Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Skoskabe

Skoskabe

Et skoskab kan være meget mere end bare et kedeligt skab med en masse fodtøj i. Her hos BIVA er vi nemlig gået meget længere og har nogle stilfulde og tidssvarende designs til vores skoskabe. Dog er der en ting, som de alle har til fælles. De er lavet med kærlighed, og det kan ses og føles på deres høje kvalitet. Og så kan de købes med rentefri afbetaling.

41 vare(r)

pr. side

41 vare(r)

pr. side

Skoskabe som pryder dit hjem

Med de modeller, som vi præsenterer dig for her, kan du købe så flot et skoskab, at dem som ikke ved hvad det er, vil have svært ved at tro, at det virkeligt er et skoskab - før end, at de selv ser det. Grunden til at vi har, så mange skønne modeller er, at vi sætter en ære i at kunne tilbyde de bedste, praktiske og smukkeste møbler til vores kunder.

Tag for eksempel et kig på vores høje skoskabe med 3/4 skohylder. De er beregnet til at stå i et hjørne, sådan at de ikke optager alt for meget plads. Vi har også dem i lyse og glade farver, som især unge mennesker med moderne indrettede hjem er særdeles glade for, især hvis de for dem i gave. Til dem som elsker det cool udtryk i hjemmet, har vi blandt andet modeller med låger i hvidt glas og rød højglans.

Undgå rodet fodtøj med skoskabe

Det er ikke for at prale, men vi er lige nødt til at pointere, at vi har tænkt på alt. I mange hjem kan det f.eks være nødvendigt at holde udendørsfodtøjet uden for hjemmet. Det kan være på grund af pladsmangel eller fordi der bare ikke er plads til mere indenfor. Til de hjem har vi nogle mere simple modeller, sådan at det ikke er synd at lade dem stå ude.

En skohylde har faktisk ikke nogen specifik placering i hjemmet. Det kommer helt an på din egen smag og behag; og på pladsen selvfølgelig. Bor du i en lille lejlighed, så kan vi tilråde dig lige at tage et kig på vores tårn-skoskabe. De optager så lidt plads, at de kan stå i hvert som helst hjørne, men der er stadig masser af plads til dine sko indeni, og det sparer dig for en masse rod.

Køb billige skoskabe nu

Som vi nævnte før, så kan skoskabe stå alle steder i din bolig. Det er f.eks både godt at have et i entréen og en på værelset. Placer det i entréen til det mere solide fodtøj og et på værelset til de fine sko, såsom høje hæle og stiletter. Fordelen ved vores skabe er, at de er meget stilfulde og derfor passer til alle slags indretninger og du finder dem i så mange farver at de er nemme at kombinere med resten af møblementet. Og så er de endda billige.

Du skal ikke have dårlig samvittighed over, at lade dig friste af et af vores skønne skoskabe i høj kvalitet, lavet i de bedste materialer som er nemme at vedligeholde og holde rene. For her i BIVA er pengene ikke noget problem. Og det er det ikke, fordi vi sælger prisvenligt design og fordi at vi tilbyder dig rentefri afbetaling på hele dit køb. Det gælder både her på vores hjemmeside og i vores fysiske butik.