Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Barborde

Barborde er et smart og praktisk møbel, der indbyder til samtale og socialt samvær, uanset om de bruges privat eller professionelt. Et kompakt barbord er perfekt til én-til-én samtaler, mens de større borde er velegnede til at fungere som samlingspunkt for flere personer ad gangen - perfekt i erhvervsmæssig sammenhæng. Du kan naturligvis købe dit nye barbord med rentefri afbetaling. Find inspiration her på siden.

14 vare(r)

pr. side

14 vare(r)

pr. side

Find inspiration til barborde her

Barborde fungerer som et hyggeligt samlingspunkt, uanset om de anvendes i hjemmet eller på arbejdspladsen. Stil f.eks. dit barbord i køkkenet eller spisestuen og brug det som et samlingpunkt for hverdagens familiehygge, eller anvend det som et uformelt mødested i kantiner og åbne områder. Bordene er f.eks. også populære som højborde og samtaleborde til messer og receptioner. Giv spisestuen, køkkenet, teenageværelset eller arbejdspladsen et lift ved at tilføje et smart og moderne samlingspunkt.

Et barbord kan desuden også anvendes i mange erhvervsmæssige sammenhænge. Barborde er f.eks. populære som højborde og samtaleborde til messer, receptioner og meget mere. Brug også bordene til stående servering i caféer, restauranter og kantiner. Supplér med barstole til dit bord for at gøre oplevelsen komplet. Med andre ord er et barbord med højt design praktisk i mange forskellige situationer, og du bestemmer naturligvis selv, hvor og hvordan du anvender dit barbord.

Barborde i forskellige farver og former

Vores barborde findes i flere forskellige farver, design, størrelser samt materialer - alle sammen naturligvis med højeste kvalitet. Vælg f.eks. mellem materialer i bl.a. træ, glas samt stål og vælg, om bordpladen skal være kvadratisk, rund eller rektangulær. Supplér med barstole til bordet for at gøre oplevelsen og løsningen komplet. Takket være vores store udvalg har vi helt sikkert det barbord, som matcher både stilen og indretningen, du ønsker at få.

Vores stortiment af barborde har plads til to, fire seks personer. Det er dog muligt at sidde flere, hvis man ikke har noget imod at sidde tæt, ligesom du også kan slappe af ved bordet helt alene, mens du nyder en snack, en god kop kaffe eller en hyggelig stund. Vi har desuden flere barstole, som matcher vores udvalg af barborde. Klik her og se hele udvalget af vores stilfulde barstole.

Køb billige barborde her

Når du køber et barbord, får du en smart, moderne og fleksibel løsning, der virker som samlingspunkt, uanset om du stiller den i hjemmet eller på arbejdspladsen. Fælles for vores barborde er, at de er billige og samtidigt har høj kvalitet. Gå på opdagelse i vores udvalg herunder og find præcis det barbord, der passer til dig og dine ønsker. Husk også at du kan finansiere dit køb med rentefri afbetaling.

Med vores fleksible og rentefrie betalingsløsninger får du mulighed for at få en skræddersyet betalingsløsning, så du kan få finansieret og købt din nye vare allerede i dag. Ansøg om dit ønsket lån online nu med dit NemID og få svar med det samme, eller kom forbi én af vores butikker og få hjælp fra vores personale til at lave din ansøgning! Søg om rentefri afbetaling hos BIVA allerede i dag.