Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Rumdelere

Moderne rumdelere i lækkert og indbydende design. En rumdeler er et smart og dekorativt opbevaringsmøbel, der kan benyttes til opbevaring af dokumenter, bøger, dekorationer m.m. i stuen eller på kontoret. Fordelen ved en rumdeler er, at den både fungerer som en traditionel reol og som skillevæg. Vi fører et stort udvalg af rumdelere i mange forskellige størrelser, i farverne hvid, grå, sort og eg. I vores sortiment kan du således finde rumdelere med 2 rum, 4 rum, 6 rum og 9 rum, 15 rum og 16 rum - nogle er udført med kvadratiske rum, mens andre har asymmetriske rum. Søger du en stor eller lille rumdeler til din bolig, så kan du helt sikkert finde den her.

25 vare(r)

pr. side

25 vare(r)

pr. side

Skab små oaser i boligen med en rumdeler

En rumdeler er en rigtig god løsning til opbevaring af forskellige ting. Den er ligeledes velegnet til at skabe et enkelt og dekorativt udtryk i boligen, eller til at lave små hyggelige oaser værelser og spisestuer. Anvendelsemulighederne er med andre ord mange. HvorDine individuelle stilmæssige præferencer er, i samspil med din indretning og størrelsen på din bolig, afgørende for hvilket design, der er passer bedst ind i dit hjem. Det har vi taget højde for ved at samle et bredt og varieret udvalg af smarte rumdelere i mange forskellige størrelser, farver og materialer. Fælles for dem alle er, at prisen og kvaliteten er i orden. Pift din bolig op med en rumdeler og få styr på dine ting.  Smart organisering af opbevaringskasser

Takket være den kvadratiske ruminddeling og dybden på rummene er flere af vores rumdelere ideelle til opbevaringskasser. Dermed kan de med fordel benyttes på børneværelset, kontoret, i stuen eller et andet sted i hjemmet, hvor der er behov for et reolmodul til organisering af ting.