Reoler

Reoler skal først og fremmest være funktionelle, da de anvendes til opbevaring af bøger, brugskunst og meget andet, men designet skal også gerne være smart og indbydende, så det pynter i stuen. Vi har sørget for at samle et spændende udvalg af reoler, der både er stilfulde og praktiske. I vores brede sortiment kan du finde reoler i et væld af forskellige størrelser, former og farver - lige fra smalle stigereoler i minimalistisk design til store, rummelige reolsystemer med låger og skuffer. Der er derfor noget for enhver smag - og noget til alle hjemmets rum. Søger du en enkel hvid bogreol i stilrent design eller en rustik reol udført i egetræ og stål? Se de mange designs, få inspiration og frisk din bolig op med en moderne reol i god kvalitet.

1 til 60 ud af 160

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 60 ud af 160

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Reoler dækker mange behov - æstetisk og funktionelt

Bøger, fotos, lamper, vaser og lysestager er eksempler på ting, som i høj grad er med til at skabe et varmt og hyggeligt miljø i boligen. Reoler er ideelle til opbevaring af alle dine yndlingsting, som er med til at give hjemmet charme og personlighed. Det er ikke rart at opholde sig i et hjem, hvor det roder, da det ofte kan være svært at slappe af og koncentrere sig. Med en reol kan du organisere dine ting og sager og dermed skabe orden og harmoni i rummet. Derfor indtager reolen også en betydningsfuld position i indretningen - både funktionelt og æstetisk.

Varberg reolsystem

Nogle reoler er dekorationer i sig selv med smukke former og ekstraordinære detaljer, som behager øjet. De kan med fordel anvendes til at give stuen et mere stemningsfuldt look. Andre er klassiske og minimalistiske i udtrykket med rene, tidløse former - de fungerer f.eks. også godt som bogreoler på hjemmekontoret eller i børneværelset. Vælger du et af vores væg reolsystemer med låger og skuffer, får du både plads til bøger, brugskunst og dokumenter i et og samme møbel. Uanset om du søger en lille vægreol i træ til nips eller en rummelig gulv-til-loft reol med masser af hylder og god plads til hele leksikonet, så kan du finde den i vores store udvalg. Vi har samlet et væld af flotte reoler, der passer til mange forskellige indretninger og imødekommer mange forskellige brugsbehov. Når du handler hos Biva, kan du være sikker på at få moderne og prisvenligt design i god kvalitet.