Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Spisestue


Et stilfuldt samlingspunkt til hverdag og fest

Der er ikke noget hyggeligere end at samle familie og venner til en god middag. Med de rette spisestuemøbler skaber du de perfekte rammer til dine fremtidige middagsselskaber. Spisestuemøbler fås i alle farver og designs, så slip bare kreativiteten løs. Synes du, at det kniber lidt med økonomien, så tilbyder BIVA rentefri afbetaling på dit køb.

1 til 100 af 1107

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

1 til 100 af 1107

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

Spisestuemøbler ændrer rummet

Når du leder efter nye møbler til spisestuen, så overvej nøje, hvilken stil du går efter. For det er ikke løgn, at spisestuemøbler ændrer rummet fuldstændigt. Du kan f.eks. vælge at gå i den minimalistiske retning og skabe et rum, der er enkelt, let og lyst. Hvis dette lyder tiltalende, skal du gå efter stole og borde med et minimum af detaljer og med rene linjer. Fuldend looket ved at vælge minimalistiske billeder lamper og gardiner også.

Hvis du derimod gerne vil have lidt mere hjerte og passion ind i din spisestue, skal du gå efter spisestuemøbler med stor detaljerigdom og gerne i et varmt materiale som træ. Du kan fuldende looket med dit valg af billeder, lamper, reoler og vitrineskabe. Hvis du er modig nok, kan du med fordel vælge nogle, der er i helt andre materialer og farver. På den måde bliver din spisestue varm og med plads til hjerterum.

Vælg de rigtige spisestuemøbler

Når du skal indrette din spisestue, er det vigtigt, at du både tænker din personlige stil, men også dit hjem ind i ligningen - for en vellykket spisestue skal være i harmoni med dit hjems proportioner. Hvis du eksempelvis bor i en lille lejlighed eller har en spisestue med meget lidt vægplads, så bør du tænke dette ind, når du vælger møbler. Det kan være at du nemmere, kan få plads til en skænk fremfor en reol i fuld størrelse.

Du bør også overveje, hvor mange mennesker du skal have plads til rundt om dit bord. Hvis du godt kan lide at samle mange til middag så bør du gå efter et bord, der er stort nok til dine behov. Du kan eventuelt købe et bord, der kan slås ud, så den ikke fylder så meget til hverdag. På samme måde kan du gå efter ekstra stole, der eventuelt kan stables og gemmes lidt væk, når de ikke er i brug.

Billige spisestuemøbler i høj kvalitet

Hos BIVA finder du altid et bredt udvalg af billige spisestuemøbler til dit hjem. Men selvom vores møbler er meget prisvenlige, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Hos os i BIVA er kvalitet og design nemlig en mærkesag. Så ligegyldigt om du er på jagt efter nye stole, et nyt spisebord eller supersmart og funktionel opbevaring til din spisestue, så finder du det helt rigtige her hos os.

Ligegyldigt om du vil have skiftet alle spisestuemøblerne ud eller om du vil nøjes med en ny smart vitrine, så er du kommet til det rigtige sted. For hos BIVA finder du altid et stort udvalg i stilfulde og tidssvarende møbler. Har du lavvande i kassen i øjeblikket, skal du ikke lade det stoppe dig. For hos os kan du nemlig få rentefri afbetaling på dit køb af spisestuemøbler - endvidere får du også hele 30 dages fuld returret.