdage
 • MINI SPOT LED 3W 200LM HVID M/LEDN. MINI SPOT LED 3W 200LM HVID M/LEDN. Sale

  SPAR 10%

  269 ,- 299 ,- -10% 4-10 hverdage
  MINI SPOT LED 3W 200LM HVID M/LEDN.

  MINI SPOT LED 3W 200LM HVID M/LEDN.

  269 ,- 299 ,- -10%
  Nedsat pris!
  4-10 hverdage
 • TARBES PENDEL Ø175 KOBBER TARBES PENDEL Ø175 KOBBER Sale

  SPAR 10%

  314 ,- 349 ,- -10% 1-2 hverdage
  TARBES PENDEL Ø175 KOBBER

  Elegant pendel i kobber. Lampen er udført i en særpræget luftig stil, der udstråler lethed og ynde. Et godt valg, hvis du ønsker en lampe, der giver dig et velbelyst hjem uden at gå på kompromis med designet.

  314 ,- 349 ,- -10%
  Nedsat pris!
  1-2 hverdage
 • Offelis væglampe - Sort Offelis væglampe - Sort Sale

  SPAR 10%

  764 ,- 849 ,- -10% 3-5 uger
  Offelis væglampe - Sort

  Offelis væglampe - Sort

  764 ,- 849 ,- -10%
  Nedsat pris!
  3-5 uger
 • Chester gulvlampe - Sort/kobber Chester gulvlampe - Sort/kobber Sale

  SPAR 10%

  899 ,- 999 ,- -10% 4-10 hverdage
  Chester gulvlampe - Sort/kobber

  Chester gulvlampe - Sort/kobber

  899 ,- 999 ,- -10%
  Nedsat pris!
  4-10 hverdage
 • Townshend loftlampe - Sort/Eg Townshend loftlampe - Sort/Eg Sale

  SPAR 10%

  1.169 ,- 1.299 ,- -10% 4-10 hverdage
  Townshend loftlampe - Sort/Eg

  Townshend loftlampe - Sort/Eg

  1.169 ,- 1.299 ,- -10%
  Nedsat pris!
  4-10 hverdage
 • Piemonte væglampe - Hvid Piemonte væglampe - Hvid Sale

  SPAR 10%

  899 ,- 999 ,- -10% 3-5 uger
  Piemonte væglampe - Hvid

  Hvid væglampe i enkelt og moderne design med rene line linjer. Skærmen og stellet er fremtillet af metal. Fås også i sort.Mål: H: 80 x D: 15 x B: 20 cm

  899 ,- 999 ,- -10%
  Nedsat pris!
  3-5 uger
 • Vina gulvlampe - Sort Vina gulvlampe - Sort Sale

  SPAR 10%

  1.349 ,- 1.499 ,- -10% 3-5 uger
  Vina gulvlampe - Sort

  Enkel og minimalistsik gulvlampe med justerbart stel og lampeskærm i sortlakeret metal. Et funktionelt design, der passer perfekt ind i den moderne boligindretning. Fås også i hvid.Mål: H: 177 x D: 35 x B: 68 cm

  1.349 ,- 1.499 ,- -10%
  Nedsat pris!
  3-5 uger
 • Lundberg pendel - Kobber Lundberg pendel - Kobber Sale

  SPAR 10%

  809 ,- 899 ,- -10% 3-5 uger
  Lundberg pendel - Kobber

  Stilfuld pendel i enkelt og elegant design med en sort modvægt. Med denne ekstraordinære pendel får du stemningsfuld og flot belysning i hjemmet. 

  809 ,- 899 ,- -10%
  Nedsat pris!
  3-5 uger
 • Lundberg pendel - Kobber/marmor Lundberg pendel - Kobber/marmor Sale

  SPAR 10%

  809 ,- 899 ,- -10% 3-5 uger
  Lundberg pendel - Kobber/marmor

  Stilfuld pendel i elegant, minimalistisk design i kobber og marmor. Med denne ekstraordinære pendel får du stemningsfuld og flot belysning i hjemmet. 

  809 ,- 899 ,- -10%
  Nedsat pris!
  3-5 uger
Viser 13 - 24 af 208