Opbevaringsmøbler

Pift indretningen op med flotte og funktionelle opbevaringsmøbler. Med et opbevaringsmøbel fra BIVA kan du nemt organisere dine ting og samtidig skabe et indbydende miljø i boligen. Vi har samlet et stort og alsidigt udvalg af opbevaringsmøbler for enhver smag - alle udført i praktisk og moderne design. Gå på opdagelse, lad dig inspirere og find masser af prisvenlige opbevaringsmøbler. 

 144 varer

Underkategorier

 • Kommoder

  Kommoder er super smarte til opbevaring af dine ting og sager. Samtidig fås de i utroligt mange designs og farver. Nogle er meget minimalistiske, mens andre er rene kunstværker i sig selv. Vil du gerne købe en kommode, men kniber det med økonomien, så tilbyder vi hos BIVA rentefri afbetaling på dit køb.

 • Skoskabe

  Et skoskab kan være meget mere end bare et kedeligt skab med en masse fodtøj i. Her hos BIVA er vi nemlig gået meget længere og har nogle stilfulde og tidssvarende designs til vores skoskabe. Dog er der en ting, som de alle har til fælles. De er lavet med kærlighed, og det kan ses og føles på deres høje kvalitet. Og så kan de købes med rentefri afbetaling.

 • Natborde

  Hos BIVA finder du et stort udvalg af natborde i forskellige farver, materialer og designs. Med et natbord får du en funktionel opbevaringsløsning til soveværelset. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af smarte sengeborde i flotte designs. Sengebordene er alle udstyret med enten hylder, rum eller skuffer, så du nemt kan opbevare bøger, blade, læsebriller mv. i nærheden af sengen. Du finder alt fra enkle og moderne designs i skandinavisk stil til romantisk inspirerede borde.

pr. side
Viser 1 - 12 af 144
 • Helia kommode m. 5 skuffer Helia kommode m. 5 skuffer
  1.199 ,- 1-3 uger
  Helia kommode m. 5 skuffer

  Kommode med 5 skuffer med metalgreb. 

  1.199 ,-
  1-3 uger
 • Helia kommode m. 8 skuffer Helia kommode m. 8 skuffer
  1.599 ,- 1-3 uger
  Helia kommode m. 8 skuffer

  Kommode med 8 skuffer med metalgreb, stående på runde metalben. Et stilrent opbevaringsmøbel der har enkelheden i fokus med det minimalistiske design, der gør at kommoden passer godt ind i alle hjem.

  1.599 ,-
  1-3 uger
 • Garda kommode bred - Trøffel Garda kommode bred - Trøffel
  1.199 ,- 1-3 uger
  Garda kommode bred - Trøffel

  Garda serien har et tidsløst design og høj kvalitet i alt fra foliebelægning til skuffeudtræk.Garda er designet med smart grebsfri skuffer/låger og folieomtræk, der sikrer en flot overgang mellem topplade og fronter.Se hele Garda serien her >

  1.199 ,-
  1-3 uger
 • Bordeaux kommode m. 6 skuffer - Hvid Bordeaux kommode m. 6 skuffer - Hvid
  2.399 ,- 1-3 uger
  Bordeaux kommode m. 6 skuffer - Hvid

  Bordeaux kommode med 6 skuffer i hvid og med metaludtræk.Bordeaux-serien er en komplet designet møbelserie, der skaber varme, ro og rene omgivelser med sin gennemgående hvide farve – og skønne romantiske detaljer. Alle skuffer og låger har metalgreb, der understøtter den romantiske stil.Se de andre flotte møbler i serien her

  2.399 ,-
  1-3 uger
 • Bordeaux kommode m. 8 skuffer - Hvid Bordeaux kommode m. 8 skuffer - Hvid
  2.849 ,- 1-3 uger
  Bordeaux kommode m. 8 skuffer - Hvid

  Bordeaux kommode med 8 skuffer i hvid og med metaludtræk.Bordeaux-serien er en komplet designet møbelserie, der skaber varme, ro og rene omgivelser med sin gennemgående hvide farve – og skønne romantiske detaljer. Alle skuffer og låger har metalgreb, der understøtter den romantiske stil.Se de andre flotte møbler i serien her >

  2.849 ,-
  1-3 uger
 • Bolmen natbord - Hvid Bolmen natbord - Hvid
  699 ,- 1-3 uger
  Bolmen natbord - Hvid

  Bolmen natbord med 1 skuffe med metal greb i hvid. 

  699 ,-
  1-3 uger
 • Millennium kommode m. 3 skuffer - Eg Millennium kommode m. 3 skuffer - Eg
  1.299 ,- 1-3 uger
  Millennium kommode m. 3 skuffer - Eg

  Millennium kommode i egstruktur med 3 skuffer. Millennium er fremstillet i en 15 mm. profil med en top og bund i en 18 mm. profil. Det særlige ved Millennium er den usynlige detalje: Fronterne på skuffer og skabe er grebsfri og uden kantbånd. I stedet er folien foldet om kanten på en måde, så der ingen synlige samlinger er. Samtidig gør foldemetoden...

  1.299 ,-
  1-3 uger
 • Millennium natbord - Eg Millennium natbord - Eg
  879 ,- 1-3 uger
  Millennium natbord - Eg

  Millennium natbord i egstruktur med 2 skufffer. Det særlige ved Millennium er den usynlige detalje: Fronterne på skuffer og skabe er grebsfri og uden kantbånd. I stedet er folien foldet om kanten på en måde, så der ingen synlige samlinger er. Samtidig gør foldemetoden kanten meget mere behagelig at tage ved med hænderne. Den øverste kant på låger og...

  879 ,-
  1-3 uger
 • Logan natbord Logan natbord
  799 ,- 1-2 uger
  Logan natbord

  Flot lille natbord i hvid højglans på krombelagt trompetfod. Natbordet er udstyret med en lille skuffe, så du kan opbevare nattens fornødenheder lige ved hånden. 

  799 ,-
  1-2 uger
 • Afrodite natbord - Hvid Afrodite natbord - Hvid
  899 ,- 1-2 uger
  Afrodite natbord - Hvid

  Hvidt natbord i højglans med 1 skuffe og 1 hylde. Et funktionelt og stilfuldt møbel til soveværelset.

  899 ,-
  1-2 uger
 • Rolando skoskab m. 2 låger Rolando skoskab m. 2 låger
  4.999 ,- 3-5 uger
  Rolando skoskab m. 2 låger

  Stort skoskab i hvid højglans med plads til 30-40 par sko. Udover skohylderne rummer skabet også ophæng til støvler  samt hylder til tasker m.m. Et yderst praktisk og stilrent skoskab til dig, der har behov for ekstra megen plads til dine sko.

  4.999 ,-
  3-5 uger
 • Elmira skoskab m. 2 låger - Hvid/spejl Elmira skoskab m. 2 låger - Hvid/spejl
  3.599 ,- 3-5 uger
  Elmira skoskab m. 2 låger - Hvid/spejl

  Stilrent skoskab med 2 spejllåger. Har du behov for ekstra megen plads til opbevaring af dine sko, så er dette smarte skoskab en rigtig god løsning. Skabet er udstyret med forskudte, justerbare stålhylder og kan rumme 28 par sko (optimeret til stilletter). 

  3.599 ,-
  3-5 uger
Viser 1 - 12 af 144