Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Spisebordsstole

Forny spisestuen med et sæt komfortable spisebordsstole til skarpe priser. Hos BIVA finder du et stort udvalg af spisebordsstole i forskellige materialer (træ, metal og læder), udformninger og stilarter, der både behager øjet og ryggen. Uanset, om du søger minimalistiske spisebordsstole med egetræsben eller spisebordsstole i et tidsløst og klassisk design, finder du dem her. Fælles er, at de alle har en rigtig god siddekomfort og indbyder til mange behagelige timer omkring spisebordet. Og så er prisen selvfølgelig helt i orden. Gå på opdagelse herunder og find præcis dén spisebordsstol, der passer til dit spisebord.

1 til 100 af 329

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 100 af 329

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sådan finder du de rigtige spisebordsstole

Uanset om du har spiseplads i køkkenet, i spisestuen eller i stuen, handler det om at finde de helt rigtige spisestole. De skal passe ind i den øvrige indretning, de skal være pæne, og de skal ikke mindst være gode at sidde på. Det indbyder nemlig til at blive siddende omkring bordet i længere tid.

Overvej følgende, når du skal købe nye spisebordsstole:

          - Hvor mange stole skal du bruge?
          - Har du ønsker til farve eller materiale?
          - Skal stolene være med eller uden armlæn (armlæn er behageligt, men stolene fylder mere)?
          - Skal stolene være stabelbare?
          - Har du særlige krav til vedligeholdelse af spisebordsstolene?

Førhen var det mest almindeligt at købe spiseborde og spisestole i sæt, der passede sammen. I dag er moden ændret, og de fleste vælger selv at sammensætte deres spisemøbler. Et simpelt træbord kan få nyt liv eller en speciel stil ved sammensætning med de helt rigtige spisestole. 

Du tilbringer mange timer omkring spisebordet

Morgen, middag og aften. Måske også indimellem til formiddag og eftermiddag. Så ofte sidder du på din spisebordsstol. Det er dér, du spiser og drikker kaffe, det er dér, børnene tegner og laver perleplader, og det er dér, du nyder et godt glas vin med dine veninder. Derfor er det vigtigt at finde de rigtige spisestole – dem, der passer perfekt ind i din indretning, og som er behagelige at sidde på mange timer dagligt.

Husk at tænke på dine gæster. Måske er I kun fire personer i husstanden, men har du tænkt på, hvad du skal gøre med hensyn til spisebordsstole, når du får gæster? Det kan hurtigt virke skæmmende for indretningen, hvis du skal hive de gamle, slidte klapstole op af kælderen. Køb derfor to eller fire spisebordsstole ekstra, så dine gæster også kan sidde behageligt. 

Billige spisestole med god siddekomfort

Her på siden finder du spisebordsstole i plastik, spisestuestole med træben, spisestole i læder – og alle andre former for spisestole. Fælles for dem alle er, at de er behagelige at sidde på, og at prisen er rigtig god. Hos BIVA bestræber vi os nemlig på at være den billigste online møbelforhandler.

Du skal formentlig have mellem to og otte spisebordsstole – og måske skal du i samme ombæring have et nyt spisebord. Selv om priserne er lave, løber det samlet set op. Gennem vores samarbejdspartner tilbyder vi rentefri afbetaling, når du køber dine spisestole hos os, så du kan nøjes med at betale en lav månedlig ydelse på dine spisestuemøbler. Læs mere om vores rentefri afbetaling.