Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Sofabænke

Sofabænke er måske et lidt overset segment inden for møbler til stuen. Men det er der ingen grund til, for med en sofabænk, får du en smart siddeplads, der ikke optager alt for meget plads. Føler du, at det kniber lidt med økonomien i øjeblikket, så tilbyder vi hos BIVA rentefri afbetaling på dit køb.

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side

Sofabænke til alle typer

Lige som der findes sofaer til enhver stil, så findes der også sofabænke til enhver stil. Fordelen ved en sofabænk frem for den mere traditionelle sofa er, at en sofabænk ikke optager helt så meget af din dyrebare gulvplads. Med en sofabænk får du et mere kompakt møbel. Men det skal endelig ikke forstås sådan, at der er tale om et møbel, hvor man ikke sidder godt. For det gør man.

Sofabænke fås i mange forskellige designs. Derfor er det også let at finde én, der passer til lige netop din personlige stil. Du kan både vælge at indrette med en sofabænk, der er er udformet i en retro- eller ligefrem en vintagestil. Den passer godt til dig, der har en boheme- eller romantisk stil. Hvis du derimod er mere til det minimalistiske og nordiske design, findes den også i lys træ og med rene linjer.

Vælg de rigtige sofabænke

Fordelen med en sofabænk er, at du får en sofa, der ikke optager så meget plads. Derfor kan en sofabænk også være et genialt møbel til børne- eller teenageværelset eller ligefrem til stuen i en mindre lejlighed. Når du skal vælge, hvilken sofabænk du vil købe, skal du huske, at den skal passe ind i rummet sammen med din øvrige indretning. Så vær tro mod din personlige stil i dit valg.

Ligegyldigt om du vælger at gå efter en sofabænk med metal- eller træben, eller om du vælger en, der er polstret eller fremstår i rent og ubehandlet træ, så er alle vores sofabænke lavet i materialer, der er lette at rengøre. På den måde kan din sofabænk blive ved med at holde sig flot - også i årene frem. Du kan også med fordel indrette med to sofabænke, der er i forskellige designs.

Billige sofabænke i god kvalitet

Ligegyldigt om du vil skifte alle dine stuemøbler ud, eller om du kun leder efter en ny sofabænk, så er du kommet til det rette sted. For her hos BIVA har vi et stort udvalg af flotte sofabænke, alle udført i stilfulde og tidsvarende designs. Fælles for alle vores bænke er, at de ikke alene er gode at sidde i, de er også gode for din pengepung, da de er ret billige.

Her hos BIVA har vi gjort det til vores hjertesag at sælge prisvenlige møbler, der samtidig er udført i god kvalitet og med et lækkert design. Hvis du føler, at der er lidt lavvande i kassen i øjeblikket, skal du ikke lade det hindre dig i at købe din nye sofabænk. For hos os tilbyder vi nemlig rentefri afbetaling på dit køb. Du får endvidere hele 30 dages fuld returret på dine varer.