Knagerækker

 17 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 17
 • Select vægophæng - Gul Select vægophæng - Gul
  1.099 ,- 3-5 uger
  Select vægophæng - Gul

  Smart vægmonteret gul entrevæg med 3 knager til enten bøjler eller direkt ophæng af jakker, tasker osv. Select serien er udført i højglanslakeret kvalitets MDF, og fås i 7 farver, så den kan passes ind i enhver boligindretning.

  1.099 ,-
  3-5 uger
 • Hallway entre panel - Eg Hallway entre panel - Eg
  1.199 ,- 3-5 uger
  Hallway entre panel - Eg

  Entre panel i egetræs melamin. Panelet indholder en hylde med tilhørende bøjlestang og en knagerække. Hallway er en alsidig garderobeserie, som tilbyder en række fleksible muligheder, så det bliver nemt at organisere sko og overtøj. Se de andre møbler i Hallway serien her >

  1.199 ,-
  3-5 uger
 • Save reolvæg - Hvid/Eg Save reolvæg - Hvid/Eg
  2.099 ,- 3-5 uger
  Save reolvæg - Hvid/Eg

  Smart og funktionel garderobevæg i hvid/eg. En kompakt løsning, som har indbygget skoskab med plads til 8 par sko. Ud over skoskabet er møblet også udstyret med spejl, bøjlestang, hattehylde og knager. 

  2.099 ,-
  3-5 uger
 • Select vægophæng - Eg Select vægophæng - Eg
  1.099 ,- 3-5 uger
  Select vægophæng - Eg

  Smart vægmonteret entrevæg i egetræs struktur melamin med 3 knager til enten bøjler eller direkt ophæng af jakker, tasker osv. Select serien er udført i kvalitets MDF, og fås i 7 farver, så den kan passes ind i enhver boligindretning.

  1.099 ,-
  3-5 uger
 • Select vægophæng - Petrol Select vægophæng - Petrol
  1.099 ,- 3-5 uger
  Select vægophæng - Petrol

  Smart vægmonteret entrevæg i petrol med 3 knager til enten bøjler eller direkt ophæng af jakker, tasker osv. Select serien er udført i højglanslakeret kvalitets MDF, og fås i 7 farver, så den kan passes ind i enhver boligindretning.

  1.099 ,-
  3-5 uger
 • Select vægophæng - Hvid Select vægophæng - Hvid
  1.099 ,- 3-5 uger
  Select vægophæng - Hvid

  Smart vægmonteret hvid entrevæg med 3 knager til enten bøjler eller direkt ophæng af jakker, tasker osv. Select serien er udført i højglanslakeret kvalitets MDF, og fås i 7 farver, så den kan passes ind i enhver boligindretning.

  1.099 ,-
  3-5 uger
 • Select vægophæng - Rød Select vægophæng - Rød
  1.099 ,- 3-5 uger
  Select vægophæng - Rød

  Smart vægmonteret rød entrevæg med 3 knager til enten bøjler eller direkt ophæng af jakker, tasker osv. Select serien er udført i højglanslakeret kvalitets MDF, og fås i 7 farver, så den kan passes ind i enhver boligindretning.

  1.099 ,-
  3-5 uger
 • Select vægophæng - Grøn Select vægophæng - Grøn
  1.099 ,- 3-5 uger
  Select vægophæng - Grøn

  Smart vægmonteret grøn entrevæg med 3 knager til enten bøjler eller direkt ophæng af jakker, tasker osv. Select serien er udført i højglanslakeret kvalitets MDF, og fås i 7 farver, så den kan passes ind i enhver boligindretning.

  1.099 ,-
  3-5 uger
 • Select vægophæng - Orange Select vægophæng - Orange
  1.099 ,- 3-5 uger
  Select vægophæng - Orange

  Smart vægmonteret orange entrevæg med 3 knager til enten bøjler eller direkt ophæng af jakker, tasker osv. Select serien er udført i højglanslakeret kvalitets MDF, og fås i 7 farver, så den kan passes ind i enhver boligindretning.

  1.099 ,-
  3-5 uger
 • Hallway entre panel - Hvid Hallway entre panel - Hvid
  1.199 ,- 3-5 uger
  Hallway entre panel - Hvid

  Entre panel i hvidt og egetræs melamin. Panelet indholder en hylde med tilhørende bøjlestang og en knagerække. Hallway er en alsidig garderobeserie, som tilbyder en række fleksible muligheder, så det bliver nemt at organisere sko og overtøj. Se de andre møbler i Hallway serien her >

  1.199 ,-
  3-5 uger
 • Hallway entrevæg - Hvid Hallway entrevæg - Hvid
  1.099 ,- 3-5 uger
  Hallway entrevæg - Hvid

  Entrevæg i hvid og egetræs melamin. På væggen er der en hylde i eg med en knage på undersiden, derudover er der 2 knager siddende på bagvæggen.Hallway er en alsidig garderobeserie, som tilbyder en række fleksible muligheder, så det bliver nemt at organisere sko og overtøj. Se de andre møbler i Hallway serien her >

  1.099 ,-
  3-5 uger
 • Save reolvæg - Vild eg Save reolvæg - Vild eg
  2.099 ,- 3-5 uger
  Save reolvæg - Vild eg

  Smart og funktionel garderobevæg i flot eg struktur. En kompakt løsning, som har indbygget skoskab med plads til 8 par sko. Ud over skoskabet er møblet også udstyret med spejl, bøjlestang, hattehylde og knager. 

  2.099 ,-
  3-5 uger
Viser 1 - 12 af 17