Senge & Sengerammer

Presale

Søger du en ny seng eller sengeramme til soveværelset i smart og prisvenligt design? Så er du havnet det helt rette sted. Vores store udvalg indeholder både kontinentalsenge boxmadrasser og sengerammer med gavl i str. 90x900, 140x200, 160x200 og 180x200 cm, hvorfor der er senge i alle størrelser tilpasset alle indretninger. Vælger du en sengeramme, og har du behov for en ny vendbar springmadras, kan du med fordel kigge nærmere på vores mange kvalitets springmadrasser, der passer til alle ramme størrelser. Sengerammerne er udført i træ, stål, læder og stof, og de fås i de stilrene farver hvid, sort, grå og eg. Se også vores polstrede sengerammer betrukket med læder og kraftigt møbeltekstil - hvis du nyder at kunne sidde op i sengen. Uanset om du er til enkelt og moderne nordisk design eller romantisk vintagestil, så kan du finde senge, der matcher dine stilmæssige præferencer. Gå på opdagelse i vores brede sortiment, få inspiration og find den ideelle sengramme eller kontinentalseng.

1 til 60 ud af 77

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 ud af 77

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Få en bedre og mere komfortabel nattesøvn

En god nattesøvn er afgørende for, at du kan føle dig frisk, udvilet og energifyldt i løbet af dagen. Derfor er det også vigtigt, at du sover på en seng med god komfort, som sørger for at hver en del af kroppen kan restituere optimalt. Når du handler hos Biva, kan du være sikker på finde komfortable og prisvenlige senge i god kvalitet. Sengene fås i mange forskellige prisklasser med kvalitets fjedre og polstring, som sørger for at kroppen får en yderst behagelig og ergonomisk korrekt støtte med trykaflastende komfortzoner. Derudover er de forsynet med slidstærkt betræk. Så hvis du ikke vil gå på kompromis med hverken pris eller kvaliteten af din søvn, så bør du kigge nærmere på vores store udvalg af senge. Du kan læse meget mere om komfortzoner, fjedre og skum i vores madrasguide, som du finder her.

Frisk soveværelset op med en stilfuld seng

En sengs vigtigste funktion er naturligvis at yde en god og behagelige liggekomfort, men designet betyder også meget. Derfor har vi lagt vægt på at samle et varieret udvalg af stilfulde senge og sengerammer, der behager øjet. Sengen er i høj grad med til at skabe  et stemningsfyldt og indbydende miljø i soveværelset. Udført i moderne design, hvor der er kræset  for detaljen, passer vores senge særdeles godt ind i de fleste indretninger. Her forenes funktionalitet og æstetik på bedste vis, så du kan skabe de ideelle rammer for den totale hygge, restitution og afslappelse.