Entremøbler

Information

Entremøbler

Hos BIVA finder du altid et stort udvalg i flotte og funktionelle møbler til din entre. For vi ved, at hvis du indretter med de rigtige møbler i din entre, så kan du skabe et rum, der er dit hjem værdigt. Skulle det knibe lidt med økonomien, så husk at vi også tilbyder rentefri afbetaling på dit køb.

 79 varer

Underkategorier

 • Spejle

  Pift boligen op med et prisvenligt spejl i stilrent kvalitetsdesign. Vi har samlet et stort udvalg til badeværelset, soveværelset og entreen, der med deres minimalistiske design er både funktionelle og flotte. Hvad enten du søger et spejl med ramme eller uden ramme, så kan du finde det her.  

 • Knagerækker

  Selvom der tit vil være fyldt med jakker og tasker i en entré, så betyder det rigtig meget for indtrykket samme sted, at der er en enkel og stilfuld indretning. En entré er det første, både du og dine gæster ser, og du kan nemt indrette den helt perfekt med rentefri afbetaling.

 • Skoskabe

  Her finder du et kæmpe udvalg af billige skoskabe, som passer ind i en lang række af indretninger. Her på siden kan du blive inspireret til, hvordan du kan skabe flotte resultater med vores kæmpe udvalg.

 • Bænke

  En bænk er måske et lidt overset møbel, men det er der al mulig grund til at lave om på. For med en bænk får du en meget fleksibel siddeplads, så der altid er plads til én mere. Hvis du føler, at det kniber lidt med økonomien, så tilbyder vi i BIVA rentefri afbetaling på dit køb.

 • Skabe og skænke
 • Stumtjenere

  Du har uanede mange muligheder med en stumtjener. Og selv om de ikke er ret dyre, så kan det jo være, at du alligevel ikke synes, at det er en udgift, som du kan tillade dig lige nu. Men det kan du - hvis du benytter dig af vores rentefri afbetaling.

 • Urban Nation
 • Home Couture
 • NEW ARRIVALS
 • Brugskunst &amp- Tekstil
pr. side
Viser 13 - 24 af 79
 • 8.999 ,- Ca. 1-3 uger

  Et massivt skab fra serien Lando, der appellerer til enkelhed og elegance med en geometrisk og synkron struktur, der former et kryds i mellem skabene. Dens fire dører skjuler en masse rum inden i, således at du får et praktisk og funktionelt møbel, der ikke går på kompromis med design og udseende. Dens stabilitet er...

  8.999 ,-
  Ca. 1-3 uger
 • 2.499 ,- Ca. 1-3 uger

  Et helt unikt spejl i et smart og nutidigt design, der bringer stil, skævhed og personlighed ind i hjemmet med et frisk og nyt pust, der giver nyt liv til din indretning. Et rektangulært spejl med irregulære skråskårne glas.

  2.499 ,-
  Ca. 1-3 uger
 • 799 ,- Midlertidig udsolgt

  Denne knagerække fra Elles kommer i et stilfuldt nyfortolket design, der samtidig bevarer den traditionelle stumtjeners praktiske funktionalitet. Den kombinerer de sædvanlige knager med en simpel og elegant fod, der samtidig sikrer robustheden, så du kan have en masse overtøj hængende. En yderst smart og velfungerende stumtjener, du vil blive glad for,...

  799 ,-
  Midlertidig udsolgt
 • 1.099 ,- Ca. 1-2 uger

  Skoskab med 3 skuffer i flot hvid/eg struktur fra Charlie-serien. Opbevar dine sko med stil i dette elegante skoskab med indbydende lyse materialer. Et rigtig flot møbel i moderne nordisk design.I Charlie serien finder du et bredt udvalg af møbler til både daglig- og spisestue samt soveværelse, som passer ideelt ind i tidens...

  1.099 ,-
  Ca. 1-2 uger
 • 749 ,- Ca. 2-4 uger

  Praktisk og smart hvidlakeret højskab med en låge og 5 hylder, heraf 3 aftagelige. Et funktionelt opbevaringsmøbel med god plads til tøj og sko.

  749 ,-
  Ca. 2-4 uger
 • 1.499 ,- Ca. 2-4 uger

  Smart og funktionelt hvidt skoskab med flotte aluminium håndtag. Dette skab er udstyret med 8 hylder og kan rumme hele 26 par sko.

  1.499 ,-
  Ca. 2-4 uger
 • 1.299 ,- Forventes på lager uge 23-24

  Rummeligt skoskab i eg struktur med plads til 20 par sko. En virkelig funktionel løsning inkl. spejldør og magnetisk lukkesystem.Mål: B50 x D29,4 x H181,5 cm

  1.299 ,-
  Forventes på lager uge 23-24
 • 1.099 ,- Ca. 2-4 uger

  Rummeligt skoskab i eg struktur med 6 hylder og plads til 12 par sko. Dette funktionelle skab er praktisk udført med spejlfront på skabslågen. Lågen kan monteres på højre eller venstre side af skabet. Fås også i hvid.BEMÆRK: Af sikkerhedsmæssige årsager anbefaler vi, at skabet monteres i væggen, da det ellers kan tippe forover.

  1.099 ,-
  Ca. 2-4 uger
 • 1.399 ,- Midlertidig udsolgt

  Smart entreskab i lys træstruktur med 1 højt skab med spejl i skabslågen, samt 7 hylder, heraf 6 justerbare. Det tilhørende mindre skab i hvid højglans er ideelt til opbevaring af sko og jakker.Mål: B67,7 x D29,4 x H189 cm

  1.399 ,-
  Midlertidig udsolgt
 • 1.599 ,- Ca. 1-3 uger

  Flot hvidt garderobepanel med knager og bøjlestang. En virkelig funktionel løsning, der også har integreret spejl og LED lys. Mål på spejl: 48 x 140 cmSe de smarte opbevaringsmøbler fra Adriana-serien her >

  1.599 ,-
  Ca. 1-3 uger
 • 799 ,- Ca. 1-3 uger

  Helt enkelt vægspejl med smal hvid ramme. Kan med fordel benyttes f.eks. i entreen eller i stuen.Se de smarte opbevaringsmøbler fra Adriana-serien her >

  799 ,-
  Ca. 1-3 uger
 • 599 ,- Ca. 1-3 uger

  Spejl med elegant top i hvid højglans. Det enkle design gør, at dette spejl kan anvendes i kombination med mange forskellige møbler.Se de andre møbler i Marcos serien her >

  599 ,-
  Ca. 1-3 uger
Viser 13 - 24 af 79