Sofaborde

Frisk din bolig op med et lækkert nyt sofabord og skab et indbydende indemiljø. Er du til den minimalistiske nordiske stil med et rene, slanke linjer og hvid bordplade, eller foretrækker du et robust bord lavet af rustik, ubehandlet egetræ? Sortimentet spænder bredt, så kan du helt sikkert finde et sofabord, der harmonerer med din stil. Vi har samlet et bredt udvalg af flotte sofaborde i mange forskellige designs. Er du til det klassiske og tidløse eller det moderne, kontrastfyldte formsprog? Skal bordpladen være i glas, laminat eller massivt træ, skal den være rund, kvadratisk eller elipseformet? Se alle vores elegante sofaborde, lad dig inspirere og find præcis det bord, der passer til din bolig. I vores sortiment kan du vælge imellem et kæmpe sortiment af sofaborde udført i et væld af størrelser, farver, former og materialer. Så der er noget for enhver smag - og ethvert behov. 

1 til 60 ud af 257

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 60 ud af 257

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Giv hjemmet et stemningsfyldt og elegant udtryk

Sofabordet er et af hjemmets vigtigste samlingspunkter. Det er omkring sofabordet, at man hygger med familien og vennerne, og det ligeledes her man smækker benene op og sætter kaffekoppen, når der skal slappes af foran tv-skærmen. Udover det praktiske behov, er sofabordet i høj grad også med til at sætte et personligt præg på indretningen og skabe et stemningsfyldt og indbydende stilistisk udtryk. Ikke to indretninger er ens. Derfor er det også en rigtig god idé at overveje hvilket design, som passer bedst ind i din personlige indretning, inden du beslutter dig for at investere i et nyt sofabord. 

Vores udvalg af sofaborde spænder bredt - du kan finde alt, lige fra moderne hightech designs med slanke metalstel og bordplade i glas eller marmor, til sofaborde i yderst lækker rustik træ, der ligner drivtømmer. Vil du ikke nøjes med et enkelt bord og vil du gerne have en mere fleksibel løsning, kan du også finde elegante sofabordssæt i forskellige størrelser og farver. Se hele udvalget og vælg det sofabord eller sofabordssæt, der harmonerer med din stil. 

Stort udvalg og god kvalitet til lave priser

Hos BIVA tilbyder vi flotte og unikke designs i god kvalitet til lave priser. Vi har samlet et stort og alsidigt udvalg af sofaborde, der holder høje standarder, både hvad stil og materialer angår. Hvis du køber et sofabord hos os, kan du derfor være sikker på at få et smart og funktionelt kvalitets møbel til en fordelagtig pris.