Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Tuftede tæpper

Leder du efter smukke tuftede tæpper? Så er du kommet det rette sted. Hos BIVA har vi et eksklusivt udvalg af tuftede tæpper til den moderne bolig. Tæpperne er et dekorativt element i indretningen, og giver samtidig varme og liv i boligen – uanset hvor du lægger dem.

Kategorien er tom

Hylderne fyldes snart med nye spændende møbler.

Nyere væveteknik

Vi har kendt til tæpper og væveteknikker i mange hundrede år. Men hvor persiske tæpper og kelimtæpper laves ud fra en årelang væveteknik, er tufting en nyere væveteknik fra midten af det 20. århundrede. Tufting laver netop en blød, lækker og fluffy overflade, som er kendetegnet for tuftede tæpper. De er derfor blevet populære til mange forskellige formål. Trænger hjemmet til et nyt udtryk kan tæpper gøre underværker. Og med et tuftet tæppe kan du let og enkelt skabe et blødt og varmt look i hjemmet. Tæppets smukke strukturer er ikke bare en fryd for øjet – det er også en fryd for tæerne. Den bløde overflade er skøn at sætte fødderne på. Og du får derfor både varme til indretning og tæer.

Vælg mellem forskellige farver, størrelser og mønstre

Her på siden finder du tuftede tæpper i forskellige farver og størrelser. Der er med andre ord noget for enhver smag og til ethvert rum. Tuftede tæpper gør sig nemlig godt under sofabordet i dagligstuen, såvel som i soveværelse eller børneværelset. Det er derfor helt op til dig at finde ud af, om du leder efter et neutralt tæppe i rolige farver, eller tæppet skal matche dit barns yndlingsfarve på værelset. Som med alle andre tæpper kræver tuftede tæpper vedligeholdelse, så de kan holde sig smukke, og du kan forlænge deres levetid. Det kræver blot en ugentlig støvsugning. Sørg dog for at støvsuge forsigtigt – og gerne i samme retning. Ved at undgå at køre støvsugerens mundstykke frem og tilbage på tæppet undgår du også at slide unødigt på tæppet.

Billige tuftede tæpper

Hos BIVA tilbyder vi nogen af markedets billigste tuftede tæpper, dog uden at slække på kvaliteten. Når hele hjemmet skal indrettes, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Det vil vi gerne hjælpe dig med ved at tilbyde dig et møblenlån med rentefri afbetaling. Læs mere om lånet < her