Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Sovesofaer

Har du brug for en ekstra sengeplads til overnattende gæster, eller ønsker du blot at udnytte pladsen i hjemmet bedst muligt? Med en sovesofa fra BIVA får du et yderst funktionelt møbel, som både kan benyttes som seng og sofa. Vi kan tilbyde et stort og varieret udvalg af flotte sovesofaer, der alle er udført i praktisk og moderne design. Mange af vores sovesofaer er konstrueret med rummelige opbevaringsmagasiner under sædet, så der er god plads til opbevaring af dyner, hovedpuder og sengetøj. Når du skal benytte din sovesofa som seng, vil du helst kunne omdanne den til en indbydende soveplads. Takket være det praktiske design, kan alle vores sovesofaer nemt og hurtigt laves om fra sofa til seng. Nogle af sofaerne vippes blot bagover, mens andre er udført med udtræk. Med en sovesofa fra BIVA kan du være sikker på, at funktionaliteten og kvaliteten er i top.

52 vare(r)

pr. side

52 vare(r)

pr. side

Komfortabel soveplads med god støtte

Da alle vores sovesofaer er opbygget med solid affjedring og tyk polstring, kan du være du sikker på at få lækker komfort og støtte, uanset hvilken sovesofa du vælger. Hvis du ønsker ekstra god støtte og komfort, kan du med fordel vælge en sovesofa opbygget med HR skum og pocketfjedre. Her er liggekomforten ligeså god som på en kvalitets springmadras. Se hele udvalget og find den ideelle sovesofa, der imødekommer dit behov, både hvad størrelse, funktionalitet og design angår. 

Billige sovesofaer til teenage eller børneværelset

En sovesofa er et meget populært valg på børne- og teenageværelset - og det med god grund. For en sovesofa er en ideel løsning, når pladsen er trang og kravet til funktionalitet er højt. I vores udvalg kan du finde mange billige 2 pers sovesofaer og sovesofaer med vendbar chaiselong, der er yderst velegnede til ungdomsværelset. Udført i skarpt og moderne design får du et lækkert møbel, som giver indretningen et smart og indbydende udtryk. Se alle modellerne og find din personlige favorit her.

Behov for ekstra sovepladser i sommerhuset?

Det er fantastisk afslappende og hyggeligt at tilbringe tid i sommerlandet. Her kan man være tæt på naturen og nyde skønne stunder under åben himmel i selskab med familien og vennerne. Ofte har man besøg af overnattende gæster, og da de fleste sommerhuse ikke ligefrem er kendetegnet ved deres mange kvadratmeter, men derimod mest af alt den idylliske beliggenhed, kan der være behov for ekstra pladsbesparende sovepladser. En sovesofa kombinerer sofa og seng og er derfor særdeles velegnet i sommerhuset, hvis du ønsker at få mest muligt ud af pladsen. I vores sortiment kan du vælge imellem mange modeller og størrelser, så der er garanteret en sovesofa, der imødekommer dine behov.