Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Shaggy/Rya tæpper

Shaggy-tæpper (også kendt som ryatæpper) har en blød, nærmest pelsagtig overflade, der giver hjemmet en varm og hyggelig atmosfære. Her på siden finder du et bredt og varieret udvalg af tykke og bløde shaggy-tæpper i forskellige størrelser og farver – kort sagt er der noget for enhver smag. Gå på opdagelse og find dit nye tæppe her.

26 vare(r)

pr. side

26 vare(r)

pr. side

Trendy og bløde tæpper

Hvor shaggy-tæpper eller ryatæpper, som de også kaldes, i mange år var udskældt, har de nu fået en helt ny renæssance. De bløde og vamsede tæpper er trendy i det moderne hjem med sans for teksturer og indretning. Men tæpperne er ikke bare smukke i indretningen, de er også dejlige at stikke tæerne ud på, når de kølige vintermorgener venter. Den bløde og puffede overflade giver derfor både varme til dig og din indretning. Med shaggy-tæpper kan du bløde din indretning op og tilføre varme i ethvert rum i din bolig. Læg et tæppe under dit sofabord for at skabe en afgrænset hyggekrog. Eller placer et stort shaggy-tæppe under spisebordet – det vil skabe en endnu hyggeligere stemning, når du og familien samles omkring måltiderne. Du kan også lægge det bløde tæppe i soveværelset for at give rummet stemning. Det er kun fantasien, der sætter grænser. De bløde shaggy-tæpper er desuden gode til at forbedre akustikken i et rum. Særligt hvis du bor med højt til loftet og store uafbrudte overflader.

Tæpper i alle regnbuens farver

Hos BIVA finder du tæpper i et væld af farver og størrelser. Der er derfor noget til både den lille og store bolig og til alle smage. Går du efter et minimalistisk eller romantisk look, er de neutrale farver oplagte i indretningen. Er du derimod mere til et retro look, har vi også mere vovede farver, der kan sikre hyggen i dit hjem. Shaggy-tæpper er vævet i mange tynde tråde, der ligger i hver sin retning. Derfor er det også vigtigt, at du støvsuger dit tæppe med omhu. Sørg for at skifte mundstykket på støvsugeren ud med børstehovedet. Suget i støvsugerens mundstykke er typisk for kraftigt til langluvede tæpper.

Billige shaggy-tæpper i høj kvalitet

Hos BIVA får du kvalitet for billige penge. Vi tilbyder dig markedets billigste priser på shaggy-tæpper – uden at du behøver gå på kompromis med kvaliteten. Det gør vi nemlig ikke. Vi sørger for at bevare vores position som markedets billigste udbyder af kvalitetsmøbler ved at give dig prisgaranti. Ønsker du ikke betale det hele her og nu, har vi et fast møbellån klar med rentefri afbetaling, så du kan få et lækkert shaggy-tæppe hjem til dig med det samme.