Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Natborde

Hos BIVA finder du et stort udvalg af natborde i forskellige farver, materialer og designs. Med et natbord får du en funktionel opbevaringsløsning til soveværelset. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af smarte sengeborde i flotte designs. Sengebordene er alle udstyret med enten hylder, rum eller skuffer, så du nemt kan opbevare bøger, blade, læsebriller mv. i nærheden af sengen. Du finder alt fra enkle og moderne designs i skandinavisk stil til romantisk inspirerede borde.

32 vare(r)

pr. side

32 vare(r)

pr. side

Sådan finder du det rigtige natbord

Soveværelset er typisk at finde bag en lukket dør. Det er privat, og de færreste af os inviterer gæster ind for at se indretningen netop dér. Det betyder dog ikke, at soveværelset skal være et mørkt og tomt rum. Det er her, du lægger dig til at sove, og her, du begynder dagen. Derfor er det vigtigt med et indbydende rum, der gør dig i godt humør. Sengen er rummets vigtigste møbel, og det er af stor betydning, at du finder en seng, der passer til dig, så din søvnkvalitet er i orden.

I tillæg til sengen bør du vælge et natbord, der passer ind i den ønskede stil. Du kan blandt andet overveje følgende: Har du ønsker til farve, design og materialer? Hvor meget opbevaringsplads har du behov for? Foretrækker du hylder, skuffer eller rum? Skal det være væghængt eller stå på gulvet? Hvor højt skal sengebordet være for at passe til din seng? 

Farve, design og materialer er en smagssag. Vælg et natbord, der har kan rumme de ting, du typisk har ved siden af sengen som f.eks. vækkeur, en bog, læsebriller og fjernbetjening. Sørg desuden for at finde et bord, der passer i højden. Det er upraktisk med et alt for højt eller alt for lavt bord i forhold til den seng, du har.

Skab ro i soveværelset med et sengebord

Et soveværelse er typisk ikke til fremvisning, men det bør være et roligt rum med en simpel indretning. Et rum, der får dig til at slappe af og komme ned i gear, og som samtidig er rart at vågne op i hver dag. Sørg for, at der er ryddeligt og pænt ved at gemme småting af vejen i natbordet ved siden af sengen. Du har tingene inden for rækkevidde, men det skæmmer ikke i rummet.

Du kan få borde i lige så mange variationer, som du kan få senge. Vælg f.eks. et design, der matcher sengerammen eller natlampen. Sengebordet er ikke ment som et møbel, der skal vække opsigt. Det skal tværtimod hellere falde i ét med rummet og blot være et praktisk opbevaringsmøbel. Du kan få natborde, der er lavet af enten træ eller metal, og i farverne hvid, sort og eg, borde med stålfod eller glasplade. Find det design og den stil, der passer ind i netop dit soveværelse.

Billige natborde til hele boligen

Uanset om du foretrækker et enkelt og moderne natbord med rene linjer, eller du ønsker et natbord i retrostil med skrå ben og udskæringer, så finder du det hos BIVA – til rigtig gode priser.

Hos BIVA har du desuden mulighed for at købe dine møbler på rentefri afbetaling, hvis du syntes, at det samlede beløb er for stor en udgiftspost i dit budget. Det samlede beløb bliver præcis det samme, som hvis du betalte kontant. Det mener vi, er mest fair.