Sovesofaer

Har du brug for en ekstra sengeplads til overnattende gæster, eller ønsker du blot at udnytte pladsen i hjemmet bedst muligt? Med en sovesofa fra BIVA får du et yderst funktionelt møbel, som både kan benyttes som seng og sofa. Vi kan tilbyde et stort og varieret udvalg af flotte sovesofaer, der alle er udført i praktisk og moderne design. Mange af vores sovesofaer er konstrueret med rummelige opbevaringsmagasiner under sædet, så der er god plads til opbevaring af dyner, hovedpuder og sengetøj. Når du skal benytte din sovesofa som seng, vil du helst kunne omdanne den til en indbydende soveplads nemt og hurtigt. Takket være det praktiske design, kan alle vores sovesofaer nemt og hurtigt laves om fra sofa til seng. Nogle af sofaerne vippes blot bagover, mens andre er udført med udtræk. Med en sovesofa fra BIVA kan du være sikker på, at funktionaliteten er helt i top.

56 vare(r)

pr. side

56 vare(r)

pr. side

Komfortabel soveplads med god støtte

Da alle vores sovesofaer er opbygget med solid affjedring og tyk polstring, kan du være du sikker på at få lækker komfort og støtte, uanset hvilken sovesofa du vælger. Hvis du ønsker ekstra god støtte og komfort, kan du med fordel vælge en sovesofa opbygget med HR skum og pocketfjedre. Her er liggekomforten ligeså god som på en kvalitets springmadras. Se hele udvalget og find den ideelle sovesofa, der imødekommer dit behov, både hvad størrelse, funktionalitet og design angår. 

Billige sovesofaer til teenage eller børneværelset

En sovesofa er et meget populært valg på børne- og teenageværelset - og det med god grund. For en sovesofa er en ideel løsning, når pladsen er trang og kravet til funktionalitet er højt. I vores udvalg kan du finde mange billige 2 pers sovesofaer og sovesofaer med vendbar chaiselong, der er yderst velegnede til ungdomsværelset. Udført i skarpt og moderne design får du et lækkert møbel, som giver indretningen elegance. Se alle modellerne og find din personlige favorit her.