Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Cafeborde

Et cafébord er den ideelle løsning, når du har brug for et lille praktisk bord, der kun optager begrænset plads i hjemmet. Vi fører flotte caféborde i moderne design udført i metal og træ, som er velegnede til enten altanen eller køkkenet. Du kan naturligvis købe dit nye cafébord med rentefri afbetaling. Se vores udvalg af borde herunder og vælg dit nye smarte cafébord til fast lavpris.

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side

Køb caféborde her

Vores caféborde bidrager til at skabe god stemning og hyggelig atmosfære, såvel inde som ude. Hvad enten du ønsker en velfortjent kop kaffe og en hyggelig stund med venner og familie eller blot at slappe af i ro og mag for dig selv, løser vores caféborde dine behov. Skab imødekommende rammer for både dig selv, familien og dine gæster. Takket være de kompakte mål, er du sikret en løsning, der ikke optager meget plads, når bordet ikke er i brug.

Skab små oaser i haven, på terassen eller på altanen med vores caféborde og forkæl dig selv med plads til afslapning og fordybelse, uanset om du bor i lejlighed eller i hus. Uanset om du foretrækker et hyggelig og charmerende cafémiljø, eller klassisk og minimalistisk, finder du din stil i vores sortiment. Vi forhandler naturligvis også caféstole, der matcher til vores udvalg af borde. Udforsk vores udvalg af matchende stole her.

Lær mere om vores caféborde her

Vores sortiment inkluderer elegante og funktionelle caféborde i såvel træ som metal, ligesom du kan vælge mellem bordplader, der er kvadratiske og runde. Ønsker du en alsidig løsning, som kan stå inde om vinteren og ude om sommeren, kan det være en god idé at tænke på størrelsen af bordet og bordpladen samt at tilkøbe plejende produkter, som kan være med til at forlænge levetiden. Du kan læse om enkelte størrelser på produktsiderne og finde relaterede plejeprodukter under hvert produkt.

God behandling og omhyggelig pleje af dine caféborde hjælper til at holde dem som nye i længere tid. Vores store udvalg af supplerende plejeprodukter består forskellige olier, sæber og plejesæt, som hjælper med at sikre en forlænget levetid. Specielt om sommeren vil cafébordet desuden blive udsat for meget sollys. Derfor anbefaler vi også at bruge betræk eller solafskærmning for at skærme mod solens UV-stråler, når bordet ikke er i brug.

Et væld af billige caféborde

Vores brede sortiment af caféborde har altid billige og skarpe priser, så du er sikret mest værdi for pengene. Alle bordene har høj kvalitet, solid stabilitet, stilrent og flot design samt lang levetid. Med andre ord er du sikret solid kvalitet til konkurrencedygtige, lave priser, når du køber dit nye cafébord hos BIVA. Husk at du kan fuldføre miljøet omkring dit bord ved at tilføje vores smarte stole til dit køb. Se vores udvalg af stole her.

Når du køber hos BIVA, har du mulighed for at betale dit køb med et lån, der har rentefri afbetaling. Takket være vores fleksible og rentefrie betalingsløsninger får du mulighed for at få en skræddersyet betalingsløsning, så du kan få finansieret og købt din nye vare allerede i dag. Ansøg om dit ønsket lån online allerede nu med dit NemID og få svar med det samme, eller kom forbi én af vores butikker og få hjælp fra vores personale til at lave din ansøgning!