Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Spisebordssæt

Skal du have et nyt spisebordssæt med plads til at samle hele familien, eller går du efter et mindre sæt, hvor du kan skabe intim hygge og samvær? Ligegyldigt hvad dine behov er, så finder du masser af inspiration i vores store udvalg. Hvis det kniber lidt med økonomien, tilbyder vi rentefri afbetaling på dit køb.

24 vare(r)

pr. side

24 vare(r)

pr. side

Spisebordssæt med plads til alle

Der er ikke meget, der er hyggeligere end at samle familie og venner til en dejlig middag. For at skabe de perfekte rammer om dine måltider, bør du have en flot indrettet spisestue. Når du vælger møbler til din spisestue, bør du tænke på, hvor mange du har behov for at have plads til rundt om bordet. Hvis du skal kunne samle en stor familie, kan det være en fordel med et bord der kan forlænges efter behov.

Dit spisebordssæt skal ikke kun kunne fungere til store middagsselskaber, men også i hverdagen. Derfor skal du også have pladsen til at kunne få hverdagen til at fungere i din spisestue. Hos BIVA er alle vores spiseborde og stole lette at rengøre, så de er praktiske i en hektisk hverdag og samtidig kan holde sig flotte i årene frem. Når du vælger møbler, skal du nemlig huske at tænke på, at du skal kunne bruge dem i mange år.

Vælg det rigtige spisebordssæt

Når du skal indrette din spisestue, skal du også huske at tage højde for, hvor meget plads du har til rådighed i dit rum. Hvis du har en meget lille spisestue eller blot en spisekrog, bør du vælge møbler, der er pladsbesparende. Gå eventuelt efter et bord, hvor de tilhørende stole eller bænke kan skubbes helt ind under bordet. På den måde optager møblerne kun et minimum af plads, når de ikke er i brug.

Da det er nogle møbler, som du skal sidde i hver dag, er det også vigtigt, at du vælger en stol, hvor du har en god siddestilling. Prøv dig frem med nogle forskellige stole indtil du finder din favorit. Du kan også eventuelt bruge en pude, for at sidde mere komfortabelt. Sidst med ikke mindst, skal du vælge nogle møbler, der passer til din stil. Er du til det nordiske, kan du vælge lyse møbler i et skandinavisk design.

Billige spisebordssæt i høj kvalitet

Ligegyldigt om du hælder mest til et langbord med moderne spisebordsstole til - hvor du får plads til at samle hele familien, eller om du går efter et lille hyggeligt og intimt sæt med to stole, så finder du masser af inspiration hos BIVA. Vi har nemlig et stort udvalg i billige spisebordssæt, hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten eller designet. For hos BIVA er det en mærkesag, at vores møbler er stilfulde og tidssvarende.

Ligegyldigt om du vil have skiftet alle spisestuemøblerne ud, eller vil du nøjes med et nyt smart spisebord, så er du kommet til det rigtige sted. For hos BIVA finder du altid et stort udvalg i stilfulde og tidssvarende møbler. Har du lavvande i kassen i øjeblikket, skal du ikke lade det stoppe dig. For hos os kan du nemlig få rentefri afbetaling på dit køb. Endvidere får du også hele 30 dages fuld returret på dit køb.