Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Størrelse

HVOR STOR SKAL MADRASSEN VÆRE?

Størrelsen er en afgørende faktor for, at du kan opnå den optimale søvn, så du kan vågne frisk og veludhvilet. Med andre ord: størrelsen betyder helt sikkert noget. Men hvor stor bør din madras så være? Din madras bør være mindst 10 centimeter længere end din højde. Er du f.eks. 180 cm skal din madras være mindst 190 cm lang. Bredden skal helst være minimum 90 cm for en enkeltmandsseng og 140 cm for en dobbeltseng, hvilket også er bredden på langt de fleste standard  box- og springmadrasser. I vores sortiment finder du madrasser, der passer til enkeltmands, halvandenmands og dobbeltsenge.

Enkeltmandseng (90x200cm, 1 pers)

Denne madras benyttes ofte på børne- og teenageværelset eller til dobbeltsengen, hvor to madrasser sættes sammen. Har du begrænset plads i soveværelset er det desuden en god voksen seng til 1 person.
Vi fører følgende madrastyper i 90x200 cm: boxmadrasspringmadras og topmadras.

Halvandenmandsseng (140x200cm, 1/2 pers)

Også kaldet trekvartseng. Et godt valg, hvis du nyder at have god plads i sengen. Kan også med fordel benyttes som dobbeltseng.
Vi fører følgende madrastyper i denne str: boxmadrasspringmadras og topmadras.

Dobbeltseng (160x200cm, 2 pers)

Deler du seng med din partner og vil I gerne vil have god plads til at flade helt ud, kan I med fordel en madras, der måler 160 cm i bredden. 
Vi fører følgende madrastyper i denne str.: springmadras

Dobbeltseng (180x200 cm, 2 pers)

Den ideelle størrelse, hvis du og din partner ønsker ekstra god plads at boltre jer på. Bemærk, at boksmadrasser ikke laves i størrelse 180x200 cm, men derimod er sammensat af to madrasser i str. 90x200 cm.
Vi fører følgende madrastyper i denne str. boxmadrasspringmadrastopmadras

Hvor stor skal madrassen være?

16 vare(r)

pr. side

16 vare(r)

pr. side