Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Chaiselong sovesofaer

En chaiselong sovesofa er et smart møbel, der giver dig kombinationen af den stilfulde sofa med den behagelige dobbeltseng. På den måde sparer du både plads og penge, når du skal købe møbler. Hvis du føler, at det kniber lidt med økonomien, så tilbyder vi hos BIVA rentefri afbetaling på dit køb.

20 vare(r)

pr. side

20 vare(r)

pr. side

Chaiselong sovesofaer til alle

Med en smart chaiselong sovesofa, får du flere møbler i ét møbel. For med denne smarte sovesofa kombinerer du den behagelige sofa, med komforten fra en dobbeltseng. Det er ret fornuftigt, hvis du gerne vil spare plads og penge. En chaiselong sovesofa passer perfekt ind på børne- eller teenageværelset, hvor den kan omdannes til en behagelig seng om natten. I dagtimerne kan den bruges som sofa, hvilket sparer en del plads.

Men det er ikke kun på værelserne, at de smarte chaiselong sovesofaer kommer til deres ret. For den er så behagelig, at du med fordel kan bruge den som familiens sofa i stuen. Får du så overnattende gæster, kan den i løbet af ingen tid omdannes til en ekstra seng. Mange af vores sovesofaer har endda et indbygget rum til opbevaring af eksempelvis, sengetøj og tæpper - der da virkelig praktisk

Vælg de rigtige chaiselong sovesofaer

Hvor mange møbler, kan noget så smart som at kombinere to møbler i ét? Det er der ikke mange der kan - men en chaiselong sovesofa er én af dem. Der er tale om en både praktisk og funktionel sofa, hvor designet er så godt, at det bidrager til en hyggelig atmosfære i dit hjem. Sovesofaerne er så gennemførte i deres designs, at de næsten ikke skiller sig ud fra en almindelige sofa.

Du kan få din nye chaiselong sovesofa i et utal af farver. Så derfor kan du også finde lige netop din nye favorit i vores store sortiment. Mange af vores modeller kan spejlvendes, så du får den optimale mulighed for at få sofaen til at passe ind i lige netop dit hjem. Fælles for alle vores modeller er, at de både er meget behagelige og yderst lette at rengøre. Så kan de holde sig pæne i årevis.

Billige chaiselong sovesofaer i god kvalitet

Hvis du er på jagt efter den helt rigtige chaiselong sovesofa, der både skal være i god kvalitet, men også være til at betale, så er du kommet til det helt rigtige sted. For hos BIVA finder du et stort udvalg i stilfulde chaiselong sovesofaer i god kvalitet. Fællesnævneren for alle sofaerne er, at de ikke alene er gode at sidde i. De er også gode for din pengepung, da de er billige.

Så gå på jagt i vores store udvalg af chaiselong sovesofaer, der alle er udført i højeste kvalitet og med lækre lækre og tidsvarende designs. Hvis du oplever, at der er lidt lavvande i kassen i øjeblikket, skal du ikke lade det afholde dig fra at købe din nye sofa, for hos BIVA tilbyder vi nemlig rentefri afbetaling på dit køb. Vi så tilbyder vi oven i købet 30 dages fuld returret på dine nye møbler.