Spiseborde

Flotte og funktionelle spiseborde

Forny dit hjem med et flot og funktionelt spisebord. Hos BIVA har vi samlet et bredt og varieret udvalg af spiseborde for enhver smag. I vores store sortiment finder du spiseborde i mange forskellige størrelser, materialer og former. Uanset om du ønsker et stort og rummeligt spisebord i massivt træ, et lille rundt spisebord med kromben eller et moderne hightech spisebord med glas bordplade, så kan du finde det her.

Tillægsplader og udtræk - få plads til hele familien

Mange af vores spiseborde er konstrueret med hollandsk udtræk, klap og tillægsplader, hvilket sikrer at du nemt og hurtigt kan udvide bordets størrelse. Det er en stor fordel, hvis du ofte har gæster på besøg, men foretrækker et mindre bord i dagligdagen. Skal bordet kunne rumme 4 pers. 6 pers. 8, pers. eller endnu flere? Så er du havnet det rette sted. I vores sortiment finder du også langborde med udtræk og tillægsplader, der kan rumme helt op til 16 personer. Det ideelle valg, hvis der skal være plads til de store middagsselskaber. 
Kig dig omkring herunder og find det ideelle spisebord, der harmonerer med dine stilmæssige og funktionelle behov.

1 til 60 ud af 245

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 60 ud af 245

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Et stilfuldt samlingspunkt til hverdag og fest

Spisebordet indtager en af de vigtigste positioner i indretningen, da det er et samlingspunkt, der benyttes dagligt i mange forskellige sammenhænge. Det er ved spisebordet, man nyder en god middag med famlien, men det er også her man hygger over et spil backgammon - og her man samles ved festlige lejligheder. Derfor er det også vigtigt at overveje nøje, hvor stort bordet skal være, samt hvilket design der tilfører hjemmet det mest indbydende miljø. Skal spisebordet være enkelt og stilrent i dæmpede, neutrale farver eller foretrækker du et ekstraordinært og moderne design, der skiller sig ud og vækker opsigt i spisestuen? Et bord i charmerende retrolook, med skrå ubehandlede egetræsben og afrundet bordplade er et populært valg i mange boliger, hvor det tilfører et varmt og elegant udtryk. Elsker du det uspolerede, naturlige look, så bør du overveje et rustikt plankebord med unikke årestrukturer, der kun bliver smukkere med årene. Skarpe og kantede former eller afrundede og bløde. Hvad er du til? Gå på opdagelse og find det perfekte samlingspunkt til hverdag og fest. 

Det ideelle bord til børnefamilien

Med et spisebord fra BIVA får du et funktionelt og stilet møbel udført i slidstærke og robuste kvalitetsmaterialer, der kan holde til hverdagens slid. Hvis du har børn, så er det en rigtig god idé at vælge et bord, der er let at rengøre. Borde med spisebordsplade i melamin og laminat kan nemt gøres rene med en fugtig klud, hvorfor de er velegende til børnefamilier. Vi tilbyder et stort udvalg af smarte borde udført i materialer, der er resistente overfor spildt mad og væske.