Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Topmadrasser

Vi tilbringer mange af døgnets timer i vores seng. Derfor er det vigtigt, at vi ligger godt. Men selv en god seng har altid plads til forbedringer. Her kommer topmadrassen ind i billedet. Føler du, at det kniber lidt med økonomien i øjeblikket, så tilbyder vi hos BIVA rentefri afbetaling på dit køb.

74 vare(r)

pr. side

74 vare(r)

pr. side

Du kommer ikke uden om topmadrasser

Når du køber en seng, er det vigtigt, at du går efter en model, hvor du ligger godt og komfortabelt. For det er en stor del af dit liv, du rent faktisk tilbringer på langs. Derudover må du heller ikke undervurdere værdien af en god nattesøvn og hvilken betydning det har for resten af din dag. De fleste senge har dog plads til forbedring. Det er her topmadrassen kommer ind i billedet.

En topmadras giver din seng lidt ekstra luksus. Den kan både bruges, hvis du har en dobbeltseng, der består af to enkelte madrasser. I dette tilfælde kan en topmadras i dobbeltstørrelse eliminere den revne i midten af sengen, man ellers kan risikere at trille ned i om natten. Der findes mange forskellige typer inden for topmadrasser, så du har rig mulighed for at finde lige netop din favorit.

Stort udvalg i topmadrasser

Når du skal vælge den helt rigtige topmadras, skal du være opmærksom på, at der findes flere forskellige typer. Du kan blandt andet få en topmadras i memory skum. Fordelen med en sådan topmadras er, at memory skum er et forholdsvis blødt materiale, der bruger din kropsvarme op kropsvægt til at forme sig efter din krop, når du ligger ned. Du får derved en topmadras, der giver yder dig en rigtig god støtte og komfort.

Du kan også få en topmadras, der er lavet i komfortskum. Fordelen med denne type topmadras er, at komfortskum er et højelastisk materiale. Derved får du en topmadras, der giver en mere fast og jævn støtte til din krop. Du kan også vælge at købe en topmadras i latex. Dette er et naturmateriale, der sikrer at du får en mere åndbar og elastisk topmadras. Den føles fastere end memory skum at sove på.

Billige topmadrasser i god kvalitet

Hvis du er på jagt efter den helt rigtige topmadras, der både skal være i god kvalitet, men også være til at betale, så er du kommet til det helt rigtige sted. For hos BIVA finder du et stort udvalg i behagelige topmadrasser i god kvalitet. Fællesnævneren for alle sofaerne er, at de ikke alene er gode at sidde i, de er også gode for din pengepung, da de er billige.

Så gå på jagt i vores store udvalg af topmadrasser, der alle er udført i højeste kvalitet samt lækre og tidssvarende designs. Hvis du oplever, at der er lidt lavvande i kassen i øjeblikket, skal du ikke lade det afholde dig fra at købe din nye madras, for hos BIVA tilbyder vi nemlig rentefri afbetaling på dit køb. Vi tilbyder oven i købet 30 dages fuld returret på dine nye møbler.