Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Senge

Forny dit soveværelse med en seng eller sengeramme til soveværelset i et smart og prisvenligt design. Hos BIVA finder du et stort udvalg af billige kvalitetssenge i alle størrelser og typer. Vores udvalg indeholder bl.a. kontinentalsenge i str. 90x200 cm, 140x200 cm og 180x200 cm samt boksmadrasser, springmadrasser, topmadrasser og sengetilbehør. Uanset om du er til et enkelt og moderne nordisk design eller romantisk vintagestil, kan du finde senge, der matcher dine stilmæssige præferencer. Gå på opdagelse i vores brede sortiment, få inspiration og find den seng eller sengeramme, der passer perfekt ind i dit soveværelse.

75 vare(r)

pr. side

75 vare(r)

pr. side

Sådan finder du den helt rigtige seng

Sengen er i høj grad med til at skabe et stemningsfyldt og indbydende miljø i soveværelset, men en sengs vigtigste funktion er naturligvis at yde en god og behagelige liggekomfort. At købe seng er en investering i din søvn og derved i din livskvalitet. Derfor er det vigtigt at finde den seng, der passer perfekt til dig og yder den optimale støtte natten igennem.

Overvej størrelsen på sengen – skal sengen kun bruges af dig eller også af din mand og dine børn? Hvad skal sengens funktion være udover at sove i? Skal den bruges til at se tv i, læse i eller som kombineret sofa og seng på et gæsteværelse? Det er alt sammen afgørende for dit valg. Vores sortiment rummer både enkeltsenge, dobbeltsenge og halvandenmandssenge.

Fastheden er afgørende for søvnkvaliteten

Når du skal vælge seng, er det i særdeleshed madrassen, du bør kigge på. Designet har selvfølgelig en betydning for det rent kosmetiske, men madrassen har en reel betydning for kvaliteten af din søvn. Tommelfingerreglen siger, at vejer du under 75 kg., bør du vælge en madras med medium fasthed. Vejer du over 75 kg., bør du vælge en madras med fast fasthed. Er I to med forskellige vægt, der skal deles om sengen, bør det være den tungeste af jer, der afgør madrastypen. Det er som udgangspunkt bedre med en lidt for fast end en lidt for blød madras. 

Som supplement skal du som regel vælge en topmadras. Du kan finde topmadrasser, der er svedtransporterende, varmeafvisende og lændestøttende. Hvilken topmadras, du foretrækker, er en smagssag. Hos BIVA har du 30 dages returret, hvilket giver dig mulighed for at afprøve både madras og topmadras derhjemme, inden du endeligt beslutter dig. Vær opmærksom på, at returretten kun gælder, hvis du har prøvet varen, som du ville prøve den i en fysisk butik, og ikke har taget den i egentlig brug.

Få en bedre og mere komfortabel nattesøvn

En god nattesøvn er afgørende for, at du kan føle dig frisk, udhvilet og energifyldt i løbet af dagen. Derfor er det også vigtigt, at du sover i en seng med god komfort, som sørger for, at hver en del af kroppen kan restituere optimalt. Når du handler hos BIVA, kan du være sikker på at finde komfortable og prisvenlige senge og sengerammer af høj kvalitet.

Vores senge fås i mange forskellige prisklasser med kvalitetsfjedre- og polstring, som sørger for, at kroppen får en yderst behagelig og ergonomisk korrekt støtte med trykaflastende komfortzoner. Derudover er de forsynet med slidstærkt betræk. Så hvis du ikke vil gå på kompromis med hverken pris eller kvaliteten af din søvn, så bør du kigge nærmere på BIVAS store udvalg af senge. Du kan læse meget mere om komfortzoner, fjedre og skum i vores madrasguide, som du finder her.

Billige senge og sengerammer af høj kvalitet

Hos BIVA har vi lagt vægt på at samle et varieret udvalg af stilfulde senge og sengerammer, der både behager øjet, kroppen og økonomien. Udført i moderne designs, hvor der er kræset for detaljen, passer vores senge særdeles godt ind i de fleste indretninger. Udvalget af både senge og madrasser gør, at vi kan tilbyde dig lige præcis dét, der giver dig den mest optimale søvn.

 

Alle vores senge kan købes med rente- og gebyrfri afbetaling. Du har derved mulighed for at sove bedre med det samme, men nøjes med at afbetale små rater månedligt. Det giver luft i økonomien og overskud i hverdagen.