Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Barstole

Vores barstole er i en klasse for sig selv, og du kan finde nogle, som passer lige til din stil og indretning i dit hjem. Derfor gå ikke glip af muligheden for at bestille et par smarte barstole hos os.

1 til 60 af 86

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 af 86

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Barstole der passer til din stil

Når du gerne vil købe nogle barstole, så anbefaler vi, at du tænker på, hvilke der passer bedst til dit interiør. Har du mest glas og sort og hvid, ja så skal barstolene også passe i stilen. Det kan være, du har møbler af træsorter, så derfor er det en god idé at overveje, hvilke barstole der vil passe bedst hos dig. Skal du give dem som gave til en af dine kære, så tænk også på, hvad der passer bedst til vedkommendes stil.

Du kan købe barstole i alle træsorter eller i metal, derfor er mulighederne mange. Nogle har ryglænd i læder, træ eller smart farverigt plastik. Du skal blot finde nogle, der passer til din stil og økonomi samt plads i hjemmet. En barstol med en rund top kan faktisk også bruges som et lille bord for eksempel til nøgler eller som et sted, hvor man stiller stearinlys og røgelses pinde, eller hvad du måtte synes om.

Barstole til enhver smag

Her hos BIVA har vi et kæmpe sortiment af forskellige typer barstole. Der er mange af dem, som har en fodstøtte, og som har en hæve/sænke funktion via et håndtag under sædet. Nogle har en trompetfod i krom, mens andre har stoleben. Vi har også nogle med en type smart fuglerede sæde i en rund behagelig form, som kommer i forskellige smarte farver. Yderligere har vi mange typer i mere afdæmpede farver i træ eller for eksempel med lædersæde.

Når du vælger de barstole, der passer bedst til dit hjem, så husk også på at vedligeholde dem godt, således at de holder sig fine i mange år. Til træsorter findes der træolie til den træsort, som de er fremstillet af, og er der læder sæder på, så husk at bruge læder fedt til at holde dem i god stand. Til krom kan du for eksempel benytte husholdnings sprit, så de er skinnende og flotte til dig og dine gæster.

Billige barstole finder du hos BIVA

Her hos BIVA har vi billige barstole, og ofte mange gode tilbud. Når du ser på vores hjemmeside eller besøger vores butik, vil du se, at der er en barstol til enhver persons økonomi. Husk at når du køber møbler som disse, så er det en langtidsinvestering, og du bliver ikke skuffet ved at handle hos os. I øvrigt har vi 30 dages returret, hvis du skulle skifte mening angående dit køb.

Du kan med glæde handle her hos BIVA, vi har rentefri afbetaling til dig med forskellige ordninger. Du kan købe møbler hos os på afbetaling op til 75.000 kroner, og du kan vælge mellem en ordning på 10 måneder eller 23 måneder, det er helt op til dig. Betaling via betalingsservice er gebyrfri, og debitorrente er 0,00 procent, vi vil gerne behandle vores kunder med god service og respekt. Vi glæder os til at forbedre dit hjem med dine ønsker af barstole.