Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Glasborde

Hvis du er til de stilfulde, enkle og meget elegante glasborde til enten din stue eller spisestue,så kan du uden problemer købe et eller to med rentefri afbetaling. Det er en rigtig god og meget nem måde at forny hjemmet på hurtigt og få den stil, du gerne vil have derhjemme.

31 vare(r)

pr. side

31 vare(r)

pr. side

Glasborde med klasse og stil

Der er noget utroligt let og elegant over et bord, der har en glasplade i stedet for en almindelig bordplade. Et sådan bord kan gøre et hvilket som helst rum mere luftigt og indbydende, og så ser de ekstra smukke ud, hvis der står en skål eller en vase på. Det kan også være levende lys eller andet flot, der giver et genspejl, uden det bliver for meget på nogen måde.

Glasborde er det moderne valg for rigtig mange. Sammen med ben i stål, bliver linjerne ikke meget mere rene og elegante. Derfor er de meget populære i både spisestuer og dagligstuer. Med et bord med en glasplade skal du ikke tænke på at komme en dug på bordet, for det ser rigtig flot ud, når der er dækket op med både tallerkener og lidt pynt. Desuden fremhæves et smukt stel til et sådan bord også.

Glasborde er lette at holde

Glasborde er lavet af holdbart glas, der ikke nemt hverken ridser eller revner. Det kan derfor tåle lidt af hvert til både hverdag og fest, uden du skal være nervøs for det. Desuden er det meget nemt at holde rent og pænt, for overfladen er helt glat og nem at tørre af. Lad ikke vand blive på for længe, for så risikerer du pletter efter det, men de er også lette at fjerne, hvis det skulle ske.

Glasborde fås som både spiseborde og som stueborde. Spisebordene har en god højde, og fordi bordet er så let i sin konstruktion, så passer alle typer af stole til det. Det er en rigtig god måde at fremhæve meget smukke stole på og også dit service. Stuebordene fås mange størrelser, så det er nemt at finde et rigtig flot glasbord, hvor både design og størrelse vil passe perfekt ind i din stue. Det eneste, du skal overveje, er farvet og materialet på stellet.

Glasborde, der er billige og smukke

Glasborde er et af de mest enkle og elegante borde, du kan vælge til dit hjem. Mange af dem består af et stel i metal og en hærdet glasplade, der er beregnet til brug som bord. Der er ikke den store forskel på de dyre og de billige, og mange vælger derfor gerne dem, der ikke koster så meget. Her finder du designs, der er i hvert fald mindst lige så smukke, men uden du skal betale overpris.

For eksempel har BIVA et rigtig stort udvalg af glasborde til alle rum. Kan du godt lide glasborde og vil gerne have et i både spisestuen og dagligstuen, så er det her, du skal kigge. Du kan nemt vælge at købe dem begge med en rentefri afbetaling så betalingen deles op på en måde, der passer bedre ind i din hverdag. Det skal nemlig være nemt for dig at indrette dit hjem med stil.