Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Springmadrasser

For at få det optimale ud af din seng, skal du først og fremmest have en god madras. Med en springmadras får du en madras med en god affjedring og komfort. Føler du, at det kniber lidt med økonomien i øjeblikket, så tilbyder vi hos BIVA rentefri afbetaling på din madras.

56 vare(r)

pr. side

56 vare(r)

pr. side

Springmadrasser til alle typer

Vi tilbringer rigtig mange af døgnets timer i vores seng. Derfor siger det også næsten sig selv, at det er af største vigtighed, at vi ligger godt i sengen. For kroppen har brug for at ligge behageligt, før vi kan føle os udhvilede og klar til at tage hul på endnu en dag. En sang med en springmadras er et godt sted at starte. For springmadrasser er både komfortable og affjedrende.

Tilbring en rigtig god nattesøvn og vågn op frisk og udhvilet på en lækker springmadras fra BIVA. Alle springmadrasserne i vores store udvalg er udført i super kvalitet og fås til faste lave priser. Mange af vores springmadrasser fås både med pocketfjedre og 5 komfortzoner, for at sikre dig den bedst mulige ligge stilling og nattesøvn. Vi rådgiver dig gerne omkring, hvilken springmadras der vil passe bedst til lige netop dig.

Stort udvalg i springmadrasser

I BIVA finder du et stort udvalg i møbler til soveværelset, herunder naturligvis også springmadrasser og andet tilbehør. I vores brede sortiment finder du springmadrasser i mange forskellige mål, så du kan finde lige netop den madras, der passer bedst ind i dit soveværelse. Fælles for alle vores springmadrasser er, at de har både god komfort og funktionalitet, men ikke mindst er de alle udformet i flotte og tidssvarende designs.

Hos os finder du dine nye springmadrasser ligegyldigt, om du har brug for en seng der er enkelt, trekvart eller dobbelt. Når du køber din nye madras hos BIVA, tilbyder vi ikke alene billig fragt, vi vil også gerne give en hjælpende hånd, når dine møbler skal bæres op. Så slip bekymringerne og lad dig i stedet inspirere i vores store udvalg af møbler og madrasser til soveværelset på vores webside.

Billige springmadrasser i god kvalitet

Hvis du er på jagt efter den helt rigtige springmadras, der både skal være i god kvalitet, men også være til at betale, så er du kommet til det helt rigtige sted. For hos BIVA finder du et stort udvalg i behagelige springmadrasser i god kvalitet. Fællesnævneren for alle madrasserne er, at de ikke alene er gode at ligge på, de er også gode for din pengepung, da de er billige.

Så gå på jagt i vores store udvalg af springmadrasser, der alle er udført i højeste kvalitet samt lækre og tidsvarende designs. Hvis du oplever, at der er lidt lavvande i kassen i øjeblikket, skal du ikke lade det afholde dig fra at købe din nye madras, for hos BIVA tilbyder vi nemlig rentefri afbetaling på dit køb. Vi tilbyder oven i købet 30 dages fuld returret på dine nye møbler.