Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

PlankebordeGiv dit hjem et touch af naturen med et råt og stilfuldt plankebord. Hos BIVA finder du et bredt og varieret udvalg af moderne plankeborde fremstillet i karakterfulde egetræsplanker. Vi har både plankeborde til den store og lille familie – for her på siden finder du forskellige størrelser, så du kan få lige det plankebord, der passer ind i dit hjem.

19 vare(r)

pr. side

19 vare(r)

pr. side

Bring naturen ind i hjemmet

Den nordiske indretningsstil er populær som aldrig før med sine lyse toner og naturmaterialer. Med et plankebord kan du invitere naturen ind i hjemmet og give din indretning et hyggeligt, men samtidig råt tvist. De tykke planker i massivt egetræ med en lækker glød giver en charmerende og varm atmosfære i hjemmet. Uanset om du bor i hus eller lejlighed vil et plankebord tilføre varme i hjemmet. Bor du i byen, kan du bringe naturen tættere på med de massive træmaterialer, og bor du tæt på natur, kan et plankebord skabe harmoni mellem inde- og uderum.

Unikt og eksklusivt design

Alle vores plankeborde har unikke åretegninger og strukturer – og der findes derfor ikke to plankeborde, der er ens. Vi giver dig et plankebord med sit eget helt særlige udtryk. Træ er et levende materiale, og det giver personlige designs. Du kan selv designe dit plankebord ved at vælge mellem et krydsstel eller trapezstel. Det stel, du vælger, har betydning for bordets endelige look. Hvor trapezstellet giver et mere robust udtryk, giver krydsstellet et lettere udtryk. Vores plankeborde har oliebehandlede bordplader – røgolierede, naturolierede og hvidolierede – og du vælger selv, hvilken nuance der passer bedst ind hos dig.

Slidstærkt og langtidsholdbart til familien

Med et plankebord får du et robust kvalitetsdesign. Mange familier samles hver dag om spisebordet, og derfor skal det holde til hverdagens strabadser. Hos BIVA finder du plankeborde i et slidstærkt og holdbart design, der holder de næste mange år. Med de oliebehandlede overflader er plankebordet resistent overfor vand, mad og ringe fra kopper. Der dannes en lille hinde på bordet, så det er let at tørre væk. Derfor er et plankebord også ideelt til børnefamilier.

Vedligeholdelse af dit plankebord

For at holde dit plankebord både smukt og smudsafvisende er det en god idé, at du giver den en gang olie i ny og næ. På den måde lukker du træet og forsegler overfladen på ny, så den fortsat er vand- og smudsafvisende. Som udgangspunkt er det optimalt at mætte træet med den ønskede olienuance cirka hver anden måned. En god huskeregel er, at når træet føles tørt, er det tid til at give det olie.

Kvalitetsplankeborde til billige priser

Hos BIVA tilbyder vi dig markedets billigste plankeborde. Det betyder dog ikke, at vi slækker på kvalitet. Vores udvalg består udelukkende af kvalitetsplankeborde, så du kan være sikker på at få et holdbart og elegant møbel i dit hjem. Vi giver dig desuden mulighed for rentefri afbetaling, så du kan få dit plankebord, selvom du ikke har pengene her og nu.