Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Børnemøbler

Der findes et hav af ting til børneværelser. Så mange, at det både kan være svært at vælge - og betale. Men ikke her hos os. For vi giver alle vores kunder, mulighed for at få rentefri afbetaling på deres køb. Sådan, er det ikke noget problem at møblere de smås værelse.

Lagersalg

Find de passende børnemøbler

Man kan ikke bare vælge hvad som helst til børneværelset. Når man skal købe møbler til børn, er det nemlig vigtigt at vælge de helt rigtige. Dem der både er praktiske, stilfulde, og som samtidigt ikke koster en formue. Derudover er det klogt at tage den disponible plads på værelset nøje i betragtning. Er det et stort værelse, kan man jo sætte hvad som helst derind. Værre er det, hvis ikke der er så meget plads endda.

Det er godt at tænke praktisk, når der skal købes børnemøbler. Og det med at spare plads er som reglen det, som giver forældrene flest søvnløse nætter. Hvis der er lidt pladsmangel på værelset, så er det en god idé at vælge en bambino tunnel, højseng eller måske endda en etageseng. Fordelen herved er, at du får mere gulvplads til andre ting. Desuden kan du købe udtræksskriveborde, som er beregnet til, at skubbe ind under disse senge.

Børnemøbler skal være sjove

Udover at dække de praktiske behov såsom at spare plads, så skal funktionaliteten også tænkes ind i børneværelset. Vi har brug for et klædeskab eller lignende til tøjet. Et skrivebord må der heller ikke mangle, og til skrivebordet er der brug for en bordlampe, så der er den korrekte belysning når at børnene sidder og laver noget ved det. Men der hvor vi tænker praktisk, der tænker vores børn sjovt. Løsningen herpå er at vælge de møbler, som opfylder de praktiske krav, men i glade farver og med sjove motiver.

Sækkestole er noget som børn elsker, fordi de samtidig kan lege med dem. De er også gode at håndtere fordi, de ikke fylder så meget - det bedste ved dem er dog, at du kan få dem i alle regnbuens farver, og det vil dine børn være glade for. Heller ikke selve sengen behøver at være noget kedeligt noget. Hvis du f.eks vælger en bambino tunnel, eller en højseng vil det skabe masser af lege mulighed for børnene.

Køb dine børnemøbler billige

Når først, at de praktiske ting vedrørende valget af børnemøbler er på plads, så er tiden inde til at købe dem. Også her bør vi være opmærksomme på et par ting. Det skal være møbler, som kan tåle lidt af hvert, også når at legen måske bliver lidt vild og så skal de være nemme at holde ved lige. Hos os finder du møbler til dine børn i høj kvalitet, lavet af materialer som er lette at gøre rene. Men ikke nok med det, de er også billige.

Hos BIVA synes vi, at alle har ret til et skønt børneværelse med den rette atmosfære som giver børnene deres helt eget frirum. Men vi ved også, at det ikke altid er let, at købe alt det som vi godt kunne tænke os til de små. Derfor tilbyder vi vores kunder rentefri afbetaling for at gøre det lidt nemmere og overskueligt at møblere børneværelset. Og skulle et eller andet alligevel ikke passe sådan ind som forventet, så er der også 30 dages returret.