Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Kelimtæpper

Med et kelimtæppe kan du give dit hjem helt nyt liv. De smukke mønstre og farver tilfører en varm og hyggelig stemning i boligen, og de passer til forskellige stilarter. Hos BIVA har vi et særligt udvalg af kelimtæpper, der alle vil give ethvert hjem et friskt pust. Der er noget for enhver smag, så det gælder bare om at finde det kelimtæppe, der passer bedst ind i dit hjem.

67 vare(r)

pr. side

67 vare(r)

pr. side

Gamle tæpper i nye klæder

De håndvævede kelimtæpper har en lang historie bag sig, men laves i dag i et moderne udtryk med respekt for historien og den traditionsrige væveteknik. Tæpperne har fået en opblomstring de senere år takket være deres smukke farver og varme udtryk – og de er tilmed blevet moderniseret i både farver og mønstre. Læg kelimtæpper i din spisestue, køkken, dagligstue, soveværelse – eller hvor du lige har lyst til at give indretningen lidt ekstra liv og atmosfære. Et kelimtæppe er som et maleri på gulvet. De karakterfulde mønstre og farver spiller næsten kunstnerisk sammen, og de vil derfor give ethvert hjem og rum et helt særligt udtryk. De moderne kelimtæpperne er udsmykket med geometriske linjer, men mønstre og motiver varierer fra tæppe til tæppe. Det samme gør farverne. Du kan her på siden både vælge kelimtæpper i ensfarvede og neutrale nuancer eller i mere sprælske og farvestrålende toner. Valget er dit. Men uanset hvad du vælger, vil et kelimtæppe samle rummet på en helt særlig måde.

Fleksible og holdbare tæpper

Kelimtæpper er typisk vævet i uld, mens nogle også kan være lavet i hamp eller bomuld. Fælles for dem er dog, at de er faste og kan vendes rundt efter behov. Det betyder også, at du kan vende kelimtæppet og slide jævnt på det. Det gør dem yderst fleksible og holdbare, så du har et smukt tæppe de næste mange år. Fleksibiliteten betyder også, at du kan bruge et kelimtæppe i alle boligens rum. Læg det eksempelvis under sofabordet for at skabe et afgrænset sofaområde, eller læg det i soveværelset for enden af sengen som et livligt element i indretningen. Når du skal vedligeholde et kelimtæppe, er det vigtigt, at du gør det nænsomt. På den måde er du nemlig sikret et smukt tæppe i mange år. Støvsug det blidt med støvsugeren – uden at køre mundstykket hårdt frem og tilbage på tæppet. Kommer der pletter på tæppet, kan det være en god idé at få renset på et professionelt renseri, så du er garanteret, at tæppet ikke bliver ødelagt.

Billige kelimtæpper i høj kvalitet

Hos BIVA er kvalitet en mærkesag. Vi vægter høj kvalitet, men til en lav pris. Men selvom vi sikrer dig nogle af billigste priser på kelimtæpper, kan det for nogle være dyrt at shine hjemmet op i engangsydelser. Derfor tilbyder vi et møbellån med rentefri afbetaling. Det skal være tilgængeligt for alle at få smukke tæpper ind i boligindretningen.